Προς το περιεχόμενο

pasakate

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  3
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με pasakate

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Max 800! Τα δύο αυτά μου τα απορρίπτετε?! ΩΩΩΩ ευχαριστώ πολύ!! Τα lenovo τα είχα τσεκάρει όλα αυτά αλλά εν τέλει δεν επέλεξα κάποιο για διάφορους λόγους πέραν του Thinkbook που το σκέφτομαι. Το hp pavilion 15 το gaming το απορρίπτουμε εντελώς!? :/ Γενικά hp!?
 2. Καλησπερίζω σας! Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά laptop! Τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι IPS πανελ και SSD δίσκο. Χρειάζομαι επίσης κάτι που να σηκώνει editing (photoshop / lightroom). Έχω καταλήξει μετά από άπειρο ψάξιμο σε χρώματα, γωνίες κλπ στα HP Pavilion - 15-dk0068wm gaming και Lenovo ThinkBook 15 IIL, ενώ αρχικά ενδιαφερόμουν για το Dell Inspiron 5593, αλλά στην πορεία με το ψάξιμο αποδείχτηκε ότι δε διαθέτει IPS. Κατατοπίστε με σας παρακαλώωωωωωωω!!!
 3. Καλησπερίζω σας! Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά laptop! Τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι IPS πανελ και SSD δίσκο. Χρειάζομαι επίσης κάτι που να σηκώνει editing (photoshop / lightroom). Έχω καταλήξει μετά από άπειρο ψάξιμο σε χρώματα, γωνίες κλπ στα HP Pavilion - 15-dk0068wm gaming και Lenovo ThinkBook 15 IIL, ενώ αρχικά ενδιαφερόμουν για το Dell Inspiron 5593, αλλά στην πορεία με το ψάξιμο αποδείχτηκε ότι δε διαθέτει IPS. Κατατοπίστε με σας παρακαλώωωωωωωω!!!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.