Προς το περιεχόμενο

cliff4on

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  5
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

Σχετικά με cliff4on

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. cliff4on

  Πρόβλημα με οθόνη ΕΙΖΟ

  Τελικά όλα καλά. Το θέμα τελικά ήταν ένα afterimage που δημιουργήθηκε επειδή η οθόνη έμεινε κάποιες ώρες ανοικτή να δείχνει internet browser. Το σημείο που εμφανίστηκε η γραμμή είναι ακριβώς στο τέλος της bookmark bar του browser. Με τον χρόνο σιγά σιγά εξαφανίστηκε. Ενεργοποίησα και screen saver για να μην ξανασυμβεί.
 2. cliff4on

  Πρόβλημα με οθόνη ΕΙΖΟ

  Ναι, έχω ρίξει άπειρη δουλειά πάνω της... Τη Foris την έχω στο ατελιέ και εκεί να δεις λιώσιμο. Σκυλί όμως. Την Flexscan την έχω σπίτι και μέχρι πριν 3 μέρες δεν είχε παρουσιάσει τίποτα. Στην εγγύησή της πάντως αναφέρεται και το χρονικό όριο των 5 ετών πέρα από τις 30.000 ώρες.
 3. cliff4on

  Πρόβλημα με οθόνη ΕΙΖΟ

  Έχει 28.300 ώρες. Παίζει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο;
 4. cliff4on

  Πρόβλημα με οθόνη ΕΙΖΟ

  Ευχαριστώ για την απάντηση. Η οθόνη είναι πολλές ώρες ανοικτή λόγω εργασίας, κυρίως σχεδιαστικά προγράμματα (Photoshop, Illustrator, InDesign). Το παρατήρησα μετά από κάποιες ώρες δουλειάς, όταν και εμφανίστηκε. Σήμερα το πρωί όταν την άνοιξα δεν φαινόταν. Μετά από 10 λεπτά εμφανίστηκε αχνά μέχρι που έγινε πιο έντονη η γραμμή, προφανώς όταν ζεστάθηκε το πάνελ. Θα προσπαθήσω να την εξετάσω και με άλλον υπολογιστή ή λάπτοπ και θα γράψω περισσότερα.
 5. Καλησπέρα Αν γνωρίζει κάποιος. Έχω ένα μόνιτορ ΕΙΖΟ Flexscan S2401W εδώ και 10 περίπου χρόνια. Τις τελευταίες ημέρες ενώ ζεσταίνεται (μετά από περίπου 15 λεπτά εργασίας) εμφανίζει στο επάνω μέρος μια αχνή γραμμή πάχους περίπου 15 pixels. Δεν είναι απ' άκρη σε άκρη, ούτε συνεχόμενη. Δεν φαίνεται σε λευκό ή σε μαύρο και σε 100% κόκκινο. Στα υπόλοιπα χρώματα κάνει μια αλλοίωση. Ελπίζω να φαίνεται καλά στα screenshots. Ξέρει κανείς τί μπορεί να το προκαλεί; Μάλλον να εξετάζω για καινούριο μόνιτορ; Ευχαριστώ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.