Προς το περιεχόμενο

Chron2

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Chron2

 • Κατάταξη
  Newbie

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Τα στέλνουν μέσω email ή ταχυδρομικά. Έτσι κ αλλιώς θα τα σκανάραμε για να τα ανεβάσουμε στο σύστημα να κάνουμε την αίτηση. Επίσης, για τηλεδιάσκεψη πρέπει να είναι μπροστά και το άτομο που αφορά η δουλειά. Υποτίθεται γλιτώνεις χρόνο γιατί θέλουν μέχρι 10 εργάσιμες άρα μέχρι να ανοίξουν θα είναι έτοιμα. Απ' ότι κατάλαβα δεν δέχονται κοινό. Ηλεκτρονικά εξυπηρετείσαι.
 2. Χρειάζεται εξουσιοδότηση αν θέλουμε να το κάνουμε για τρίτο άτομο?
 3. Δεν είναι το ίδιο. Αν τους αρκεί δεν ξέρω, γιατί αλλιώς θα έγραφαν πιστοποιητικό μη αποποίησης/δήλωση αποδοχής κληρονομιάς. Μην ψάχνεις να βρεις λογική. Βρες ό,τι ζητούν και and of story. Εννοείται αν θέλεις να επιμείνεις για να σου λυθεί η απορία, τηλ στο 1555 Εφκα. Περιοχή Ορεστιάδας
 4. Πρωτοδικείο και Ειρηνοδικείο δεν δίνουν πιστοποιητικά κατόπιν εντολής προέδρου έως τις 30/11, ρώτησα σήμερα τηλεφωνικώς. Έχουμε έως 17/12/2020 ας μην τρελαινόμαστε. Μαζεύουμε ότι άλλο δικαιολογητικό χρειάζεται και αυτά θα τα πάρουμε όταν μπορέσουν να μας εξυπηρετήσουν.
 5. Αρμόδια για εσάς είναι Πρωτοδικείο και Ειρηνοδικείο Κοζάνης. Απ'οτι κατάλαβα και από απάντηση στο δικό μου θέμα, θα απευθυνθούμε κατευθείαν στην υπηρεσία με φυσική παρουσία. Τώρα σχετικά με το "δεν ξέρουμε ποιο πιστοποιητικό είναι ποιο" και εγώ μπερδεύτηκα. Όταν επισκεφτώ την υπηρεσία, θα έχω μία εκτύπωση με τη λίστα των πιστοποιητικών που έχει στο σύστημα σόλων για να με διαφωτίσουν και όταν ενταχθεί και το δικαστήριο της πόλης μου στο σύστημα να ξέρω πως να δράσω.
 6. Καλησπέρα. Άτομο που έχασε μητέρα το 2018 και πατέρα το 2020. Μπορούν να γίνουν 2 αιτήσεις στο όνομα του ίδιου κληρονόμου? γιατί αναφέρεται ότι ανά άτομο γίνεται μία αίτηση. Επίσης ηλεκτρονικά βγαίνουν πιστοποιητικά Ειρηνοδικείου και Πρωτοδικείου αλλά δεν έχει στη λίστα όλα τα δικαστήρια της Ελλάδος. Αν δεν έχει το δικαστήριο της πόλης που αναζητώ, η μόνη λύση είναι να πάρω το πιστοποιητικό με φυσική παρουσία στην υπηρεσία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 7. Καλησπέρα, έχει κανείς εμπειρία από τέτοιου είδους μηχανές? Τι πρέπει να προσέξω στην αγορά? Μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη? https://www.skroutz.gr/c/605/apotrihotikes-mihanes/f/875204/Laser.html?o=laser&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=2
 8. Chron2

  ΛΥΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ TAXISNET

  Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την καθυστερημένη δήλωση λύσης μίσθωσης; Ο ιδιοκτήτης καθυστέρησε να στείλει τη λύση και δεν έχω καταλάβει τι κυρώσεις θα έχω και εγώ αν πατήσω αποδοχή. Ευχαριστώ.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.