Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

fwthsg

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  5
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

4 Neutral

Σχετικά με fwthsg

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

101 προβολές προφίλ
 1. Επίσης, για όσους είχαν εγκατεστημένο το apk και "εξαφανίστηκε", η αλήθεια είναι πως είναι ακόμα εγκατεστημένο. Μπορεί να μην εμφανίζεται στη συσκευή αλλά ούτε και σε αναζητήσεις στο play store αλλά αν το ανοίξετε μέσα από απευθείας λινκ (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.walletnfcrel) φαίνεται ακόμα εγκατεστημένο, απλά απενεργοποιημένο (ενεργοποιείται και λειτουργεί όπως πριν αλλά πιθανότατα θα ξαναεξαφανιστεί)
 2. Μπαίνοντας στο app της Εθνικής (NBG) σου εμφανίζει σύνοψη των στοιχείων σου. Πατώντας πάνω στην κάρτα που θέλεις, σου εμφανίζει στοιχεία και ρυθμίσεις για τη συγκεκριμένη κάρτα. Εκεί υπάρχει μια καρτέλα "Management" στην οποία εμφανίζονται μεταξύ άλλων και οι παρακάτω ρυθμίσεις. Αν κάποια από αυτές είναι απενεργοποιημένη (π.χ. 1, 5) μπορεί να μην επιτρέπει στην Curve να επικοινωνήσει με την κάρτα σου.
 3. Έχεις σίγουρα ενεργοποιημένες όλων των ειδών τις συναλλαγές για την κάρτα σου;
 4. Η Curve μόλις περάστηκε κανονικά στο GPay μέσα από το app της Curve. Φαίνεται να ξεμπλόκαρε το πρόβλημα που είχε τις τελευταίες μέρες.
 5. fwthsg

  Smart Home

  Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς γιατί το Marshall Stanmore II Voice υπάρχει στην Ελλάδα μόνο στην έκδοση με Alexa και όχι με Google Assistant?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.