Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Lewnidas1986

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  13
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Πάτρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

284 προβολές προφίλ

Lewnidas1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

5

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 1. Για κάποιον περίεργο λόγο δεν μου δουλεύει
 2. Καλησπέρα. Ετοιμάζω την Διπλωματική μου αυτή την περίοδο και έχω ως θέμα την δημιουργία ενός extension για Firefox. Σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν για την δημιουργία του extension, το html αρχείο που χρησιμοποιείται εμφανίζεται ως popup. Εγώ ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει τρόπος μέσα σε αυτό το popup να εμφανίζεται και άλλο popup αυτόματα. Δηλαδή τι εννοώ. Όπως ανοίγω το extension κ εμφανίζεται το menu του ή ότι άλλο βάλω εκεί να εμφανίζεται με το που ανοίγει ένα popup παράθυρο
 3. Αν και απαντώ λίγο καθυστερημένα, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και για τα κουράγια που μου δίνετε να συνεχίσω την προσπάθεια που κάνω!
 4. Κοίταξε...Η μόνη δουλειά με ενσημα ας πουμε ειναι τα τελευταία 4 χρόνια.. Τα υπόλοιπα είναι μαύρα (δεν εβαζε κανένας ένσημα).Ωστόσο το τλευταίο εξάμηνο ειμαι ταμείο ανεργίας για να ασχοληθώ με αυτά κ με την Διπλωματική μου. Οπότε όλο αυτό το διάστημα δεν κάνω κάτι από το να διαβάζω και ήρθε η ώρα να στείλω τα cv
 5. Ερώτηση άκυρη ν2: Ως πιο έμπειροι και επειδή για μένα το όλο αυτό εγχείρημα είναι αλλαγή καριέρας στο βιογραφικό θα βάζατε αναλυτικά τι δουλειές κάνατε πριν ή κάτι τύπου 2011 - 2015 πωλητής σε διαφορες επιχειρήσεις κλπ κλπ και ΄όλα αυτά σε μια σελίδα βιογραφικό?
 6. Ακολουθεί χαζή ερώτηση: Το βιογραφικό πρέπει να είναι στα ελληνικά ή στα αγγλικά???
 7. Ήθελα να το προσπαθήσω!! Χάχα! Εντάξει,ότι έχω φτιάξει μέχρι στιγμής είναι λειτουργικό (για Μένα 😅)
 8. Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν προσπαθώ να φτιάξω κάτι το πολύπλοκο..Εννοω αυτά που φτιάχνω να μπορώ να τα εξηγήσω. Να πω ότι ρε παιδί μου με αυτά που ξέρω μέχρι στιγμής, φτιάχνω αυτά. Το να φτιάξω κάτι περίπλοκο/πολύπλοκο που να μην μπορώ να το υποστηριξω απλά για να το φτιάξω δεν με βοηθά σε κάτι αυτή την στιγμή. Εντωμεταξύ, δεν ξέρω κ εταιρίες στην πόλη μου (Πατρα) να αρχίσω να στέλνω δειλά δειλά βιογραφικό..Για να φάω και 10-20 χυλόπιτες.. Κ να γίνομαι καλύτερος
 9. Ότι θα κοιτάξουν το portfolio το ξέρω. Δεν ξέρω τι ακριβώς να βάλω εκεί.. Δηλαδή μέχρι στιγμής δεν έχω φτιάξει κάτι το super duper wow k πρωτότυπο. Φτιάχνω πραγματάκια που φαίνεται ότι ξέρω να χρησιμοποιώ την γλώσσα/γλώσσες. Πχ μέχρι στιγμής (επειδή ξεκίνησα λίγο ανάποδα με το github) έχω φτιάξει 5 projects σε java - 3 απλά k 2 με spring boot (ένα jsp κ ένα με thymeleaf). Τωρα ετοιμάζω / βελτιώνω πράγματα που είχα κάνει στο μεταπτυχιακό σε html/css/js πριν κάνα 6μηνο για να τα ανεβάσω αυτά. Το ίδιο κ με την Python. Ουσιαστικά, τα περισσότερα είναι πράγματα που έχω φτιάξει λόγω μεταπτυχιακού (εντωμεταξύ έχω κ ένα repository με την Διπλωματική μου που είναι σε εξέλιξη κ το συγκεκριμένο ανανεώνεται ανά 5νθημερο). Και απλα έχω πάρει κάποια udemy courses για Angular κ python frameworks. Που έχουν κάποια προjects εκεί. Και με βάση εκείνα, προσπαθώ να φτιάξω κάτι δικο μου.
