Προς το περιεχόμενο

jgeorgiou

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  2.975
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1
 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.839 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ jgeorgiou

 • Κατάταξη
  Junior Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

7.108 προβολές προφίλ
 1. Η AOC CQ27G2U είναι μια χαρά είναι για τα λεφτά της , δεν γνωρίζω αυτή την εποχή να υπάρχει κάποια αρκετά καλύτερη και φθηνότερη ώστε να αξίζει να κάνεις "τράμπες"
 2. Η vga σου είναι ΜΕΣΑΙΟΥ επιπέδου. Η AOC CQ27G2U , είναι ποιο ισορροπημένη επιλογή και θα υποφέρεις λιγότερο από προβλήματα απόδοσης σε βαριά παιχνίδια. Θα έλεγα μάλιστα ότι με κάποιους μικροσυμβιβασμούς θα παίζεις μια χαρά.
 3. Το monitor είναι μια χαρά (δεν θα πιξελιάζει γιατί έχει ανάλογη υψηλή ανάλυση) , το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις είναι ότι η vga σου είναι ανεπαρκής γι'αυτή την ανάλυση στα βαριά παιχνίδια.
 4. Ναι κάνε έξοδα και πήγαινε στον δικαστή και πες του ότι θέλω ο ενοικιαστής να μου πληρώσει τα διαφυγόντα ενοίκια που θα έδινε αν δεν έφευγε δηλώνοντας αδυναμία. Μερικές φορές απορώ , να λέτε την ηλικία σας και την σχετική εμπειρία σας να καταλαβαίνει ο αναγνώστης πόσο σοβαρά να παίρνει τις απόψεις αυτές.
 5. Θεωρητικολογείς , έχεις πάει σε δικαστή να του πεις ότι θέλω να κρατήσω με το ζόρι τον ενοικιαστή (λόγω συμβολαίου) που δήλωσε αδυναμία πληρωμής ενοικίου? Μπερδεύεσαι με τις εμπορικές συμβάσεις , στο θέμα κατοικία υπεισέρχονται και άλλα κριτήρια και μια χαρά θα τον αθωώσει ο δικαστής και έχει και έναν σκασμό νόμους να δικαιολογήσει την μονομερή λύση του συμβολαίου. ΥΓ Εχω προσωπική εμπειρία (ιδιοκτήτης) , όταν μου ζήτησε να φύγει ο ενοικιαστής (δεσμευόταν από συμβόλαιο) του είπα "Με το ζόρι δεν σε κρατάω". Από περιέργεια ρώτησα τον δικηγόρο μου και μου είπε "Καλά έκανες , και δικαστικά να τον πήγαινες αν δήλωνε αδυναμία (και δεν χρώσταγε ενοίκια) θα το έχανες το δικαστήριο"
 6. Το συμβόλαιο θεωρητικά δεσμεύει και τους 2 αλλά στην πράξη αν ο ενοικιαστής δηλώσει για παράδειγμα ότι θέλει να φύγει γιατί δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο είναι πρακτικά ελεύθερος. Ποιος ιδιοκτήτης θα κρατήσει με τον ζόρι ενοικιαστή που δηλώσει ότι δεν μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο? Αν είναι δικομανής και παράλογος ο ιδιοκτήτης και κάνει πολλά έξοδα , ποιος δικαστής θα καταδικάσει τον ενοικιαστή που θα δηλώσει ότι έφυγα γιατί δεν θα μπορούσα να του πληρώνω ενοίκιο? Στην πραγματικότητα με την δικαιολογία της οικονομικής αδυναμίας ο ενοικιαστής μπορεί να φύγει ότι ώρα γουστάρει. (στείλε εμαιλ να το έχεις γραπτά και αν μια στο 1εκ πάει δικαστικά ο ιδιοκτήτης πάλι καλυμμένος θα είσαι)
 7. Έδωσα συγκεκριμένο παράδειγμα γιατί το έχω επιχειρήσει , εσύ προφανώς διαβάζεις τις διαφημιστικές μπροσούρες και νομίζεις ότι ξέρεις τι σου γίνεται.
 8. Με όλες τις επιβαρύνσεις το μέσο τιμολόγιο της κιλοβατώρας κινείται πέριξ των 0.2ευρώ. Στον λογαριασμό της ΔΕΗ διαβάζουμε το ΠΛΗΡΩΤΑΙΟ ποσό δια τις κιλοβατώρες και όχι το θεωρητικό(διαφημιζόμενο) Με ένα ηλεκτρικό αν πας Παρνασό με 4 επιβάτες και ανοικτό κλιματισμό με το ζόρι φτάνεις Αράχωβα και ψάχνεις πρίζα και ξενοδοχείο. Στο χιονοδρομικό φτάνεις μόνο αν κατέβουν οι 3 και σπρώχνουν. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι για ευκατάστατους που έχουν γκαραζ με παροχή ηλεκτρικού , έχουν αυτοκίνητο συμβατικό για τσάρκες και το ηλεκτρικό το θέλουν για "πόλης". (Μιλάω για τις παρούσες συνθήκες)
 9. Δεν μιλάω για το χρέος στο καταναλωτικό δάνειο (ενδεχομένως να μην σας αγγίζει καθόλου το θέμα ακόμη και με αποδοχή). Λέω ότι αν δεν κάνετε αποποίηση , το ενεργητικό/παθητικό της θανούσης πιστώνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ στους κοντινότερους συγγενείς που δεν έκαναν δήλωση αποποίησης.
 10. ΠΡΟΣΟΧΗ , πρέπει να γίνει αποποίηση κληρονομιάς γιατί θα φορτωθείτε ΑΥΤΟΜΑΤΑ τα χρέη της. Αν ο θάνατος επήλθε πριν 4 μήνες δεν έχει λήξει η διορία.
 11. Απο περιγραφές γνωστών βρίσκω τα 3Κ πολύ οριακά αφού εκτός από σ/μ και e-shoping όλα είναι ακριβότερα στο Μόναχο. Σπίτι "μακρυά" από το κέντρο διπλάσια τιμή από Αθήνα και κοντά στο κέντρο ανεβαίνει υπερβολικά. Αν πας για "πάτημα" πρόσεξε τι συμβόλαιο δέσμευσης θα σου κάνουν , αν θέλουν υποχρεωτική δέσμευση μεσοπρόθεσμη ζήτησε μεγαλύτερο μισθό και προσυμφωνημένη ετήσια αύξηση. Η Γερμανία "πονάει" στο θέμα υψηλής εξειδίκευσης και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο έχεις το πάω χέρι στις διαπραγματεύσεις. (ένας Γερμανός υπολόγισε ότι θα ήθελε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα διπλά από αυτά που σου δίνουν) Αν θέλεις να μετακομίσεις Γερμανία , πάρε την ευκαιρία αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι πραγματικά λεφτά να ζήσεις αξιοπρεπώς θα πάρεις στην επόμενη εργασία όταν γνωριστείς. Οπότε φρόντισε να μην σε έχουν χειροπόδαρα δεμένο με σύμβαση γιατί στην Γερμανία ότι υπογράφεις το τηρείς είτε με το καλό είτε με το ζόρι. Προσωπικά δεν θα την πίστευα την recruiter ότι λειτουργεί υπερ μου και όχι υπερ του εργοδότη.
 12. το ερώτημα είναι αν τα cpus που θα παραχθούν σε αυτά τα εργοστάσια μπορούν να πιάσουν τα 5GHZ , επίσης ποιο είναι το κέρδος σε TDP σε σχέση με τα τωρινά.
 13. jgeorgiou

