Προς το περιεχόμενο

blackmetalknight

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  7
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

Σχετικά με blackmetalknight

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

383 προβολές προφίλ
 1. Αν εξαιρέσεις τις διαφωνίες που είχα με τον πατέρα μου δεν ήταν άσχημα τελικά στην οικοδομή 😀 Έχει περάσει από το μυαλό μου να κάτσω και να αναλάβω όλο αυτό το "έργο" για όλους αυτούς τους λόγους που είπες.. Είναι το μοναδικό το οποίο κρατάει τη ζυγαριά στη μέση και δεν έχει γείρει προς την εθελουσια. Θα προσπαθήσω αύριο να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τη μετακίνηση και θα αποφασίσω.. Σε ευχαριστώ που μοιραστηκες τις εμπειρίες σου και τις απόψεις σου.👊
 2. Καλά προφανώς ισχύει και αυτο..
 3. Έχω απογραφή εδώ και χρονια..ενημερώνω καθημερινά το inventory με παλιό και νέο εξοπλισμό καθώς και τη θέση του με τους σειριακους. Οι χρήστες δεν έχουν άδεια να μετακινήσουν τίποτα και έχουν και κλειδωμένα usb.. Από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει κάποιο πλανο για τις εργασίες ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να με πιέζει αρκετα Αν κάνω την αιτηση με στέλνουν σπίτι μου. Αν δεν την κάνω τρώω το αγγούρι μόνος μου ατενίζοντας το μέλλον με αβεβαιότητα. Η αλήθεια είναι αρχίζω να ξενερώνω και σκέφτομαι ήδη τη νέα αρχή. Αύριο θα πάρω και τη τελική μου
 4. Είδα και τις απαντήσεις παρακάτω..σίγουρα δεν είναι data center αλλά ναι μιλάμε για ένα server room που έχει αρκετά switch,asa,controllers κλπ που είναι και μεγάλης αξίας αλλά και χρειάζονται για να λειτουργήσει το κατάστημα. Από εκεί και πέρα τα τερματικά που πρέπει να αποσύνδεσω και να συνδέσω ξανά είναι περίπου 60..επίσης ο αριθμος είναι ίδιος για τηλέφωνα και εκτυπωτες..χωρίς να υπολογίσουμε μεταφορά καλωδίων και τα ταμειακα που αποτελείτε το καθένα από διάφορες συσκευές: τηλεφωνα, εκτυπωτές,eft, money checker, display..και εγώ δεν ξέρω πως θα το καταφερω αν μείνω μόνος μου..
 5. Δεν νομίζω ότι χρειάζομαι προς το παρόν..το έχω στο μυαλό μου να ψάξω και Δευτέρα να πάω.
 6. Το νούμερο ισχύει.Σκεψου ότι τώρα είναι 20κ τ.μ και θα γίνει 9κ. Τα υπόλοιπα τ.μ θα γίνουν επινοικιαση για να μπουν νέα καταστήματα μέσα. Τα τ.μ δεν αναφέρονται μόνο σε γραφεία αλλά και σε χώρους πωλησης. Δεν προκύπτει κάπου ότι ήσουν επιθετικός οπότε μη το σκέφτεσαι. Ναι το γνωρίζω ότι σε αυτά τα λεφτά είναι μέσα και το ταμειο. Και ναι η σύμβαση μου είναι αορίστου χρόνου. Όπως πολύ σωστά είπες δεν φεύγω γιατί είμαι φυγόπονος. Θέλω να μείνω αλλά υπό προϋποθέσεις. Να ξέρω ότι όντως θα είμαι χρήσιμος και αργότερα και να μη χρειαστεί να θυσιάσω το μυαλό μου και το σώμα μου χωρίς α
 7. Προφανώς κοιτάω τον ποπό μου για αυτό άνοιξα και το θέμα για να μαζέψω εμπειρίες, παρατηρήσεις και να μαθω πράγματα που μπορούν να με βοηθήσουν..το πρώτο σκέλος δεν το σχολιάζω γιατί φαντάζει μακρινό προς το παρόν..σίγουρα κρατάω τα tip..θ Τώρα αν θα "μαυρίσει" με κάποιο τρόπο αυτούς που δήλωσαν και δεν την πήραν δεν το γνωρίζω.. Το 2χ προκύπτει από τα extra που προσφέρει η εταιρία, το ποσό δεν το έβγαλα μόνος μου, μου το είπαν από το HR. Thanks και πάλι για τα tips.
 8. Υπάρχει αρκετή αβεβαιότητα προς το παρόν..δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πλάνο για το πώς θα είναι η δομή της εταιρείας μετά τη μετακίνηση. Οσον αφορά τη νέα σύμβαση δεν γνωρίζω ακριβώς τους όρους..υποθέτω ότι σε καλεί σου ανακοινώνει ότι αλλάζεις θέση και εφόσον συμφωνήσεις υπογράφεις νέα σύμβαση αλλιώς θα πρέπει να σε στειλει?ευτυχώς η δυστυχώς δεν έχω εμπειρία σε αυτό το θέμα..ακόμα...😀 Αν αναλογιστείς ότι θα δουλεύουμε παράλληλα πιστεύω ότι σε ενα τρίμηνο θα έχει ολοκληρωθεί.
 9. Αν και η λογική σου είναι σωστή πιστεύω ότι αυτός που θα πάρει τα περισσότερα λεφτά από την εθελουσία θα φύγει..κοστίζει περισσότερο μισθολογικά στην εταιρεία και αν φύγει θα ξεφορτωθεί το ήδη βαρύ συμβόλαιο.
 10. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα μου..που και στο ενδεχόμενο να κάνω όλη τη δουλειά μόνος μου αλλά να μου εξασφαλίσει ότι μετά θα μείνω στη θέση μου είμαι θετικός..προς το παρόν κλείνω προς την εθελουσια..αν γίνει δεκτή αρχίζω το ψάξιμο και ότι προκύψει..αν δεν γίνει δεκτή τα ζυγίζω και αν βρω κάτι καλύτερο μέσα στην αλλαγή δίνω ένα notice και φεύγω..
 11. Η νέα σύμβαση εάν προκύψει θα έρθει όταν γίνει η μετακίνηση των τ.μ και ανακοινώσουν ότι το τμήμα θα κλείσει..πριν από αυτό δεν υπάρχει ενημέρωση.δλδ θα με "χρησιμοποιήσουν" να κάνω την αλλαγή και μετά θα μου πούνε τι και πώς..
 12. Δεν νομίζω οτι θα έχω τέτοιο πρόβλημα. Αλλά το κρατάω στο μυάλο μου σαν σκέψη.
 13. Καλα δεν μιλαμε να κανω κάτι μη νόμιμο..Η εταιρεια προσφέρει εθελουσια. Εχω δικαιωμα να δηλώσω και έχουν δικαίωμα να μην την κάνουν δεκτή. Απο εκει και πέρα θα συνεχίσω και άν αλλάξουν οι συνθήκες προς το χειρότερο ψαχνω να βρώ κάτι καλύτερο. Γενικά το πρόβλημα μου δεν είναι να πάρω τα λεφτά της εθελούσιας οχι γιατι μου τρεχούν απο τα μπατζακια αλλά γιατί ο σκοπός μου ήταν απλα να συνεχίσω να εργάζομαι κάτω απο τις συνθήκες που εργαζόμαι τώρα.όμως όταν μου ζητάνε να κάνω το χαμάλη χωρίς να μπορούν να μου εξασφαλίσουν οτι και μετά θα με χρειάζονται δεν μπορώ να τους το χαρίσω.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.