Προς το περιεχόμενο

batatoudis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  206
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

129 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ batatoudis

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 04/05/1978

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

1.713 προβολές προφίλ
 1. Συμφωνώ με τους παραπάνω για τον Blitzwolf vp1, ενώ επίσης εντυπωσιάστηκα (για την κατηγορία τιμής πάντα) και από τον T6, καθώς έχουν και οι δυο native 720p και πολύ καλή φωτεινότητα για κόστος μεταξύ 65-80 ευρώ. Πέρασαν και οι δυο από τα χέρια μου για λίγο, αλλά νομίζω αυτοί οι δυο αλλάζουν τα όσα είχαμε συνηθίσει για προβολείς < 100 ευρώ (κόστος για αγορά από ευρωπαϊκή αποθήκη, σχεδόν πάντα παίζουν κουπονάκια για μειώση της τιμής που εμφανίζεται). Ο T6 μου φάνηκε πιο φωτεινός, υπάρχουν και συγκριτικά βιντεάκια αν ψάξει λίγο κανείς στο youtube. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει κάποιον για πολύ ώρα (πχ. 2-3 ταινίες συνεχόμενες) για να δω αν έχουν θέματα, αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ θετική (ίσως επειδή δεν το περίμενα για αυτό το κόστος).
 2. Υποθέτω εννοείς στην κατάψυξη καθώς ψυγείο χρειάζεται ούτως ή άλλως για να συντηρηθεί το υψηλής παστερίωσης. Μια ώρα μου φαίνεται πολύ, και 10-20 λεπτά είναι αρκετά νομίζω, τουλάχιστον στις δοκιμές που έχω κάνει εγώ..
 3. Μπορεί να μου θυμήσει κάποιος τι γίνεται σε περίπτωση που δεν μας κάνει το μέγεθος και θέλουμε μεγαλύτερο το οποίο εμφανίζεται διαθέσιμο αλλά ο κωδικός για έκπτωση 30% έχει λήξει? Υπάρχει επιστροφή χρημάτων ή μπορούν να στείλουν το άλλο μέγεθος με κρατημένη την τελική τιμή (αρχική έκπτωση + 30% κουπόνι)? Έκανα μια ανάγνωση στις οδηγίες αλλά ζητάει τηλεφωνική επικοινωνία. Στους όρους αλλαγής αναφέρει επίσης το εξής: Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος, ισχύει τυχόν έκπτωση από την αρχική αγορά; Ναι, αν η παραγγελία έγινε με έκπτωση, το ίδιο θα ισχύσει και για το προϊόν αλλαγής. Ισχύουν ορισμένες εξαιρέσεις.
 4. Δούλεψε ο κωδικός σε αγορά πριν λίγο. Δεν ξέρω αν έχει σημασία (σε προηγούμενη αντίστοιχη προσφορά είχε), πάντως το πέρασα σε προϊόν που εμφανιζόταν να έχει ήδη κάποια πρώτη έκπτωση (αρχική τιμή διεγραμμένη, νέα τιμή στο site, έξτρα έκπτωση 30% επί της νέας τιμής με τον κωδικό). Αφορά τα γυναικεία epic react flyknit 2 σε τελική τιμή περίπου 60.53€ (τρέχουσα φθηνότερη στο skroutz 75€, ενώ στο νούμερο που έψαχνα φθηνότερο του skroutz 90€). Ευχαριστώ τον TS!
 5. Όταν καταφέρεις να δεις το 2ο βίντεο που έβαλα Link, θα δεις ότι πράγματι δείχνει δυνατότητα αλλαγής ρύθμισης του βάθους της έδρας, που είναι μάλλον αυτό που ψάχνεις (screenshot από το video παρακάτω). Προσωπικά δεν το θυμάμαι καθώς το έβαλα σε κάποια ρύθμιση στην αρχή και μετά δεν χρειάστηκε να το αλλάξω.
 6. Φίλε μου δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς. Μήπως εννοείς την απόσταση της πλάτης ως προς την έδρα του καθίσματος; Αν δεν μπορείς να βρεις απάντηση και στο βιντεάκι που υπάρχει στην ιστοσελίδα τους, αλλά και σε άλλα που υπάρχουν Youtube (ενδεικτικά εδώ) ρώτησε με αν θες πιο συγκεκριμένα ώστε μόλις πάω σπίτι να το κοιτάξω. Πάντως, στο 2ο βιντεάκι από τα παραπάνω αναφέρει για βύθιση βάθους έδρας..
 7. Είμαι κάτοχος της Reflex D του δρομέα, την οποία αγόρασα πέρσι στην Black Friday, όπου ειδικά για εκείνη τη μέρα την κατέβασε στα 227€ (αυτή τη στιγμή τη βλέπω στα 340€). Πολύ καλή καρέκλα νομίζω, έχω πάρει αυτή με το διχτάκι στην πλάτη για καλύτερο αερισμό το καλοκαίρι (αν κι έχει και επιλογή δερματίνης με σχεδόν ίδιο κόστος). Την ίδια έχει εδώ και κάποια χρόνια φίλος που κατά καιρούς είναι στα 120κιλά και δεν ανέφερε πρόβλημα. Ίσως αξίζει τον κόπο να δει κανείς αν έχει αντίστοιχη προσφορά την Παρασκευή.
