Προς το περιεχόμενο

DIOL

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με DIOL

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Το έχω κάνει ΚΑΙ αυτό.... Το πρόβλημα κατά βάση δικό μου είναι γιατί ο σωλήνας και το νερό από μενα έρχονται. Αλλο που αυτός τα τρώει στο κεφάλι. Σήμερα πήγα πολεοδομία και βρήκα τον Αριθμό Αδειας της πολυκατοίκιας και έκανα αίτηση για τα Σχέδια. Στις 20/8 θα παω να τα πάρω. Να δω αν θα με καλύπτουν κ αυτά...
 2. Εξώδικο ήρθε για την ώρα. Αν όμως την έχει κάνει όντως την μήνυση?! ΥΓ. Η πολεοδομία είναι ότι να 'ναι πραγματικά...!! Μου είπαν να πάω να ψάξω στα αρχεία τους στη Συγγρού (για το άλλο θέμα με τα Σχέδια το λέω) (καλύτερα να του έβαζα φωτιά να το έκαιγα... τί μπλέξιμο είναι αυτό?! θα αρρωστήσουμε στο τέλος 🤒 )
 3. Σήμερα μου ήρθε εξώδικο από αυτόν και μέσα έλεγε ότι η νοικιάστρια πήγε και έκανε μήνυση στο ΑΤ. της περιοχής και άλλα διάφορα όπως και ότι έφερε δικό του μηχανικό υδραυλικό και είπε ότι μπορούμε να τραβήξουμε τις σωλήνες από τον φωταγωγό και να συνδεθεί στην κεντρική αποχέτευση αλλά δεν το κάνω γιατί είναι κοστοβόρο ενώ αν μπω απ' το διαμέρισμά του είναι η εύκολη λύση. Τί έχετε να πέιτε γι' αυτό?? Θα με χώσουν μέσα τελικά?! Με βρήκε το εξώδικο του τελικά...
 4. Χρειάζομαι τα σχέδια οπωσδήποτε όμως!! Θέλω να δω πώς έχει χτιστεί η πολυκατοικία και πού περνάνε σωλήνες κλπ... Το πιστοποιητικό καταστροφής τί να το κάνω?!
 5. 😯 και τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση?! δεν μιλάμε για απλά χαρτιά...!!!
 6. Πήρα στη ΔΕΗ που πρότειναν από πάνω... μου είπαν να πάρω ΔΕΔΔΗΕ.... μου είπαν δεν έχουν καμία σχέση με αυτά και να πάω πολεοδομία... Πήρα επίσης και στο Σημείο Εξυπηρέτησης Δημοτών (ΣΕΔ) της περιοχής, που είναι υπηρεσίες του Δήμου, και δεν είχαν καμία απολύτως ιδέα (και τι είμαστε εμείς να ξέρουμε?!... - Συγγνώμη σας προσέβαλα μάλλον) !!! Στο μεταξύ είχα ήδη στείλει mail στο τμήμα έκδοσης αδειών της Πολεοδομίας για το γραφείο αρχείου οικοδομικών αδειών και περιμένω όσο καιρό τους πάρει για κάποια απάντηση οτιδήποτε... 😔😔 Χαίρε Ελληνικό Δημόσιο!!!! Βοήθειά μας...!!!!!
 7. Κάπου όμως πρέπει να υπάρχει αυτός ο ρημάδης αριθμός... μπορεί όχι στον φάκελο αλλά κάπου θα 'ναι δε μπορεί!
 8. εναν αριθμό οριζόντιας ιδιοκτησίας και πράξη σύστασης υπάρχει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό φτάνει. Αυτό με τη ΔΕΗ και τον αριθμό παροχής (απο το διαμερισμα που μου ανηκει), νομίζω είναι η καλυτερη και πιο αμεση λυση για τωρα... βεβαια δεν ξερω αν θελει ραντεβου... Πολεοδομια ρώτησα αλλά ήταν πολύ απασχολημένεοι για να ασχοληθουν.. Ευχαριστώ για τα κουράγια!! Θα τα χρειαστώ!!
