Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

SilentVoice

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  126
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

177 Excellent

Σχετικά με SilentVoice

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.807 προβολές προφίλ
 1. SilentVoice

  Διάρκεια ενοικίου

  Για να ισχύσει το 1 έτος, πρέπει να υπογράψετε και ενα αλλο συμφωνητικό (δεν θυμαμαι ακριβώς τώρα) , νομίζω θέλει και παρουσία συμβολαιογράφου. Σε αντίθετη περίπτωση ισχύει η 3ετία. Κάπου, κάποτε εδω στο φόρουμ, κάποιος είχε αναφέρει τις πηγές με την νομοθεσία και την διαδικασία.
 2. Αν παράγγειλες χωρίς να πληρώσεις ούτε 0.01 ευρώ, τότε δεν μετράει η παραγγελία για τους πόντους.
 3. Αυτό το κάτι, θέλει άδεια από το συγκεκριμένο website για να βλέπει για αλλαγές. Αλλιώς είναι παράνομο να χτυπάει συνέχεια το website. Αν δεν σου δίνει το website αυτήν την δυνατότητα, μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί τους. Καλή τύχη.
 4. Και τα λεφτά κάτω από το στρώμα και όλα καλύτερα.
 5. Σίγουρα δεν είναι του ιδιοκτήτη το όχημα και του κάνει κατάληψη του πάρκινγκ. Ο ιδιοκτήτης δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε στο όχημα. Είναι η ίδια διαδικασία που πρέπει να κάνει η τροχαία, σε περίπτωση που κλείσουν την είσοδο σε οποιαδήποτε πάρκινγκ. Το αυτοκίνητο είναι περιουσιακό στοιχείο και τεκμήριο διαβίωσης. Δηλώνεται κανονικά στην εφορία και ανήκει σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Δεν είναι τίποτα μπάζα κλπ, για να πει η τροχαία 'δεν ασχολούμαι' . Ένα τηλεφώνημα στην τροχαία 'μου έχουν κλείσει το πάρκινγκ' αρκεί. Δεν χρειάζεται να πει όλη την ιστορία.
 6. Από την στιγμή που έχει συμβόλαιο ο νέος ιδιοκτήτης, παίρνει την τροχαία για να έρθει να απομακρύνει το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον νέο ιδιοκτήτη , οπότε δεν είναι δουλειά του να το απομακρύνει. Αν το παραλάβει η τροχαία, ο νέος ιδιοκτήτης ησυχάζει και η αστυνομία θα αναλάβει να βρει τους κληρονόμους. Η διαδικασία θα ήταν πιο γρήγορη, αν ήξερε τον παλιό αριθμό πινακίδας. Το πιθανότερο πάντως είναι, να ανήκουν στον προηγούμενο ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, εκτός αν υπάρχει κάτι διαφορετικό στην διαθήκη κληρονόμων για το αυτοκίνητο.
 7. Εγκεφαλικό θα είχα πάθει!
 8. Σε αυτόν κανονικά δεν πρέπει να εφαρμοστεί και η επιδότηση του κράτους; Γενικά ρωτάω.
 9. Χαλάνδρι πάντως που είμαι, μια χαρά έχει αρκετά μαγαζιά. Νομίζω είδα και κάνα 2 καινούργια μόλις. Εντάξει, στο Χαλάνδρι έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και πληθώρα καταστημάτων. Λογικά θα πέσει τελευταίο.
 10. Και η Wolt έτσι ξεκίνησε. Ούτως ή άλλως ο αρχικός σκοπός ενός delivery app είναι να παραγγείλεις από το κινητό σου. Μην πάρεις τηλέφωνο απευθείας στο κατάστημα όπως παλιά. Αλλά συμφωνώ, πλέον είναι μειονέκτημα να μην έχεις το web interface.
 11. Θέλει αρκετό, κοντά στα 150-200 ml για να πεις ότι έπιασε καλά το σαπούνι. Είχα πάρει κάποτε ένα 5κιλο από λεροι , που είναι σαπούνι με κερί μαζί. Έκανε κοντά στα 10-12€ . Με τον μαμά αφροποιητη του νιλφισκ, έβαζα άλλο τόσο νερό μέσα, καλό κούνημα, για να είναι πιο έντονος ο αφρός. Με καλό αφροποιητη που πήρα, δεν χρειάζεται να βάζω νερό στο ίδιο σαπούνι και το αυτοκίνητο γίνεται σαν κουραμπιες. Και στις 2 περιπτώσεις, αφήνεις το σαπούνι να δράσει περίπου στα 5-8 λεπτά. Με τον συνδυασμό πιεστικου και αφροποιητη δεν χρειάζεται να έχεις και το Νο1 σαπούνι για να δεις αποτελέ
 12. Άρα του είπαν όντως πως θα υπογράψει την σύμβαση αφού κάνει εξετάσεις και βγουν τα αποτελέσματα; Πιστεύω πως θα πάει την Τρίτη και θα υπογράψει την σύμβαση κανονικά και θα του δώσουν το αντίστοιχο παραπεμπτικό για τις εξετάσεις που θέλουν. Προσωπικά στους όρους της δικής μου σύμβασης που υπέγραψα με μεγάλη πολυεθνική , ήταν ξεκάθαρο πως πρέπει να κάνω εξετάσεις, να περάσω από τον γιατρό της εταιρείας μέσα σε ένα μήνα και έχουν το δικαίωμα αν κρίνει ο γιατρός, να την καταγγείλουν.
 13. Βάση νόμου, όλοι οι εργαζόμενοι στα γραφεία πρέπει να περνάνε από ιατρικό έλεγχο. Αλλά αυτό ισχύει για τα γραφεία που έχουν πολλά άτομα π.χ. Πάνω από 50 άτομα. Φυσικά ο νόμος λέει για εξέταση από γιατρό της εταιρείας. Όχι για υποχρεωτικές εξετάσεις. Ο γιατρός της εταιρείας μπορεί να κρίνει αν ο εργαζόμενος πρέπει να κάνει εξετάσεις ή ακόμα αν πρέπει να συνεχίσει την εργασία του στην εταιρεία. Φυσικά το κόστος των εξετάσεων σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι υποχρέωση του εργοδότη να το καλύψει σε κάθε περίπτωση. Συνηθίζεται ακόμα σε προγράμματα ομαδικής ασφάλισης εργαζομένων να έχουν ένα υπ
 14. Δυστυχώς πρέπει να μάθεις αρκετά πράγματα για τα ξύλινα πατώματα μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις. Αρχικά κάνε μια πρώτη έρευνα αγοράς στα βασικά υλικά που γνωρίζεις ότι θα χρειαστεί. Έτσι θα έχεις μια εικόνα , στα πόσα λεφτά θα σου πει ο μάστορας για τα υλικά και τι υλικά πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Θα μπορείς να κρίνεις αν ξέρει την δουλειά και αν θα σε χτυπήσει στα υλικά. Προτείνω να μετρήσεις ακριβώς τα τ.μ. , να βγάλεις φωτογραφίες και να στείλεις ένα λεπτομερές email σε όσους μπορείς να βρεις online. Σε όσους δεν βρεις online και δεν ασχολούνται με email, σίγουρα θα μπορείς να τους στ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.