Προς το περιεχόμενο

Ilias83

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  82
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

5 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Ilias83

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 29/12/1983

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ilias83

  Asus Radeon HD3650 Silent AGP 512MB

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/08/2020 12:28 μμ

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται η κάρτα του τίτλου χωρίς κουτί ή υπόλοιπο εγγύησης. Από τις καλύτερες επιλογές σε AGP, αναπαράγει HD υλικό και είναι εντελώς αθόρυβη. Εννοείται κάθε έλεγχος δεκτός.

  30,00 €

 2. Καλή ανεργία σου εύχομαι με τα μυαλά που κουβαλάς.
 3. Έχω βαρεθεί να ακούω κόσμο να κατηγορεί τις Δημόσιες Υπηρεσίες διαρκώς. Χρησιμοποιώ ΕΛΤΑ από επιλογή τα τελευταία 20 χρόνια για δέματα που φεύγουν προς το εξωτερικό και φυσικά άλλα που έρχονται από εκεί. Ποτέ δεν έχασα τίποτα, ποτέ μου δεν πίστεψα πως κινδυνεύουν πράγματα αξίας που έφευγαν πακεταρισμένα με ΕΛΤΑ. Αντίστοιχα έχω τις χειρότερες εμπειρίες από ιδιωτικές εταιρίες Courier που πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά με την λογική πως θα λάβεις το δέμα σου την επόμενη ημέρα και την επόμενη ημέρα βρίσκεις απλά ειδοποίηση ενώ δεν έλειπες από τον χώρο σου και δεν σου χτύπησε κανείς κουδούνι ή δεν σε πήρε κανείς τηλέφωνο να σου παραδώσει. Και αντίστοιχα έχω κακές εμπειρίες από ταχυδρομεία σε πιο "προηγμένες" χώρες του εξωτερικού. Έχουμε ένα πραγματικά πολύ καλό ταχυδρομείο που απλά ήρθε η σειρά του να απαξιωθεί και να ξεπουληθεί και αυτό ως ζημιογόνο. Και είναι δικό μας γιατί το έχουμε πληρώσει. Και λειτουργεί παρά τις όποιες του παθογένειες. Και για τον κάθε υπάλληλο που λέτε πως δεν έκανε καλά την δουλειά του έχω να σας δείξω άλλους δύο που την κάνουν με χαμόγελο και το μόνο που αρκεί είναι να τους μιλήσεις ανθρώπινα και θα "σκιστούν" να σε εξυπηρετήσουν.
 4. Το πήρα και εγώ. Η πρώτη μου κονσόλα ever και ας είμαι 35. Για 30€ μόνο τα 2 χειριστήρια Sony USB που κάνουν και στο PC να κρατήσεις είναι μια χαρούλα. Στα υπόλοιπα δοκίμασα το SleemSync πέρασα μερικά παιχνιδάκια όπως Driver, Gran Turismo, ISS Pro Evolution Soccer 2 που τα είχαμε λιώσει στις εποχές τους, αλλά με ένα χειριστήριο δεν έχει νόημα. Θα πάρω ένα OTG Hub από δευτέρα να γίνει σωστά η δουλειά... Έχει κανείς link για images παιχνιδιών λίγο πιο μαζικά, γιατί ένα ένα είναι ταλαιπωρία;
 5. Αρχικά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, καθώς και τον χρόνο που αφιερώσατε. Νόμιζα πως είχα περιγράψει τον χώρο στο πρώτο μήνυμά μου, αλλά δεν θυμάμαι πλέον. Βρίσκομαι Περιστέρι σύνορα με Πετρούπολη και το κλίμα είναι σχετικά γλυκό σε σχέση με το προηγούμενό μου σπίτι στα ΒΠ. Λοιπόν το σπίτι είναι ανοιχτό από Βορρά Νότο και Ανατολή με μια μπαλκονόπορτα Βόρεια και μία Νότια. Ο τοίχος του Βορρά είναι 4.24μ, του Νότου 5μ. Ανατολικά έχω μια μπαλκονόπορτα, μια πόρτα και δύο διφυλλα παράθυρα, ενώ το συνολικό μήκος του τοίχου είναι 9.5μ. Τέλος είμαι στον 1ο όροφο και έχω ένα διαμέρισμα