Προς το περιεχόμενο

exopctrela

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  7
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με exopctrela

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Το μόνιτορ που έχω είναι 2κ και σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα για 2 χρόνια. Τα λεφτά σημειωτέον δεν μας περισσεύουν... Δυστυχώς οι τιμές είναι στον Θεό και δεν βλέπω και να πέφτουν.
 2. Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Θέλω να πάρω μία κάρτα γραφικών και είμαι ανάμεσα σε δύο. Να δώσω 420€ για μία RX5700 XT ή να πάρω με (περίπου 50% παραπάνω χρήματα) 625€ την RTX 3060ti ; Εάν μπορεί να αιτιολογηθεί η απάντησή τότε θα ήταν ακόμα καλύτερα.
 3. Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Θέλω να πάρω μία κάρτα και είμαι ανάμεσα σε δύο. Να δώσω 420€ για μία RX5700 XT ή να πάρω με (περίπου 50% παραπάνω χρήματα) 620€ την RTX 3060ti ;
 4. Ναι έχει βάση vertical mount. https://www.thermaltake.com/level-20-gt-argb.html Έλεγα να πάρω αυτό το καλώδιο για να την τοποθετήσω. Έτσι θα γλύτωνα το φαινόμενο η μακριά κάρτα να "γέρνει" στην άκρη. Απλά θα ήθελα να σιγουρευτώ ότι δεν θα έχω κάποιο θέμα με αυτήν την τοποθέτηση.
 5. Όχι η μητρική μου είναι PCI-E3 ASUS Z370 και η κάρτα RX 5700 XT. Το κουτί μου https://www.thermaltake.com/level-20-gt-argb.html μπορεί να πάρει την κάρτα κάθετα και έλεγα να πάρω αυτό το καλώδιο για να την τοποθετήσω. Έτσι θα γλύτωνα το φαινόμενο η μακριά κάρτα να "γέρνει" στην άκρη.
 6. Καλησπέρα. Συγγνώμη για το off topic, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτό https://www.e-shop.gr/thermaltake-gaming-pci-e-30-x16-riser-cable-p-PER.651219 αξίζει. Έχει κάποια πτώση στην απόδοση της κάρτας; Παρουσιάζονται άλλου είδους προβλήματα; Ευχαριστώ!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.