Προς το περιεχόμενο

Amilkare

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Amilkare

 • Κατάταξη
  Newbie

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

118 προβολές προφίλ
 1. Royal Canin French Bulldog Junior Για την ηλικία του πιστεύω είναι η καλύτερη !
 2. Amilkare

  Υιοθέτηση σκύλου

  Καλό μεσημέρι στους forumistes και τις forumistries και ας μπούμε στο θέμα έχω καιρό που έχω ενημερωθεί από τον κολλητό μου πως η σκύλα του γέννησε 5 κουταβάκια εκ των οποίων τα 3 έχουν είδη δωριστεί και από Δευτέρα και άλλο ένα θα φύγει για το νέο του σπίτι. Έτσι και εγώ λόγω του αρκετού χρόνου μου , το ότι έχω και έναν μεγάλο χώρο αλλά και το βρίσκομαι στην φάση της ζωής μου που έχω κάποια χρήματα παραπάνω σκέφτομαι να τον υιοθετήσω (είναι αρσενικό). Ξέρω πως πρόκειτε για μια μεγάλη ευθύνη αλλά και δέσμευση αλλά πιστεύω πως έχω προετοιμαστεί και ψυχολογικά και μπορώ να τον φροντίσω οπότε θα ήθελα να μάθω τις ανάγκες του που αφορούν μόνο τον τομέα για τα ταξίδια μέσα στην χώρα. Αλλά και οδικά έξω από αυτήν Δηλαδή ένα τζακ ράσελ γιατί (τέτοιο είναι) θα αντέξει λίγες ώρες ταξίδι με διαλύματα. Θα ήθελα κάποια tip για το θέμα . Στην περίπτωση που χρειαστεί να φύγω λίγο πιο μακριά έχω τον αδερφό μου που έχει και αυτός ένα σκυλάκι και βοηθάει πολλές φορές σε ανάγκη άλλους.
 3. Εντάξειιι θα το πάρω υπό ψην μου
 4. Amilkare

  Οι γάτες του γείτονα

  Ναι, συμφωνώ αλλά θα δημιουργηθεί θέμα άμα αρχίσει να τον χτυπάει με ένα ραβδί.
 5. Amilkare

  Οι γάτες του γείτονα

  Ναι σε αυτό συμφωνώ αλλά μπορεί να υπάρξει και παρεξήγηση άμα δει ότι κλείνει την μεριά του και δεν καταλάβει τι συμβαίνει. Και μεταξύ μας δεν νομίζω πως με αυτόν τον γείτονα σίγουρα θα υπάρξει.
 6. Μην ξεφεύγουμε παρακαλώ. Α και ας κρατήσουμε τη συζήτηση σε κάποιο επίπεδο.
 7. Amilkare

  Οι γάτες του γείτονα

  Ή όταν ο Τράμπ θα υψώσει το τείχος με το Μεξικό, ζήτησε του να υψώσει ένα και σε εσένα. Πάντως πιο εύκολο από το να μετανάστευσης στις Η.Π.Α.
 8. Amilkare

  Οι γάτες του γείτονα

  Φίλε μου ζήτησε από τον διαχειριστή να του το πει και εκείνος.
 9. Μεγάλο αυτοκίνητο, όχι περιορισμοί περί κόστους και συντήρησης και όπως είπα και πριν Ταξίδια, διαδρομές από μέρος σε μέρος στην Ελλάδα και διαδρομές στην πόλη σπάνια όμως γιατί μένω σε μια πολλή μικρή πόλη
 10. Φίλε μου σε παρακαλώ ας μην ξεφεύγουμε.
 11. Ταξίδια, διαδρομές από μέρος σε μέρος στην Ελλάδα και διαδρομές στην πόλη σπάνια όμως γιατί μένω σε μια πολλή μικρή πόλη Είπαμε μεγάλο όχι τόσο. Σιγά μην πάρω και αεροπλάνο.
 12. Κατά προτίμηση κάτι μεγαλύτερου μεγέθους
 13. Καλησπερίζω το φόρουμ σας, (που μόλις ανακάλυψα) και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την απόκτηση καινούργιου αυτοκινήτου. Δεν έχω καμία εμπειρία και πολύ επιφανειακές γνώσεις. Αλλά πιστεύω πως έφτασε η ώρα να πάρω και εγώ ένα. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα και μπορώ να ανταπεξέλθω στις ανάγκες του. Οπότε θα ήθελα μερικές προτάσεις. Ευχαριστώ, Σωτήρης
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.