Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

TheoAlex50

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  485
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

198 Excellent

Σχετικά με TheoAlex50

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. TheoAlex50

  Τηλέφωνο

  Ουσιαστικά κρατώντας πατημενο τον αριθμό θα σου δίνει την επιλογή να τον "προσθέσεις σε μαύρη λίστα", η να κάνεις "αποκλεισμό αριθμού", ανάλογα το κινητό. Όταν το κάνεις αυτό δεν μπορεί πλέον να σε καλέσει από αυτόν τον αριθμό. Σε περίπτωση που δεν βρεις κάποια επιλογή από αυτές, στις κλήσεις, ρυθμίσεις, θα σου έχει επιλογή για μαύρη λίστα η αποκλεισμό αριθμών για να διαλέξεις. Σε περίπτωση αριθμών με απόκρυψη που σε καλούν κάνεις φραγή μέσω του παροχου κινητής σου.
 2. Για τα μάτια του κόσμου ότι ανακοίνωση θέλουν θα βγάλουν. Τι νόμιζες...
 3. TheoAlex50

  Επανεκκινησεις ρουτερ

  Ίσως θα πρέπει να υποβαθμίσεις σε 50αρα, λογικά δεν θα σηκώνει την 100αρα η περιοχή σου.
 4. TheoAlex50

  Zeblaze GTS

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/10/2021 02:43 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Σφραγισμένο Zeblaze GTS Smart Watch 1.54 ίντσες, Touch Screen, Heart Rate Monitor, 60+ Watch Faces, προβολή καιρού, έλεγχος μουσικής, αδιάβροχο.

  23 €

 5. TheoAlex50

  Ψάχνω για...

  Αν δεν κάνω λάθος περνάει ελτα με την δεύτερη επιλογή. Σε όσα έχω παραλάβει μέσω αυτής την επιλογής έχει περάσει ελτα και έχω πληρώσει τα τέλη κτλ κτλ. Banggood express το πιο safe.
 6. TheoAlex50

  Συμβόλαιο ίντερνετ

  Αν έχεις φοιτητικό, κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσεις την τιμή όταν θα μπει μόνο του σε αορίστου. Αν είναι ίδια η κοντά, σε συμφέρει να το αφήσεις χωρίς ανανέωση για να μπορέσεις να το κόψεις χωρίς ποινή μετά τις σπουδές σου.
 7. TheoAlex50

  GIMBAL ΓΝΩΜΕΣ

  Απλα μια go pro θες.
 8. Δηλαδή? Έχει τύχει νούμερο που είχα 4 μήνες και δεν είχα βάλει κάρτα να χαθεί. Απλά έχει διαδικασία ότι πρέπει να πας ειδικά σε cosmote κατάστημα για ανάκτηση του, η οποία είναι και επί πληρωμή κάποιες φορές.
 9. Θεωρητικά 13 μήνες, πρακτικά στους 3 μήνες και μετά μπορεί να χαθεί το νούμερο. Στους 2.5 μήνες μπαίνει φραγή.
 10. Όσοι παρακολουθούν τον χώρο ξέρουν ότι βγήκε με 860. **just saying**
 11. TheoAlex50

  Gearbest...πάει και ο Κινέζος

  Φαινόταν εδώ και πολλούς μηνες τι θα γίνει. Όσοι ήξεραν και είδαν έχουν σταματήσει εδώ και 1 χρόνο παραγγελίες από εκεί. Οι υπόλοιποι ατύχησαν.
 12. Το cambridge όχι δεν θα το έλεγα πιο δύσκολο αλλά στην περίπτωση του ts θα έλεγα ότι θα του ταίριαζε το michigan που είναι πιο τυποποιημένο και έχει συγκεκριμένα πράγματα.
 13. Επειδή έχω κάνει φροντιστήριο για να το πάρω και το πήρα 3-4 χρόνια νωρίτερα από ότι θα έπρεπε ένα κατ'εμε είναι σίγουρο. Χωρίς φροντιστήριο, έστω 1-2 χρόνια, και αυτό αν θεωρείς ότι είσαι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο εννοείται, δύσκολα.
 14. Λογικά σε δικηγορικό γραφείο θα περάσει μετά από κάποιο διάστημα η είσπραξη της οφειλής. Ξανακανε τους κλήση και πες τους ότι δεν έλαβες το αντίγραφο, και το χρειάζεσαι άμεσα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.