Προς το περιεχόμενο

CemetryGates

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  10
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

12 Good

Σχετικά με CemetryGates

 • Κατάταξη
  Member
 1. Mετά από 4 μήνες αναμονής, μόλις εστάλη το PS5 μέσω Easy Mail. Παραγγελία από Public, 24/10, disk edition. Ενημέρωση από Public για αποστολή σε εταιρεία courier 17/3. Εύχομαι σύντομα να πάρετε όλοι σας την κονσόλα και να τελειώσει η αναμονή που οφείλεται (και) στην άθλια πολιτική των εταιρειών, οι οποίες έπαιρναν προπαραγγελίες και εισέπρατταν ζεστό χρήμα, αν και γνώριζαν ότι δεν έχουν το προϊόν.
 2. Ναι, είχα καταβάλλει το σύνολο του ποσού με την παραγγελία (24/10 disk edition)
 3. Προφανώς αυτό που μου έγραψαν από το Public για διαθεσιμότητα 22/3 μάλλον ήταν τυπικό, διότι μόλις έλαβα και νέο mail (λίγα λεπτά αφού άλλαξε το στάτους σε "έτοιμο προς αποστολή") ότι η παραγγελία "έχει αποσταλεί με εταιρεία courier". Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως θα λάβουμε την κονσόλα πριν τη Δευτέρα. Να ελέγχετε τα mails σας.
 4. Μετά την ενημέρωση που είχα πριν 4 ώρες για την παραγγελία (24/10, disk) από public για διαθεσιμότητα από 22/3, μόλις άλλαξε το στάτους της παραγγελίας σε "έτοιμο προς αποστολή".
 5. Πριν από δέκα λεπτά έλαβα το ακόλουθο μήνυμα από Public: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν GC CON PS5 STANDARD EDITION της παραγγελίας o8........ βρέθηκε στο δίκτυο προμηθευτών μας και αναμένεται να είναι διαθέσιμο από 22 Μαρτίου 2021. Θα ενημερωθείτε εκ νέου μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή / απεσταλμένη. H παραγγελία μου έγινε στις 24/10 (για disc edition). Ελπίζω καλά νέα για όλους σύντομα.
 6. Εγώ δεν έκανα παραγγελία από συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά μέσω διαδικτύου.
 7. Μετά από μήνυμα που έστειλα, επικοινώνησαν μαζί μου από το Public και με ενημέρωσαν ότι θα έχουν αυτές τις ημέρες μια μεγάλη παραλαβή και ενδεχομένως να καλύψουν μεγάλο τμήμα των προπαραγγελιών του Οκτωβρίου. Όταν τους ρώτησα για τη δική μου περίπτωση (προπαραγγελία 24/10), μου απάντησαν ότι θεωρούν πιθανό να παραλάβω ακόμη και μέσα στο μήνα, επομένως να περιμένω σχετική ειδοποίηση. Δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη βέβαια στις μεγάλες αλυσίδες και στην πολιτική τους, ωστόσο θεώρησα σκόπιμο να ενημερώσω εδώ γιατί γενικά οι συμμετέχοντες στο νήμα που αναμένουν από Public δεν είναι πολλοί και η πλη
 8. Με πήραν χθες από το Public και μου είπαν ότι είναι πιθανόν (!) να το πάρω με την παραλαβή τεμαχίων που θα γίνει προς το τέλος του μήνα. Αν όχι, σίγουρα με την επόμενη παραλαβή (που μάλλον θα μυρίζει κοκορέτσι)... Η κοπέλα δεν είχε ιδέα ούτε για την ακριβή ημερομηνία ούτε για την ποσότητα της παραλαβής. Επίσης, ενημερώνω ότι με ρώτησε αν έχει υπάρξει πλήρης εξόφληση. Η παραγγελία μου είχε γίνει στις 24/10.
 9. Όχι, απλώς διαπίστωσα αυτή την αλλαγή στο status της παραγγελίας και δεν σου κρύβω ότι δεν το περίμενα. Αν έχω κάποια ειδοποίηση, θα ενημερώσω. Να προσθέσω εδώ ότι έχω προπληρώσει (αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο).
 10. Παραγγελία Public, 26/10, disc edition. Προ δύο ωρών η κατάσταση της παραγγελίας από "σε εκτεταμένη αναζήτηση" μεταβλήθηκε στο "σε διαδικασία συλλογής". Εύχομαι να παραλάβετε όλοι έγκαιρα τις κονσόλες σας
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.