Προς το περιεχόμενο

Koutroman

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  5
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

4 Neutral

Σχετικά με Koutroman

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Αυτό που λες με τις παρτίδες και ότι οι δεύτερες ήταν πιο ακριβές οκ μαζί σου. Αλλά οι παραγγελίες ήταν ανοιχτές μόνο μια μέρα.. Και μετά κλείδωσαν.. Και μετά από καμιά εβδομάδα η ίδια κάρτα την είχε ανεβάσει ένα 50αρικο τη τιμή αλλά χωρίς να μπορείς να κάνεις παραγγελία.. Ποιο το νόημα σε όλο αυτό??
 2. Απλά κουβέντα κάνω.. Και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει.. Θα το έκανα αλλά ενώ δεν υπάρχει κάτι στην αγορά μένω σε αυτή τη λίστα αναμονής. Όπως όλοι όσοι περιμένουν το ίδιο πιστεύω κάνουν με μένα.
 3. Ναι οκ έχεις δίκιο! Συγνώμη για το λάθος μου. Αλλά όπως και να έχει και και αποτι είδα εδώ https://www.plaisio.gr/Terms-of-use Η προπαραγγελια θεωρείτε σύμβαση με το πλαίσιο?? Στο νούμερο 15 λέει Σε κάθε περίπτωση η καθυστέρηση δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την σύναψη της σύμβασης.
 4. Και όταν εχεις πληρώσει δηλαδή με κάρτα? και έχουν πάρει τα λεφτά τι είναι? Πραγματικά το πλαίσο είναι το μόνο που έφερε κάρτες στη πιο λογική τιμή όταν βγήκαν... Στο skroutz την ίδια κάρτα την είχαν τη διπλάσια τιμή Και τι θα κερδίσουμε? Το πολύ πολύ να μας δώσουν τα λεφτά μας πίσω και κάρτα δε θα πάρουμε.. Τσάμπα τόση αναμονή μέχρι τώρα... Θέλω να πιστεύω οτι όσοι δε πάρουμε κάρτα και μας την ακυρώσουν θα κάνουμε καταγγελία....
 5. Καλησπέρα. Σας ρωτάω και εσάς να δω εάν έχετε κάποια γνώμη ή προσωπική εμπειρία. Απο 25/2 έχω αγοράσει τη Zotac GeForce RTX 3060 Twin Edge 12 GB απο το πλαίσιο και ακόμα η κατάστασης της παραγγελίας είναι Αναμονή για Παραλαβή Προϊόντος . Έχω δει αρκετές απο αυτές τις κάρτες εδώ να τις πουλάνε 700€. Τις είχαν πάρει και αυτοί απο το πλαίσιο την ίδια μέρα. Γιατί το πλαίσιο εάν δε κάνω λάθος μια μέρα είχε ανοιχτές τις παραγγελίες γιαυτή τη κάρτα. Έχω μιλήσει μαζί τους 2 - 3 φορές και κάθε φορά μου λένε το ίδιο. Ότι δε ξέρουν πότε θα τους φέρει ο προμηθευτής. Δηλαδή ο προμηθευτής δ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.