Προς το περιεχόμενο

electricksheep

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  5
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ electricksheep

 • Κατάταξη
  Newbie

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. electricksheep

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Μιας και έχει επιδότηση να πας και εσύ. Χαμένα λεφτά και τεράστιος κίνδυνος για ατύχημα. Τεράστια έλλειψη ενεργητικής ασφάλειας. Με τόσα χρήματα αγοράζει κάποιος παπάκι ή σκουτερ μεταχειρισμένο και γλυτώνει το νοσοκομείο κάνοντας προστασία στο περιβάλλον.
 2. Το συγκεκριμένο tablet είναι της MLS και δεν έχει στις ρυθμίσεις στο δίκτυο για ενεργοποίηση Ethernet.
 3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν εχει otg τότε με ενα απλό usb ανταπτορα έχεις ethernet - "δεν ισχύει". Έχω συσκευή και δεν ισχύει αυτό. Κανείς δυστυχώς δεν αναφέρει μοντέλα συσκευών.
 4. Το Mi Box είναι TV box και όχι tablet. Ethernet adapter έχω και τον χρησιμοποιώ σε παλιότερα tablets με android 4.4 και 5.1. Σε νεότερα μοντέλα θα ήθελα να ξέρω εάν έχουν αυτή την δυνατότητα. (Ρυθμίσεις-ασύρματο και δίκτυα-Ethernet-use Ethernet). Ευχαριστώ για την απάντηση. Εάν στην διαδρομή (Ρυθμίσεις - ασύρματο και δίκτυα - Ethernet) δεν υπάρχει η επιλογή Ethernet σημαίνει ότι η συσκευή σας δεν έχει αυτή την δυνατότητα.
 5. Παρακαλώ όσοι χρήστες, να κοιτάξουν στις ρυθμίσεις και να μου αναφέρουν εάν έχει αυτή τη δυνατότητα η συσκευή τους. Δηλαδή Ethernet. (Με εξωτερικό adapter μέσω USB) Θα ήθελα να μου αναφέρεται τα συγκεκριμένα μοντέλα γιατί θέλω να προβώ σε αγορά. Ευχαριστώ.
 6. Ολόκρηρη η έκφραση είναι παντζάρια με κούμπλα και πράσινα άλογα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.