Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

RamRod

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  13
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

RamRod's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 1. RamRod

  Genesis Irid 353 ARGB

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/11/2021 12:02 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Προς πώληση το case του τίτλου σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση, μεταχειρισμένο 2 περίπου μήνες. Διαθέτει fan hub και ARGB controller καθώς και 3 ARGB fans. Βρίσκεται στη αρχική του συσκευασία με όλα τα προστατευτικά και παρελκόμενα σαν καινούριο. Παραλαβή Μεσσηνία χέρι με χέρι η αποστολή με έξοδα του αγοραστή. Ελληνικό video review :

  45 €

 2. RamRod

  Kolink Observatory White

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/11/2021 09:50 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Προς πώληση το κουτί του τίτλου σε άριστη κατάσταση στη συσκευασία του. Είναι καινούριο, έχει ανοιχτεί η συσκευασία αλλά δεν έχει στηθεί σύστημα στο εσωτερικό του. Αποστολή με έξοδα παραλήπτη (βρίσκομαι επαρχία). Παραλαβή χέρι με χέρι Μεσσηνία. Έρχεται με 4 εργοστασιακά ARGB fans και ARGB controller. Μνματα με παζάρια θα αγνοούνται, μην σπαταλάτε το χρόνο σας και τον δικό μου. https://www.skroutz.gr/s/20146005/Kolink-Observatory-White.html

  53 €

 3. Έχω στην κατοχή μου 2 LG τηλεοράσεις (η μία κλείνει τώρα τα 11 χρόνια), χαμηλού κόστους και οι 2, που μπορώ να πω ξερά ότι δεν το κάνουν. Ούτε σε ψηφιακά κανάλια, ούτε στο Youtube. Εκτός αν πρόκειται για ταινία mkv μεγέθους 600-700mb που εκεί προφανώς φταίει το αρχείο και όχι η οθόνη. Επίσης έχω σε άλλο όροφο μια F&U, μια Blaupunkt και μια JVC που μπορώ να πω ξερά ότι το κάνουν, παντού και σε όλα τα μαύρα. Άλλου λιγότερο άλλου περισσότερο. Η JVC λιγότερο από τις άλλες 2 αλλά υπάρχει. Οπότε νομίζω πως υπάρχει σαφής απάντηση στο αν μια οθόνη το κάνει ή όχι.
 4. Πέραν της πηγής, ακόμη δεν μάθαμε αν το κάνει η όχι η συγκεκριμένη τηλεόραση αυτό το πράγμα. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.
 5. Το θέμα είναι αν το έχουν οι τηλεοράσεις του θέματος. Ξεκάθαρη απάντηση δυστυχώς δεν έχω δει από κάποιον. Στο Youtube video πάντως που αναρτήθηκε σε προηγούμενη σελίδα, δεν διακρίνεται καθαρά αλλά νομίζω το κάνει.
 6. Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιος που να έχει είτε την 7000 είτε την 8000 για να τσεκάρει αν στα σκούρα/μαύρα βγάζει αυτές τις γκρι γραμμές/πιξελιάσματα/αραχνοΰφαντα που βγάζουν συνήθως οι οικονομικές Edge Led; Ίσως φαινεται σε υπερβολικό βαθμό αλλά αυτό που ψάχνω είναι αν κάνει κάτι ανάλογο με αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες έστω και σε μικρό βαθμό.
 7. Παρακολουθώ το θέμα, αναμένοντας το feedback των "τολμηρών" που έκαναν την κίνηση. Ενδιαφέρομαι για την 55αρα της σειράς 7000 η οποία πλέον είναι στα 379€. Αξίζει σε αυτήν την τιμή; Πρόκειται να αντικαταστήσει μια LG που βγήκε εκτός και η μόνη αμφιβολία μου είναι πώς είναι τα μαύρα της μιας και οι οικονομικές που χρησιμοποιώ, στις σκοτεινές σκηνές βγάζουν γκριζαρισμένες γραμμές, κάνουν "νερά" για να το πω καλύτερα. Επίσης αν κάποιος έχει την 55αρα, θα ήθελα μια γνώμη για τις γωνίες θέασης.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.