 8. Ομοίως epic react flyknit 2 στα 67.5ευρώ. Την περίμενα την προσφορά από την προηγούμενη φορά που είχαν σημαντική έκπτωση (πριν κανα μήνα) και πράγματι τώρα η τιμή είναι ακόμα χαμηλότερη. Thanks TS!
 9. Εγώ που την σύγκρινα με καλύτερη σειρά της LG FullHd στις 43 ίντσες, η εικόνα αυτής του θέματος σε Digea είναι αντίστοιχη για να μην πω καλύτερη (βρίσκομαι επαρχία, αν αυτό σχετίζεται καθόλου με τον τρόπο εκπομπής της Digea).
 10. Smart δεν είναι ούτε WiFi έχει. Το LAN αν έχω καταλάβει σωστά είναι για χρήση τύπου hospitality (σε ξενοδοχεία) όπου μπορεί ο ιδιοκτήτης να κάνει κάποιες ενέργειες μαζικά σε όλες (π.χ. άνοιγμα τηλεόρασης). Δεν τσέκαρα πως παίζει με υλικό υψηλής ανάλυσης (ούτε προβλέπεται σύντομα να το κάνει ο παππούς). Πάντως σε τηλεοπτικό σήμα Digea μου φάνηκε αξιοπρεπέστατη.
 11. @mobile_32 ανεβάζω 2 φωτογραφίες από τις Rear και Side δυνατότητες σύνδεσης εντός spoiler για όσους δεν θέλουν να τις φορτώσουν από κινητό.. Δεν τσέκαρα αν είναι fullHD, κάτι όμως που διαπίστωσε όπως αναφέρει σε προηγούμενο post ο @labakis
 12. Τελικά παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Το μοντέλο όντως φαίνεται να είναι αυτό που αναφέραμε παραπάνω, ενώ η πλαϊνή έξοδος για ακουστικά υπάρχει κανονικά και δουλεύει όπως θα έπρεπε, σύμφωνα και με την αρχική ενημέρωση του @labakis τον οποίο και πάλι ευχαριστώ (κι εγώ αλλά και ο πατέρας μου που χαίρεται πλέον την τηλεόραση!) Δυστυχώς δεν σκέφτηκα να βγάλω μια φώτο από την πίσω και πλαϊνή όψη με τις δυνατότητες σύνδεσης, αν κανείς ενδιαφέρεται θα το φροντίσω στην πρώτη ευκαιρία..
 13. Συμφωνώ μαζί σου. Απλώς είχα δει σε LG και την περίπτωση εξόδου με ονομασία Speaker out, η οποία μοιάζει με αυτή των ακουστικών, αλλά αναφέρει ότι δεν είναι κατάλληλη για χρήση ακουστικών καθώς υποτίθεται ότι η ένταση ρυθμίζεται από εξωτερικά ηχεία (άρα απαιτεί ενεργά ηχεία?). Νομίζω ότι είμαι οκ με την περιγραφή σου πάντως, σε ευχαριστώ και πάλι για τις άμεσες πληροφορίες. Άλλωστε, αν πράγματι είναι αυτή του link αναφέρει και Headphone Out (side) και External Speaker Out (rear).
 14. Αν μπορέσεις φίλε @labakis να δοκιμάσεις ότι μπορείς να αυξομειώνεις κανονικά τον ήχο από το τηλεκοντρολ όταν ακούς με τα ακουστικά συνδεδεμένα θα με υποχρεώσεις. Προορίζεται βλέπεις για άτομο 3ης ηλικίας και η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι η πιο βασική για να μην ξεκουφαίνει όλο το σπίτι Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση για την ενημέρωση που παρείχες!
 15. Υπάρχει πάντως περίπτωση να είναι πράγματι νέο μοντέλο της ίδιας σειράς με FullHD , όπως π.χ. φαίνεται στο link (edit: βρήκα και το αντίστοιχο Link για EU καθώς το παραπάνω είναι Hong Kong) Θα ήθελα να ρωτήσω, αν την έχει πάρει κανείς, να μου επιβεβαιώσει ότι έχει ή δεν έχει έξοδο για ακουστικά. Μπορεί να γράφει "Headphone out" αλλά δυστυχώς προσφάτως διαπίστωσα σε άλλη LG ότι δεν μπορεί να βγει εύκολα άκρη με τις παραεισαγωγές του eshop όσον αφορά τα ακριβή χαρακτηριστικά. Π.χ. σε αυτή που παρήγγειλα έγραφε έξοδο ακουστικών, αλλά τελικά ήταν παραεισαγωγή από Πολωνία όπου δεν είχε έξοδο ακουστικών (όπως το αντίστοιχο μοντέλο ελληνικής εισαγωγής) αλλά είχε έξοδο optical. Ευτυχώς στο eshop αντελήφθηκαν το λάθος τους και δέχτηκαν την επιστροφή..
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.