Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Panagiotis72

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  6
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Panagiotis72's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 1. Άρα είναι προτιμότερο η τικομενη η κλασσική ασφάλεια;
 2. Σωστός Είχε έρθει πριν 2 χρόνια ο ηλεκτρολόγος και έλεγξε τον πίνακα και δεν μου είπε τίποτα και μου έβγαλε και ΥΔΕ αν και δεν είχε λήξει θα έληγε το '23 ωστόσο την κατέθεσα την νέα στην ΔΕΔΔΗΕ μετά την αλλαγή ονόματος (Περισσότερο τον φώναξα να μου φτιάξει το κουδούνι που δεν ακουγόταν και μου άλλαξε την ασφάλεια του μετρητή με ίδια καθώς έλεγε ότι πρέπει να αλλαχτεί μετά από 8 χρόνια)
 3. Οι πρίζες του σπιτιού μου είναι legrand
 4. Η αναμονή του ηλιακού θερμοσίφωνα που υπάρχει είναι σωστή η ασφάλεια;
 5. Ραγοϋλικό τι σημαίνει; Και το διπολικό κατεβάζω απλώς το σήμα έφυγε για κάποιον λόγο! Ο διπλανός από την κουζίνα είναι η αναμονή του ηλιακού στην ταράτσα Ωστόσο η αποθήκη μου 10τμ στο υπόγειο έχει ξεχωριστή γραμμή τελείως αυτόνομο
 6. Γνώμη για τον συγκεκριμένο πίνακα;
 7. Μπορεί να έχει πρόβλημα ο πίνακας επίσης το βάζω κλιματιστικό στην γραμμή που είναι για τηλεόραση είναι μέγα λάθος. Κανονικά πρέπει να έχει την δική του πρίζα.
 8. Δυστυχώς δεν είμαι ηλεκτρολόγος ούτε υδραυλικός ούτε το μάστορας που τα "φτιάχνει" όλα
 9. Panagiotis72

  Πλυντήριο ρούχων

  Galgon έριξες ποτέ ή δεν ξέρεις τι σημαίνει;
 10. Εμένα ο πίνακας δεν έχει τις κλασσικές ασφάλειες (τικομμενες). Μόνο είχα αλλάξει μια φορά την ασφάλεια στον μετρητή της ΔΕΗ (ηλεκτρολόγος)
 11. Εγώ έχω ψυγείο LG μικρό 10 χρόνια και έχει βγεί σκυλί (στην αποθήκη ως αναπληρωματικό). Όταν φτάσει η ώρα (που δεν την βλέπω) να πάρω πλυντήριο θα πάρω LG γιατί για τα πλυντήρια της Bosch/Siemens έχω ακούσει τα χειρότερα! Αν και μάλλον υπάρχει πιθανότητα να αγοράσω καθώς το ariston είναι μόλις 5kg και δεν βολεύει
 12. Αύριο στις ειδήσεις: ?? χρόνος σκοτώθηκε από επέμβαση του ηλεκτρικού πίνακα του σπιτιού του με σκοπό την επισκευή του!
 13. LG είναι καλή εταιρεία μην την υποτιμάτε! Samsung επίσης καλή αλλά δεν είναι καλή η ποιότητα των πλαστικών Ωστόσο δεν έχω ακούσει από κάνεναν γνωστό καλή κριτική για τα πλυντήρια ρούχων της bosch αντίθετα της LG τα καλύτερά!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.