Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Katerinadou

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Katerinadou

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλημέρα έρχομαι από τον ηλεκτρολόγο. Η μπαταρία είναι καλή δεν είναι για αλλαγμα ,το μόνο που έκανε είναι να πειράξει τα καλώδια κάτω από το τιμόνι και όλα επανήλθαν. Πιθανολογεί ότι κάηκε κάποια ασφάλεια ,ότι όταν πήγα να βάλω μπρος πήγε πολύ ρεύμα απότομα . Ένα δεκαρικο μου πήρε και ελπίζω να την έβγαλα καθαρή για αυτήν τη φορά!
 2. Το βάζω στη σωστή ώρα και δε σταματάει να αναβοσβηνει και όποτε ξαναβάζω μπρος το αμάξι ξαναμηδενιζει Με τις μπαταρίες είδα και αποειδα τόσα χρόνια ,μου έχει ξαναβγάλει προβλήματα η προηγούμενη. Απλά δε γνωρίζω από αυτά ώστε να πάρω μόνη μου ή να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο.
 3. Θα το πάω λοιπον σε ηλεκτρολογο αύριο ,ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
 4. Για την ακρίβεια δε το πήγα , εξυπηρέτηση μου έκανε στο σπίτι μου γιατί είναι εκεί κοντά. Απλά ήθελα να μάθω τι μπορεί να συμβαίνει και πως συνδέονται αυτά με τη μπαταρία.
 5. Ναι φυσικά ,απο αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο ήταν δεν την έβγαλα. Fiat panda 2004. Ο μηχανικός μου τη φόρτισε και είπε ότι έχει ακόμα ψωμιά
 6. Καλησπέρα σας , είμαι εντελώς άσχετη από αυτοκίνητα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Εμεινα σήμερα από μπαταρία ,γυρνούσα το κλειδί και δεν ακουγόταν τίποτα απολύτως,δεν προσπαθούσε καν το αμάξι να πάρει μπρος. Μου την φορτισανε ,πήρε κανονικά και από τότε συμβαίνουν τα εξής: το ραδιόφωνο σταμάτησε να λειτουργεί,δεν ανοίγει καν . Η ώρα και τα χιλιόμετρα στον πινακα αναβοσβηνουν συνεχώς ,δεν σταθεροποιούνται και κάθε φορά που βάζω μπροστά η ώρα μου μηδενίζεται και πάλι από την αρχή. Επιπλέον (άσχετο με τα προηγούμενα) παρατήρησα ότι τα παράθυρα ανοιγοκλείνουν ακόμα και όταν το αμάξι είναι κλειστό !
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.