  Καταγγελία στο ΣΕΠΕ;

  Πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θες να πας με το γράμμα του νόμου (και εσύ παρανόμησες εν γνώση σου) , τότε απλά πας κάνεις καταγγελία και θα υπάρξουν οι ανάλογες συνέπειες (σίγουρα θα χάσεις την δουλειά σου) Αν δεν θες με το γράμμα του νόμου , πας στον εργοδότη και του λες. Εγώ δεν συμφώνησα το έξτρα ΜΙΣΑΩΡΟ , ή μου το βγάζεις ή μου το πληρώνεις ή φεύγω.
 14. jgeorgiou

  Καταγγελία στο ΣΕΠΕ;

  Εχεις 2 επιλογές α) φεύγεις αν δεν γουστάρεις την κατάσταση β) κάνεις καταγγελία και σίγουρα θα φύγεις από την εργασία Σε κάθε περίπτωση αποφάσισε αν θες να μείνεις στην εργασία.
 15. Πράγματι σωστή σκέψη , πάρε 2-3 μέρες άδεια. Πιθανόν το τεστ τον πιάνει τον ιό ακόμη και αν δεν έχεις συμπτώματα. Εγώ προσωπικά θα το συζητούσα με τον εργοδότη να έκανα τεστ μετά το ταξίδι.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.