Προς το περιεχόμενο

nikolaos10

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με nikolaos10

 • Κατάταξη
  Newbie
 1. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω είμαι στη φάση να ξεκινήσω τις εργασίες, θα φτιάξω κουφώματα,μόνωση,λέβητα...Σε 1η φάση θα φτιάξω τα κουφώματα και αργότερα τα άλλα,μπορώ να βάλω μόνο την προκαταβολή που αντιστοιχεί στα κουφώματα? ή πρέπει να μπούνε μαζεμένα τα χρήματα για όλες τις εργασίες;; παρόλο που θα τις κάνω αργότερα.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
 2. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω είμαι στη φάση να ξεκινήσω τις εργασίες, θα φτιάξω κουφώματα,μόνωση,λέβητα...Σε 1η φάση θα φτιάξω τα κουφώματα και αργότερα τα άλλα,μπορώ να βάλω μόνο την προκαταβολή που αντιστοιχεί στα κουφώματα? ή πρέπει να μπούνε μαζεμένα τα χρήματα για όλες τις εργασίες;; παρόλο που θα τις κάνω αργότερα.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
 3. Καλησπέρα στην ομάδα,έφτασε επιτέλους η ώρα να αλλάξω τα κουφώματα μου, έχω καταλήξει σε συνθετικά,και έχω πάρει προσφορές από τις εξής εταιρίες:Kommerling,Rehau,Aluplast,Veka,Salamander(όλες με γερμανικά κουφώματα μου είπανε)...Απλώς ο κάθε κατασκευαστής μου παρουσιάζει όπως είναι λογικό την δική του σαν την καλύτερη,την πιο αξιόπιστη κ.τ.λ...Και επειδή είμαι εντελώς άσχετος θα ήθελα τη γνώμη ενός ειδικού...Από γνωστούς μου που ρώτησα μου πρότειναν σαν πιο κορυφαία τα Veka και τα aluplast...Προσωπικά πιστεύω ότι πάνω κάτω είναι όλες το ίδιο,απλά θα πρέπει ο κατασκευαστής να πληρεί στο απόλυτ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.