Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Evangelos Anagnostou

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  814
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Evangelos Anagnostou

 • Ημερομηνία γέννησης 06/10/1982

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  http://thelousytinkerer.weebly.com/

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Evangelos Anagnostou's Achievements

 1. Γραφικά επιπέδου κονσόλας είχε και το το νοκια ν80 μου πριν δεκαπέντε χρόνια που έπαιζα σούπερ μάριο μπρος.
 2. Εντωμεταξύ ο τύπος του virtual desktop έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Η υλοποίηση του λειτουργεί καλύτερα από την επίσημη του facebook. Αντί να τον χρυσώσουν και να ενσωματώσουν την λειτουργία επίσημα πήγαν να τον σαμποτάρουν.
 3. Έχει στερέψει από καινοτομία ο χώρος των σμαρτφοουνς και οι μαρκετιστες αρχίζουν να απελπίζονται βλέπω.
 4. Οι επιλογές της apple εμπεριέχουν πάντα και το στοιχείο της μοναδικότητας, θέλουν τα τελευταία μοντέλα και τα iphones γενικότερα να έχουν ένα στοιχείο που θα το το δει κάποιος και θα ξεχωρίσει το καινούριο μοντέλο. Θα εχεις τέλεια και παύλα στο κινητό θα καταλάβει ο αλλος ότι εχεις το τελευταίο iphone.
 5. Την δουλειά τους κάνουν όλοι ναι αλλά δεν θα πούμε και μπράβο που βγάζουν λεφτά (δις) με παιχνιδάκια της ελάχιστης προσπάθειας που στοχευουν στον εθισμό και στα ένστικτα, συνήθως ατόμων μικρής ηλικίας και περιορισμένης αντίληψης.
 6. Τέλειο το φόρμ φακτορ αλλά όταν ποντάρεις σχεδόν αποκλειστικά στην κατανάλωση μη διαδραστικού περιεχομένου η ανάλυση θα έπρεπε να ήταν κορυφαία, τουλάχιστον 2κ ανά μάτι.
 7. Τι δεκαέξι χιλιάρικα ρε μπε εμ βε, λολ. Θα σας πάρουν παραμαζωμα οι κινέζοι βλέπω.
 8. Το VR δεν έχει το adoption του smartphone αλλά κάθε συσκευή που βγαίνει πουλάει περισσότερα εκατομμύρια από την προηγούμενη, δεν υπάρχει καμία αποτυχία του VR, όπως μια χαρά καταλαβαίνουν στο facebook. Σε καθε γενιά λύνονται τεχνικά προβλήματα, αυξάνονται οι δημοφίλεις εφαρμογές.
 9. Ο Μαρκ ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω από την επιτυχία του quest 2 με πωλήσεις 10εκατομμυριων σε λιγότερο από ένα χρόνο. Θέλει δουλειά ακόμα το AR Μαρκ χαλάρωσε. Και ρίξε λεφτά!
 10. Έχω το μίνι 1 ενάμιση χρόνο, 100 πτήσεις, 80χλμ, καταπληκτική μικρούλα συσκευή. Αξιοπιστία σε μικρό και σχετικά φθηνό πακέτο. Ένα μικρό βαλιτσάκι και άμεσα πλάνα για διασκέδαση κι δουλειά.
 11. Αν μπορέσει το headset να είναι ασύρματο θα μαζέψει όλο το χαρτί η σονυ
 12. Εντωμεταξύ περασε μία δεκαετια να στηθεί το rural broadband δικτυο στην ελλαδα για απομακρυσμένες περιοχές (ακόμα το παλευει η ιντρακατ σε καποια σημεια, έπεσε και πάνω στο 5g) και ο αλλος έδωσε ιντερνετ παντού μέσα σε μήνες.
 13. 300 mbps μπορούν να καλύψουν μια ολόκληρη πολυκατοικία εντωμεταξύ και η τιμή του ίντερνετ για κάθε διαμέρισμα να καταλήξει σε εξευτελιστικές τιμές.
 14. Να παω στην οικονομική 3060 ή να κάνω την υπέρβαση με 3080 στα 699 άραγε, λέει ο εαυτός μου σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.
 15. Στην τελική μοιραστείτε την σύνδεση με 1-2 γείτονες να σας ερθει η τιμή όπως οι επίγειες. Μην ειστε αντικοινωνικοί! Παντως για απομακρυσμένες εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκά πάρκα κτλ είναι επίλυση χεριών ακόμα κι αν έμεναν οι τιμές όπως τώρα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.