Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

GregTR

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με GregTR

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

84 προβολές προφίλ
 1. GregTR

  Freedom Pass

  Τυφλή εμπιστοσύνη σε ένα site που ανεβάζει apk; Που προφανώς δεν είναι εγκεκριμένος συνεργάτης των περιεχομένων; Δεν ξέρεις με τι τροποποιήσεις αναρτήθηκε η εφαρμογή,θέλει προσοχή όταν κατεβάζουμε apk. Φιλικά.
 2. GregTR

  Freedom Pass

  Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις την εφαρμογή.Απλα να έχεις προσθέσει την κάρτα στο gpay και να έχεις ξεκλείδωτο κινητό και ανοιχτό nfc.
 3. GregTR

  Freedom Pass

  Καλησπέρα! Χθες γύρισα από διακοπές και πλήρωσα στο κτελ μέσω nfc με το freedom pass για τα εισιτήρια κανονικά. Επίσης,είχα κλείσει ξενοδοχείο μέσω booking(Ναι,έλεγε πληρωμή στο καταλυμα) και πλήρωσα στο τσεκ αουτ κανονικά μέσω nfc και Google pay στο pos.
 4. GregTR

  Freedom Pass

  Αν δεν σου δεχτεί το pos την ανέπαφη συναλλαγή,μπορείς να ζητήσεις να πληκτρολογήσει ο χειριστής τα στοιχεία της κάρτας μετά την τοποθέτηση του ποσού προς πληρωμή και να γίνει manually η χρέωση. Αν και αυτό δεν γίνεται,αρκετές επιχειρήσεις εχουν πρόσβαση σε ένα vpos(virtual pos).Στο vpos,που μπορεί να χειριστεί διαδικτυακά ο υπάλληλος της επιχείρησης,μπορεί να καταχωρίσει τα στοιχεία της κάρτας σας και να κάνει έτσι τη χρέωση.Σαν κανονικό pos Δηλαδή,απλά αντί για τη γνωστή σε όλους μας συσκευή pos η συναλλαγή γίνεται μέσω του υπολογιστή,κινητού ή τάμπλετ του χειριστή.
 5. GregTR

  Freedom Pass

  Η εφαρμογή Google play δεν είναι διαθέσιμη για τη χώρα μας στο playstore εννοώ
 6. GregTR

  Freedom Pass

  Έχεις δοκιμάσει να πληρώσεις υπηρεσία μέσω κινητού σε pos και στη δεχτηκε; Το διάβασα ότι είναι μέσα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού της google,αυτό που δεν ξέρω είναι το αν απλά θα πάω πάνω από το pos με nfc ανοιχτό και κινητό ξεκλείδωτο και θα το δεχτεί το μηχάνημα.
 7. GregTR

  Freedom Pass

  Αφού το gpay δεν παίζει στην Ελλάδα πως θα κάνουμε συναλλαγή σε φυσικά καταστήματα;;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.