Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Invunche

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  2
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

257 προβολές προφίλ

Invunche's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη

 1. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε προγράμματα επιδότησης για εγκατάσταση φυσικού αερίου τα οποία τρέχουν/είναι τα τρέξουν στο άμεσο μέλλον για Αττική. Γνωρίζω ότι ο νέος κύκλος το εξοικονομώ αναμένετε να τρέξει μετά το καλοκαίρι. Υπάρχει κάποιο άλλο που θα άξιζε να κοιτάξω ; Ευχαριστώ
 2. Καλημέρα σε όλους, Έχω 24αρα σύνδεση Forthnet (Nova) και αντιμετωπίζω κάποια θέματα με την ταχύτητα του ίντερνετ. Ping: 21 Download: 7.31 Upload: 0.77 Χρησιμοποιώ το αρχικό ρούτερ του παρόχου. Έχετε κάποια ιδέα εάν θα μπορούσα να βελτιώσω την ταχύτητα χωρίς να αλλάξω πρόγραμμα; Ευχαριστώ πολύ.
 3. Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα στο ritz της serta και tempurpedic cloud. Έχει κανείς άποψη για κάποιο από τα δύο; Ευχαριστώ.
 4. Invunche

  Κεραμοσκεπή

  Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το θέμα μου είναι ότι σε κάποια σημεία στο ταβάνι έχει ξεκινήσει να βγάζει υγρασία. Δεν στάζει αλλά νομίζω ένας έλεγχος μετά από τόσα χρόνια δεν θα ήταν κακή ιδέα.
 5. Invunche

  Κεραμοσκεπή

  Καλησπέρα παιδιά, Κοιτάω να κάνω έναν έλεγχο στην κατάσταση της κεραμοσκεπής μου και αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει συνεργαστεί με κάποιο συνεργείο και ήταν ευχαριστημένος. Θα εκτιμούσα την καθοδήγηση σας. Περιοχή Νότια Προάστια Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 6. Είσαι ευχαριστημένος από ελλιν ως στιγμής;
 7. Ωραία τοποθέτηση. Ποια πιστεύεις ότι είναι τα καλύτερα προγράμματα αυτή την στιγμή χωρίς ΟΤΣ;
 8. Καλησπέρα σε όλους Βρίσκομαι σε μια διαδικασία έρευνας λόγω σημαντικής κατανάλωσης. Αυτή τη στιγμή έχω ΔΕΗ Γ1Ν οικιακό τιμολόγιο, τριφασικό, με τις εξής καταναλώσεις ανά οχτάμηνο (247 ήμερες) βάση προηγούμενου καθαριστικού (το οποίο είναι απο Νοέμβρη και δεν περιέχει τους μήνες του καλοκαιριού που έγινε χρήση κλιματιστικού - ακόμα μεγαλύτερη κατανάλωση): Ημερήσιο: 4347 Νυχτερινό: 1678 Αρχικά κοίταξα το πρόγραμμα "ΔΕΗ myHomeEnter Ν (νυχτερινό)" το οποίο δεν έχει ΟΤΣ και σταθερή χρέωση σε άνω των 2.000 kWh (0.10500 €/kWh) αλλά τώρα κοιτάω επίσης το "Protergia Οικιακό Ν MAX 45%" που έχει πάγιο 3.73 € ανά τετράμηνο, ημερήσια χρέωση 0.06065 €/kWh (Χρέωση Νύχτας: 0.04343 €/kWh) και μεγαλύτερο ευρος ΟΤΣ 40-50 €/ΜWh. Θα εκτιμούσα τα σχόλια σχετικά με τα παραπάνω πακέτα καθώς και τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.