Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

badluck

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  8
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με badluck

 • Κατάταξη
  Newbie

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Βόλος

Πρόσφατες Επισκέψεις

487 προβολές προφίλ
 1. Το έχω εδώ και έναν μήνα το συγκεκριμένο καταγραφικό και όντως για τα λεφτά του είναι πολύ τίμιο. Καλή εικόνα και νυχτερινή λήψη, πολύ εύκολο σεταρισμα και μεγάλη εμβέλεια (η πιο μακρινή κάμερα είναι 50 μέτρα από το καταγραφικό με 2 τοίχους στο ενδιάμεσο). Το μόνο αρνητικό είναι ότι οι συγκεκριμένες κάμερες δεν έχουν ήχο. Ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος εάν μπορώ να προσθέσω επιπλέον κάμερες πέραν των τεσσάρων που έχει το σετ. Στο μενού του καταγραφικου εμφανίζονται 8 διαθέσιμα κανάλια. Θα ήθελα να προσθέσω μερικές srihome sh030 κάμερες εάν είναι συμβατές.
 2. Είμαι πελάτης της Hellas Direct από το 2014. Πρέπει να έχουν αλλάξει την τιμολογιακή τους πολιτική, στην τελευταία ανανέωση είδα σημαντική διαφορά της τιμής προς τα πάνω. Πάντως σαν εταιρία είναι πολύ αξιόπιστη, όσες φορές έτυχε να τους χρειαστώ όλα αυτά τα χρόνια ανταποκριθηκαν άριστα.
 3. Γενικά είναι λίγο προβληματική η διαδικασία της επαλήθευσης, θέλει υπομονή. Συνέχισε να την στέλνεις μέχρι να στην δεχθεί. Προσωπικά δοκίμασα πάνω από 10 φορές μέχρι να την δεχθεί.
 4. Θα παίξει αλλά αν δεν διαθέτεις κάποιο dvd slot για να βάλεις μέσα τον δίσκο δεν θα είναι εύκολο να τον συνδέσεις. Έχει πολύ μικρό άνοιγμα και δεν θα χωράει το χέρι σου για να τον κουμπώσεις.
 5. Θα τους δει κανονικά όλους τους δίσκους όταν τους συνδέσεις στο pc. Με το bios δεν χρειάζεται να ασχοληθείς, όταν τελειώσει η όλη διαδικασία και βάλεις τον ssd δίσκο στο λάπτοπ, τα Windows θα φορτώσουν κανονικά όπως και πριν με τον παλιό σου δίσκο. Πάντως καλό θα είναι να κάνεις και ένα back up πριν ξεκινήσεις την όλη διαδικασία just in case που κάτι πάει στραβά.
 6. Ακριβώς, θα κάνεις έναν κλώνο του σκληρού σου δίσκου στον ssd και μετά απλά θα αντικαταστήσεις των παλιό σου δίσκο με τον καινούργιο. Έτσι δεν θα χάσεις κανένα αρχείο. Υπάρχουν και πολλά βίντεο στο YouTube που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις βήμα βήμα, γενικά είναι εύκολη διαδικασία αρκεί να έχεις τρόπο (καλώδια) να συνδέσεις τους δίσκους στο pc για να κάνεις τον κλώνο.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.