 9. Αν τον έγραφε το συμβόλαιο θα το είχα δει τόσες φορές που το διάβασα εξονυχιστικά! Ρώτησα τον μηχανικό που έβγαλε το ενεργιακό πιστοποιητικό τον Φεβρουάριο και μου είπε ότι δεν υπάρχουν τα Σχέδια επειδή είναι παλιά η πολυκατιοκία... Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν για το κεντρο της Αθήνας ??!!
 10. Καλησπέρα σας, Θέλω να βρω τον Αριθμό Αδείας Οικοδομής ώστε να βρω τα Σχέδια Σωληνώσεων και τα Οικοδομικά Σχέδια πολυκατοικίας του 1960. ΠΟΥ και ΠΩΣ τα βρίσκω αυτά? Αν κάποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει παρακαλώ!!! 🙄🙄 Στην πολεοδομία πνίγονται τόσο που ούτε αυτή την πληροφορία δεν προλαβαίνουν να δώσουν... 😔 😔
 11. Ναι αυτό λέω σε κάποιο σχόλιο ότι παρότι είναι κοινόχρηστο ένα κομμάτι προτίθεμαι να το πληρώσω για να μην χρονοτριβούμε με συνελεύσεις. Οπως γίναν τα πράματα όμως καταλήγουμε στο εξώδικο όπως λες... απλά δεν θα φέρω καμία ευθύνη και αν θελήσει να το φτιάξει, ας το κάνει μόνος του μιας και στο δικό του διαμέρισμα είναι η ζημιά στην ουσία. Εγώ τον κυνήγησα (κακώς ίσως) αλλά αυτός αρνείται να συνεργαστεί (για το δικό του σπίτι κιόλας!!)
 12. Δυστυχώς όχι... αν υπήρχε θα είχε γίνει τόσο καιρό!! Πού τους βρίσκω αυτούς και πόσο κοστίζει πάνω κάτω??! Δεν χρειάζεται μάνικα... μια απλή βρύση κάνει τη δουλειά μια χαρά σε χρόνο dT! Αυτή τη στιγμή εδώ που έχουμε φτάσει δεν τη θέλω εγώ την "απλή λύση".... γιατί ποιος μου λέει εμένα ότι αυτή δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο για άλλα πόσα χρόνια αφού θα βλέπει ότι εγώ το κρατάω κλειστό για να μην τρέχουν τα νερά σε αυτήν..?!
 13. Ακριβώς αυτό!!! Και να περνάει ο καιρός και να χάνω χρήματα.... που έχω σκάψει/καταστρέψει το μισό σπίτι για να βρω τον σωλήνα που έχει διαρροή!! 😠 Ναι ακριβώς! Μαζί με τον υδραυλικό ανοίξαμε τις βρύσες να δούμε για τυχόν διαρροές (ήταν πολλά χρόνια κλειστό το διαμέρισμα) και μερικές μέρες μετά μας πήρε τηλέφωνο η από κάτω ουρλιάζοντας ότι έχει πλημμυρίσει και τώρα δεν θέλει να μπούμε να το φτιάξουμε...!! Επίσης αυτοί του υγειονομικού που ήρθαν είπαν ότι πρώτη φορά βλέπουν αυτό το πράμα... να θες να το φτιάξεις και να μην σαφήνουν με δικά σου έξοδα κιόλας!!
 14. Σε κείνο το στάδιο της ιστορίας είχε μιλήσει μόνο για εξώδικο και οτι μπορεί να έπαιρνε κ μήνες. Ρώτησα 2ο κ είπε το ίδιο αλλά δεν είχα στοιχεία του να το στείλω. Ομως όπως βλέπω και μαθαίνω δεν έχει καμία σημασία το εξώδικο απλά θα το πετάξει και όλα καλά... καμία κύρωση! Αυτό το χαρτί θα είναι το επόμενο βήμα αν δεν γίνει τπτ κ με την πολεοδομία.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.