πάνω και ένα υπερυψωμένο ισόγειο από κάτω. Όλα τα παράθυρα είναι καινούργια με διπλό θερμοδιακοπτόμενο τζάμι και έχουν θερμοδιακοπή αφού είναι PVC. Οι τοίχοι καθώς το σπίτι είναι 40 χρόνων έχουν απλά διπλό τούβλο με αέρα ενδιάμεσα και όχι κάποια εξεζητημένη μόνωση, ωστόσο μένοντας ένα χρόνο πλέον μέσα μπορώ να πω πως έτσι όπως είναι το σπιτάκι είναι ζεστό (χωρίς καμία θέρμανση) το χειμώνα (min 18C) και δροσερό το καλοκαίρι (max 28C) Για τον θόρυβο τώρα η αλήθεια είναι πως πχ ακούω το βράδυ τη μονάδα του δίπλα διαμερίσματος και είναι λίγο ενοχλητικό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Σκεφτόμουν μήπως για αρχή αγόραζα ένα 12000btu (συγκεκριμένα σκέφτομαι το Mitsubishi MSZ/MUZ-AP35VG) και να δω πως θα μου καλύψει το χώρο. Αν δω πως χρειάζομαι και δεύτερο ή δουλεύει υπερωρίες θα προχωρήσω στην αγορά ενός μικρού για το υπνοδωμάτιο.
 6. Θέσεις για A/C έχουν προβλεφθεί σε δωμάτιο και σαλόνι (οι δύο άκρες) Μαζί με χωλ κουζίνα είμαι στα 40τμ (11 το δωμάτιο) Θεωρείς πως με ένα 12άρι και ένα 9άρι καλύπτομαι ή να μείνω στο 18άρι για τον μεγάλο χώρο; Ξαναλέω πως δεν με ενδιαφέρει να θερμάνω ή να ψύξω χωλ και κουζίνα, απλά δεν κλείνουν. Βασικό μου μέλημα είναι δεδομένου πως θα δώσω λεφτά να πάρω Α++/Α+++ κλιματιστικά να μην τα αναγκάζω να δουλεύουν υπερωρίες με τα αντίστοιχα αποτελέσματα τόσο για το κλιματιστικό, όσο και για την τσέπη μου. Θέλω να πω τι νόημα έχει να κοιτάζω οικονομικό σε κατανάλωση inverter αν δουλεύει μόνιμα στο full και δεν κόβει ποτέ. Δεν ξέρω αν το σκέφτομαι ακριβώς σωστά. Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
 7. Καλησπέρα. Όταν ένας χώρος δεν είναι ενιαίος, αλλά δεν υπάρχουν πόρτες ανάμεσα στα δωμάτια, πως μπορώ να υπολογίσω πόσα btu χρειάζομαι; π.χ. Έχω 40τμ χωρίς το μπάνιο που έχει κανονικά πόρτα, σαλόνι 14τμ με ανοιγμα εκεί που κοιτάει το AC διπλή πόρτα στο χωλ 7τμ και στην ευθεία πόρτα για δωμάτιο 11τμ. Στο ενδιάμεσο έχει γωνία ανοιχτή πόρτα κουζίνας 7.5τμ. Το σπίτι είναι ανοιχτό από Βορρά Νότο και Ανατολή με 10μ περίπου ανατολικό τοίχο και περίπου 4 Βορρά 5 Νότο. Παράθυρα καινούργια με θερμοδιακοπή, μόνωση όχι, αλλά συμπεριφέρεται πολύ καλά και χωρίς κανενός είδους θέρμανσης-ψύξης μέχρι τώρα 1 χρόνο που μένω. Το κλιματιστικό υπογραμμίζω θα μπει στο σαλόνι... Με ενδιαφέρει κάτι να με καλύπτει χειμώνα καλοκαίρι να είναι όσο πιο ενεργειακά οικονομικό γίνεται και ας πληρώσω μπροστά περισσότερα χρήματα. Θεωρητικά δεν με νοιάζει αν πχ η κουζίνα δεν ψύχεται/θερμαίνεται το ίδιο με τους άλλους χώρους, αρκεί να μην επηρεάζει το να λειτουργεί σωστά το inverter ώστε να μην δουλεύει υπερωρίες το κλιματιστικό.
 8. Δηλαδή δεν επηρεάζει καθόλου την μόνωση πράγμα που κοιτάω πρωτίστως...
