Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

evitsakalidou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

evitsakalidou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

  1. Χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ. Έχω μια κάμερα dslr, συγκεκριμένα την Nikon D3400. Στην αρχή ήταν όλα μια χαρά, αναφορικά με τη σύνδεσή της με την εφαρμογή Snapbridge. Αργότερα, άρχισε να μου βγάζει 'pairing failed' και δεν μου έβγαζε την ένδειξη στην οθόνη της κάμερας έτσι ώστε να καταφέρω να τα συνδέσω. Εκτός αυτού, δεν μπορώ να ανοίξω πλέον και το bluetooth ούτε τα location data, συγκεκριμένα μου βγάζει 'this option is not available at current settings or in the camera's current state' . Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω; Δοκίμασα να κάνω reset όλες τις ρυθμίσεις, έσβησα την εφαρμογή, τα δεδομένα της...τίποτα. Οποιαδήποτε πληροφορία έχετε θα μου φανεί χρήσιμη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  2. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Γνωρίζω πως το θέμα είναι έξω απ' τα νερά του φόρουμ, όμως τί σχολές οδηγών έχω ρωτήσει, τί αστυνομικά τμήματα... τίποτα. Είμαι μόνιμη κάτοικος Γερμανίας και έχω έρθει στην Ελλάδα για σπουδές. Στο μεσοδιάστημα θέλω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης για μηχανή. Από όσα κατάφερα να βρω online, διάβασα πως το δικαιούμαι διότι είμαι φοιτήτρια. Βέβαια, εδώ οι πληροφορίες στερεύουν. Πού πρέπει να απευθυνθώ; Ό,τι γνωρίζετε θα μου φανεί χρήσιμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αναφορικά με τα τατού και να απευθυνθώ σε ανθρώπους που έχουν, ή είναι οι ίδιοι tattoo artists. Αρχικά, σκοπεύω να κάνω ένα τατού στον πήχη. Υπάρχει χνούδι σε εκείνη την περιοχή, μπορώ να αποτριχώσω το σημείο ή θα έχω προβλήματα μετά κατά την επούλωση; Είμαι διστακτική στο ξυραφάκι διότι με τον καιρό η τρίχα "αγριεύει" . Ευχαριστώ εκ των προτέρων, αναμένω τις απαντήσεις σας. 😊
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.