Προς το περιεχόμενο

Tenshi

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  3.777
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

4.217 Excellent

Σχετικά με Tenshi

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 03/03/1983

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

14.225 προβολές προφίλ
 1. Tenshi

  Mining

  Άν οι Aib's ακολούθησαν κατα γράμμα τις οδηγίες της Nvidia,όλες οι νέες κάρτες με -202 και -302 SKU's θα πρέπει να αναγράφουν "LHR" πάνω στην συσκευασία
 2. Ε ναί! Γιατί ο κάθε λογής εμπορίσκος που έφτιαξε στόκ, με κόστος μεταξύ των τιμών που θέλει το πόπολο και αυτών που πουλάει, θα φωνάξει το αφεντικό τρελάθηκε, μετά θα σφάξει τις τιμές στο γόνατο και θα πουλήσει με χασούρα.
 3. Ναί, το γνωρίζω, πχ η Asus TUF 3070 OC έχει P/N 90YV0FQ6-M0NA00 και η αντίστοιχη LHR 90YV0FQΙ-M0NA00. Επειδή έχω δεί αναφορές για shipping LHR καρτών κάπου στο τέλος Μαΐου και όλως τυχαίως συμπίπτουν με την κίνηση που υπάρχει αυτές τις ημέρες,είπα μήπως οφείλεται εκεί. Μου κάνει εντύπωση πως μετά απο ξεραΐλα μηνών,εμφανίζονται ξαφνικά άμεσα διαθέσιμες κάρτες χωρίς limiter.
 4. Όσοι παραλαμβάνετε RTX 3070 τώρα, αναγράφει πάνω στο κουτί/χαρακτηριστικά πως έχουν LHR; Γενικότερα υπάρχει μια ανέλπιστη "κινητικότητα" στόκ σε Ευρωπαϊκά μαγαζιά. Αλμυρές τιμές μέν, διαθεσιμότητα δε.
 5. Η αντλία κουμπωμένη στο ποτήρι=μερακλής!
 6. https://www.pccomponentes.com/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3070-oc-8gb-gddr6 Κάνουν και ένα "action" εδώ και 2 βδομάδες στην βασιλοκασέλα με 200 κομμάτια 3070 ως μέρος bundle. Υπο συνθήκες (αν είσαι τόσο τυχερός δλδ) συμφέρει.
 7. Ελλάδα έπαιξε πρώτη σεζόν και το παρατήσανε οταν καταρρίφθηκε η "Γαλάζια Γή";
 8. Οι περισσότερες all in one υδροψύξεις όπως και αυτή που παραθέτεις, είναι prefilled και γενικότερα δέν επιδέχονται συντήρησης. Αυτές είναι εύκολα προσβάσιμες πληροφορίες, με ένα απλό google search. Απο τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω πώς είσαι έτοιμος να ταλαιπωρηθείς,οπότε επένδυσε τα 130€ σε κάτι πιο φιλικό προς τον χρήστη (νέο κουτί και αερόψυκτρα).
 9. http://www.thermaltake.co.nz/product/Chassis/fulltower/kandalf_lcs/vd4000swa.html#feature Τρείς προτάσεις: 1) Ξηλώνεις τα πάντα, αγοράζεις μια 360mm υδρόψυξη και την βάζεις μπροστά.Ανάλογα το πάχος του ψυγείου, το μπροστινό τμήμα μπορεί να μήν κλείνει.Ανάλογα το μήκος των σωληνώσεων, μπορεί να μήν φτάνουν μέχρι την cpu 2)Αντικαθιστάς την αντλία με μια άλλη 12V και παράλληλα αλλάζεις όλες τις σωληνώσεις (3/8") 3)Δέν μπλέκεις.Με τα ίδια χρήματα που θα έδινες για την λύση 1/2,παίρνεις ένα σαφώς ανώτερο σύγχρονο midi κουτί, την μεγαλύτερη αερόψυκτρα που μπορεί να χωρέσει και τέ
 10. Οχι, ειλικρινά το κομμάτι περι ευθύνης, δέν το καταλαβαίνω. Η ύπαρξη ενός forum αποσκοπεί στην δωρεάν ανταλλαγή πληροφοριών.Το πώς ο τελικός χρήστης θα αξιοποιήσει τις πληροφορίες αυτές είναι καθαρά δικό του θέμα. Δηλαδή αν κάποιος ζητήσει πληροφορίες να αλλάξει ζαντολάστιχα μόνος, τον έχεις ενημερώσει για τους πιθανούς κινδύνους, έχεις δώσει οδηγίες βήμα-βήμα μέχρι και τα nm του δυναμόκλειδου...άλλα αυτός όντας ανόητος πάει με τον κλασικό σταυρό,αν κάνει ζημιά πώς ακριβώς θα αποδώσει ευθύνες εναντίον σου;
 11. Κανένα πρόβλημα επι τούτου. Ο TS θα πρέπει να αντιληφθεί πως το θέμα εγγύηση δέν είναι διαπραγματεύσιμο.Κάνεις αλλαγές στην κάρτα;Χάνεις εγγύηση.ΤΕΛΕΙΑ Απο την άλλη όλοι οι υπόλοιποι δέν θα πρέπει να τον αποθαρρύνουμε, με την λογική "αν χαλάσει" η κάρτα.Περισσότερες πιθανότητες δίνω στο να πάει κάτι στραβά αν μείνει με την εργοστασιακή πάστα/pads.
 12. Αν πρόσεχες λίγο καλύτρα όμως, θα διαπίστωνες πως απουζιάζει το pcb το οποίο έχω δέσει πάνω σε waterblock,προφανώς κάνοντας repaste και βάζοντας pads (κάτι που αφορά και το νήμα) Οπότε,αν θέλεις να κάνουμε χρήση αυτής της αναλογίας,δέν έλυσα απλά ένα μεταλλικό τάσι...άλλαξα δίσκους,τακάκια και έβαλα σωληνάκια υψηλής πίεσης.Η αντιπροσωπία θα μου πεί πώς έχασα την εγγύηση γιατί "έβαλα χέρι" στο όχημα,εγώ θα τους αποκαλέσω ξεφτίλες γιατί προτίμησαν να βάλουν φτηνά ανταλλακτικά για να κρατήσουν το κόστος χαμηλά (και τα golden boys τους να πάρουν κότερο).Καλή συνέχεια.
 13. Δέν μπορώ να καταλάβω απο τον γραπτό λόγο αν το "έχεις",αναφέρεται σε χρήμα ή σε διαθεσιμότητα. Ευτυχώς είμαι άνθρωπος που του αρέσει να σκαλίζει οπότε no problem, all good!
 14. Ναι, γιατί αν συμβεί "το κακό" και είσαι εντός εγγύησης θα την αντικαταστήσουν άμεσα, απο το στοκ Ampere που μας κρύβουν. Σάρκασμ.jpeg
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.