 9. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πάω για ηλιακό. Σπίτι 52τμ και αυστηρά 2 άτομα. Είμαι ανάμεσα σε: SOL-Violaris EnergyPro 120lt/2.0m² Glass Επιλεκτικός Τιτανίου FULL PLATE στα 429€ SOL-Violaris 120lt/2.0m² Glass/Inox Επιλεκτικός Τιτανίου FULL PLATE στα 509€ (έχει όντως αρκετές διαφορές ώστε να αξίζει τα +80€ από τον EnergyPro?) Nobel aelios 120 2m² glass επιλεκτικός ALS στα 570€ (έχει νόημα να κοιτάω τους Cus αντί των ALS me +30€?) Sonne 120lt Glass 1.7m² Phaethon στα 570€ (με προβληματίζει λίγο το μικρό εμβαδόν του συλλέκτη) Φίλος υδραυλικός που ρώτησα μου είπε πως όλοι είναι με τα + και τα - τους και πρότεινε αν θέλω να κάνω την υπέρβαση και να πάω σε αυτόν: Calpak Mark-4 Glass 125/2.1 Επιλεκτικός στα 800€ όμως τα βρίσκω πολύ περισσότερα από τον ανταγωνισμό για τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά. Επίσης με δικό μου ψάξιμο είδα πως σε καλές τιμές είναι οι Compact της HELIOAKMI αλλά δεν έχω ιδέα τι λέει σαν εταιρία. Ο αντίστοιχος με αυτούς που κοιτάω στα 120L και 2τμ Glass επιλεκτικός έχει 650€. Γενικά προσπαθώ να κρατήσω το κόστος σχετικά χαμηλά, αλλά δεν θέλω να το μετανιώσω κιόλας με την απόδοση και με συνεχείς βλάβες ή ζημιές. Όμως στην τιμή π.χ. του Calpak αγοράζω 2 EnergyPro. Αν π.χ. μου κρατήσει τα μισά χρόνια θα είμαι ικανοποιημένος. Αν όμως π.χ. ο Sol στα 500 κρατήσει κάπου ενδιάμεσα τότε αποτελεί καλύτερο vfm. Κάτι τέτοιο ψάχνω στην παρούσα φάση. Επιπλέον θα προτιμούσα προϊόντα κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Παρακαλώ τα φώτα σας...
 10. Καλησπέρα. Δεν μπορώ να διαβάσω όλο το θέμα για ευνόητους λόγους. Ξεκίνησα διαβάζοντας τις πρώτες 30 σελίδες και πραγματικά έμαθα διάφορα πράγματα που δεν γνώριζα αρκετά ενδιαφέροντα. Στην βασική μου ερώτηση τώρα που σίγουρα κάποιος έχει απαντήσει, αλλά θα ξανακάνω καθώς σε αυτά που διάβασα δεν την βρήκα. Μένω σε δυάρι 52τμ και είμαστε 2 άτομα. Θεωρώ πως το σπίτι πάντα θα είναι για 2 άτομα, αφού 3ο και να έρθει δεν χωράει και θα πρέπει να μετακομίσουμε. Έχει νόημα να κοιτάω για ηλιακό 150 λίτρων; Ή να μην σκέφτομαι για κάτι άλλο πέρα από τα 120; Επίσης τι επιφάνεια συλλέκτη να προτιμήσω για τα 120 λίτρα; Ξεκινάνε από 1.5τμ αλλά σκέφτομαι να επιλέξω κάτι με 2τμ συλλέκτη. Προσανατολίζομαι σε Nobel.
 11. Γενικά η GoPro πρόλαβε να μπει πρώτη σε αυτή την αγορά έκανε όνομα και συνεχίζει να πουλάει επειδή είναι αξιόπιστο προϊόν. Εγώ όταν θέλησα να κάνω δουλειά με Action Camera προτίμησα την Sony λόγω ποιότητας εικόνας και εξαιρετικά καλής σταθεροποίησης σε τιμή στα μισά απ'όσο έκανε η GoPro. Την δουλειά μου την έκανα 3 μέρες με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Όμως φέτος το καλοκαίρι που είπα να παίξω λίγο και να βγάλω κανένα υποβρύχιο βίντεο απλά πήρε νερά και χάλασε στα 3 λεπτά. Αυτό πληρώνεις στην GoPro, πως την βάζεις σε αυτοκίνητα, μηχανές ποδήλατα, την κλωτσάς, την πετάς και μετά την βάζεις στο νερό σαν να μην τρέχει τίποτα και απλά συνεχίζει να δουλεύει.
 12. Παιδιά ψάχνω το τραγούδι που παίζει στους τίτλους τέλους της εκπομπής Street Beat στο MAD. Δεν μιλάω για το If I Can't του 50 Cent που παίζει στην αρχή... Είναι πολύ γνωστό και για να βοηθήσω του "φέρνει" πολύ σε μελωδία (αλλά χωρίς το beat) το θέμα από το Ghost Dog.
 13. Δεν νομίζω οτι δουλεύει... Υπάρχουν ακόμα τα Wallpapers? Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο link ή να μου τα στείλει στο g-mail μου;
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.