Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

netswim

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  8
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

4 Neutral

Σχετικά με netswim

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 22/05/1969

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Melissia

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. netswim

  Control Fan Utility v1.9 By BAXALO

  Sorry, τι είναι το IPF? Newbee!!! Είμαι Rogero 4.41 και θέλω να πάω 4.46 Habib. 1. Habib από XMB ( όχι από recovery?) 2. Βάζω Multiman 4.46.01 ή το έχω βάλει από πριν ? 3. Βάζω fan control από IPF (τι είναι αυτό) Είναι λίγο off-topic βέβαια αλλά αν μπορείς να μου πεις τα βήματα......σε ευχαριστώ!
 2. Παιδιά η συζήτηση για Android vs iOS δεν είναι εδώ σίγουρα. Το Ταμπλετάκι όπως και επερχόμενα άλλα, είναι επιτέλους στη σωστή τιμή. Εκεί είναι που τη πατάει η Apple. Δεν έχει εναλακτικές. Πρέπει να τα χώσεις....και χωρίς λόγο βέβαια. Απλά έχει αυτή τη πολιτική. Είναι όπως η Nespesso!!!!!. Δε μπορείς να αγοράσεις όπου ο πολύς ο κόσμος!!! και είναι και ακριβά, πάλι χωρίς λόγο!
 3. Η εφαρμογή λειτουργεί ως αντικατάσταση του τηλεφώνου. Καλείς και αν είναι ο άλλος μέσα γράφει “Ringing”, αν όχι γράφει “Calling” και ενημερώνεται για τη κλήση όταν μπει. Η ποιότητα ήχου σε WiFi είναι καλύτερη και από κανονικό τηλέφωνο. Για εκτός WiFi λειτουργεί πολύ καλά σε σταθερό hsdpa-3G. (Έχω κάνει και κλήσεις κινούμενος με το αυτοκίνητο) Καταναλώνει λίγα Gb όπως αναφέρθηκε, και η επιτυχία του οφείλεται βασικά στο ότι χρησιμοποιεί τους αριθμούς για User και έτσι βλέπει αμέσως από τις επαφές ποιοι έχουν Viber. Η άποψη μου είναι ότι το Viber πετάει και καλό είναι να βγει και
 4. Γεια σας, Θέλω να πάρω μία καφετιέρα και μάλλον θα πάρω την Tassimo. Μπορώ να χρησιμοποιήσω δισκάκια από εξωτερικό που έχουν και άλλους καφέδες ή διαβάζει μόνο ελληνικά bar codes? Ευχαριστώ
 5. netswim

  Asus Eee Pad Transforer Παρουσίαση

  Εγώ το πήρα από Αμερική που πήγα με 399 δολάρια (280 ευρώ). Πάρα πολύ καλό. Ένα θεματάκι με το χαμηλό volume σε κάποιες εφαρμογές αντιμετωπίστηκε με το Volume+. Η οθόνη τέλεια. Η μπαταρία κρατάει 6-7 ώρες αλλά πρέπει (πολύ λογικό) να έχεις χαμηλή φωτεινότητα στην οθόνη. Με τα HD MKV αρχεία υπάρχει θέμα, θέλει MP4. Gtalk τέλειο, μακάρι να βγει και Skype ή oovoo.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.