 10. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα λόγια σας.Μου δίνετε κουράγιο να συνεχίσω!!! @nickname2016 ξέρω και git..Το docker θα το κοιτάξω κάποια στιγμή και αυτό.Σε ευχαριστώ για την συμβουλή.Βασικά δεν θα περιμένω να τελειώσω το μεταπτυχιακό για να αρχίσω να στέλνω βιογραφικά.Παράλληλα με την Διπλωματική, θα ασχολούμαι και με τις άλλες γλώσσες και θα στέλνω κ cv. Τώρα ώς προς τα projects - διαβάζω στο net άρθρα τύπου "10 projects in java a beginner should have in portfolio"- αυτά στέκουν? πχ τώρα εκτός του βιβλιοπωλείου ,φτιάχνω ένα quiz (με js) για τον ανιψιό μου που μου ζήτησε.Και με αυτό έχω μάθει πράγματα.Το βάζω στο github?
 11. Σας ευχαριστώ για την ελπίδα κ το σπρώξιμο που μου δίνετε για να το προσπαθήσω. Οι γνώσεις που έχω είναι html-css-javascript κ jquery Και από γλώσσες Java - Python κ λίγη R (λόγω μεταπτυχιακού). Δεν μπορώ να πω ότι τα παραπάνω τα ξερω στο 100% αλλά σε ένα αρκετά καλό επίπεδο (τουλάχιστον αυτό πιστεύω) καθώς ψάχνω ακόμα για τα θεωρητικά σε κάποια κομμάτια... Τωρα τα παραπάνω δεν ξέρω αν είναι αρκετά ώστε κάποια εταιρία να με πάρει στα σοβαρά απλά δεν ξέρω πως να κινηθώ. Για παράδειγμα στην java βλέπω ότι ασχολούνται με Spring - Spring boot και προσπαθώ να τα μάθω. Απλά δεν ξέρω τα projects στο github πρέπει να είναι "σοβαρά κ βαρβάτα" ή έστω και απλά? Για παράδειγμα επειδή διαβάζω για το spring σκέφτηκα και εχω αρχίσει να φτιάχνω ένα project τύπου "βιβλιοπωλείο" που αγοράζεις προϊόντα, βάζεις νέα προϊόντα κλπ κλπ. Αυτό θεωρείται ένα καλό project ή πρέπει να φτιάχνω πιο απλά πραγματάκια?? Και πόσα περίπου project θα πρέπει να έχω στο github για παράδειγμα για να αρχίσω να στέλνω cv και να έχω πιθανότητα ίσως να μου απαντήσουν?
 12. Καταρχάς καλησπέρα. Δεν θέλω να πλατιάσω και να γίνω κουραστικός οπότε με 2 -3 σύντομες κουβέντες θα πω αυτά που με προβληματίζουν.Καταρχάς να πω ότι μου αρέσει ο προγραμματισμός και η σχολή (ΤΕΙ) που είχα τελειώσει τότε (παλιά) περιείχε τότε μαθήματα που έδιναν τις βάσεις πχ σε java,sql κλπ Η ζωή όμως τα έφερε έτσι που δεν κατάφερα να ασχοληθώ τότε με το αντικείμενο των σπουδών μου (τελείωσα το 2009 κ με στρατό ξεμπέρδεψα πάνω στην κρίση το 2010 και όπου έστελνα βιογραφικά οι πόρτες κλειστές) και σήμερα είμαι 34 και εργάζομαι σε parking (κάνοντας τον παρκαδόρο κ μπογιατζή κ λογιστή μαζί). Τα προς το ζειν βγαίνουν (σχετικά πάντα..δουλεύοντας 7ημερο με 580 ευρώ μηνιάτικο) η δουλειά όμως δε μου αρέσει. Με λυπεί το γεγονός ότι δεν κάνω κάτι που μου αρέσει σαν τον προγραμματισμό και προσπαθώ να βρω κάποιο τρόπο να κάνω επαγγελματική στροφή προς τα εκεί, αλλά λόγω ηλικίας δυσκολεύομαι να βρω πως. Εδώ χρειάζομαι τη βοήθεια σας να μου πείτε τι δρόμοι τυχόν υπάρχουν που θα μπορούσα να ακολουθήσω. Το μόνο καλό είναι ότι κατάφερα να κάνω ένα μεταπτυχιακό το οποίο αν όλα πάνε καλά θα το τελειώσω φέτος (κάνω Διπλωματική τώρα). Όταν λέω κατάφερα εννοώ ότι βάση της εργασίας μου και των ωραρίων της κυρίως δεν είχα τον χρόνο που θα ήθελα εγώ να διαθέσω ώστε να μελετήσω περισσότερο και σε μεγαλύτερο βάθος για να έχω και καλύτερους βαθμούς (αυτό κυρίως για μένα..για τον κόπο μου) Γενικά στα 34 νιώθω ότι ο χρόνος πιέζει και ότι είναι αρκετά δύσκολο να κάνω αυτή τη στροφή, ειδικά ΄τώρα που σκέφτομαι να να αφήσω τη δουλειά που έχω αυτή τη στιγμή, πράγμα που δεν είναι και το πιο εύκολο με βάση το τι επικρατεί στην αγορά εργασίας όπως καταλαβαίνετε...οπότε νιώθω εγκλωβισμένος.....εάν έχετε κάποια συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Αλλά δεν ξέρω και αν οι εταιρίες παίρνουν κάποιον -της ηλικίας μου - στα σοβαρά.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.