Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

spytech

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  4
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με spytech

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Γεια χαρά! Δύο από τα παιχνίδια που παίζουν τα παιδιά, brawl stars και Fifa mobile 2020, μετά μετά από κάποια ενημέρωση που πήραν, τους βγάζει η συσκευή αυτή είναι μη συμβατή για αυτό το παιχνίδι. Δε μπορούν πια να παίξουν αύρα τα δύο παιχνίδια. Το τάμπλετ είναι 7μηνων, έχουν λειτουργικό ,android 9. Τι παίζει;; help!!
 2. Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση! Έκανα σύνδεση και με τους δύο τρόπους, ασύρματα και ενσύρματα αλλά τίποτα. Εν τέλει με καθοδήγηση φίλου, έβαλα static ip και το πρόβλημα λύθηκε. Αλλά αν κάποιος ξέρει τι μπορεί να έφταιγε ας μου πει! Διότι πριν την αλλαγή του ρούτερ (και της αναβάθμισης της σύνδεσης σε vdsl) δεν είχα κανένα πρόβλημα πέραν της χαμηλής ταχύτητας. Καλημέρα! Δεν έμεινα χωρίς ίντερνετ Πάρο μόνο για όσο χρόνο χρειάστηκε να βγάλω από τη μπριζα το παλιό ρούτερ και να συνδεσω το καινούριο.
 3. Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση! Έκανα σύνδεση και με τους δύο τρόπους, ασύρματα και ενσύρματα αλλά τίποτα. Εν τέλει με καθοδήγηση φίλου, έβαλα static ip και το πρόβλημα λύθηκε. Αλλά αν κάποιος ξέρει τι μπορεί να έφταιγε ας μου πει! Διότι πριν την αλλαγή του ρούτερ (και της αναβάθμισης της σύνδεσης σε vdsl) δεν είχα κανένα πρόβλημα πέραν της χαμηλής ταχύτητας.
 4. Γεια χαρά! Σήμερα άλλαξα από adsl σε vdsl. Πήρα το νέο ρούτερ το κούμπωσα, έβαλα το νέο password τσουπ! Τα κινητα μου έχουν νέο πολύ γρηγορότερο ίντερνετ. ΟΜΩΣ στο tv box μου για το οποίο έκανα και την νέα vdsl ενώ συνδέεται μου γράφει "συνδέθηκε,χωρις σύνδεση στο ίντερνετ". Απογοήτευση... Ιδέες;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.