Προς το περιεχόμενο

tsikd0

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  4
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με tsikd0

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. tsikd0

  Πρόβλημα με το Gmail

  Καλησπέρα, λόγω λίγης χωρητικότητα στο κινητό έκανα επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων και ανέβασα τις φωτογραφίες του παιδιού μου στο drive. Μετά την επαναφορά, πήγα να συνδεθώ και συνειδητοποίησα ότι δεν θυμόμουν των κωδικό. Επειδή δεν είχα βάλει κινητό για επιβεβαίωση, είχα βάλει ένα παλιό hotmail στο οποίο δεν θυμάμαι ούτε τον κωδικό ούτε το email. Αν μπορείτε βοηθήστε. (Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω για κάποια υπηρεσία)
 2. Γειά σας, πριν λίγες μέρες έγινα 18 και θέλω να ξεκινήσω σιγά σιγά να βγάζω λίγα χρήματα από το σπίτι καθώς δίνω πανελλήνιες και δεν μπορώ να δουλέψω σε κάποιο μαγαζί. Θέλω έναν τρόπο όπου σε 3 ώρες να μπορώ να βγάζω 2 - 10 € την ημέρα. Έχετε κάτι να μου προτείνετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 3. Καλησπέρα είμαι 18, πριν τέσσερα χρόνια πήρα το lower στα αγγλικά και από τότε δεν τα εξασκω. Πάντα είχα το εξής πρόβλημα : Δεν καταλάβαινα σχεδόν καθόλου τους διαλόγους στο speaking και ως εκ τούτου τους στίχους σε τραγούδια και ταινίες. Να σημειώσω εδώ ότι όταν ακούω ένα Έλληνα ας πούμε να μιλάει αγγλικά καλαβαινω. Τι μπορώ να κάνω?
 4. Γειά σας, είμαι καινούργιος στο σταθερό υπολογιστή και άρα δεν ξέρω πολλά πράγματα.'Εχω συνδέσει στον υπολογιστή δυο διαφορετικά ηχεία και δεν βγάζουν ήχο. Το άτομο που μου τον δάνεισε λόγω τηλεεκπαίδευσης μου ειίπε ότι βγάζει ήχο και χωρίς ηχεία αλλά ούτε αυτό γίνεται. Τι μπορώ να κάνω ;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.