Προς το περιεχόμενο

Kiriakos-GR

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  179
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

89 Excellent

Σχετικά με Kiriakos-GR

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 10/05/1969

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Βόλος
 • Ενδιαφέροντα
  Βιομηχανικός Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρονικές επισκευές

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.302 προβολές προφίλ
 1. Μια χαρά λεβέντης είσαι στα πρακτικά, μόλις πάρεις και ένα πτυχίο τότε θα δεις και χρήμα στην τσέπη. 😉
 2. Σε εμένα αναφερόμουν με τον Kingston A400 240GB.. Μιας και η κουβέντα παραμένει δημιουργική, εδώ είναι το datasheet του Promise https://www.promise.com/DownloadFile.aspx?DownloadFileUID=758 Και αυτά έδωσε ο ICH10R ενεργοποιημένος RAID στο BIOS. (εικόνα) Βέβαια θα συνεισφέρω και Benchmark του Promise σύντομα, φαντάζομαι ότι ούτε η εταιρεία που τον έφτιαξε πριν δέκα χρόνια κούμπωσε απάνω του SSD. Αλλά η ίδια απορία ισχύει και για τον ICH10R, εάν για παράδειγμα η κάθε πόρτα από τις έξι μπορεί να πιάσει το θεωρητικό 266ΜΒ του SATAII, τότε όλες μαζί μας κάνουν 1569MB = 1
 3. Είσαι θύμα του μάρκετινγκ , εφόσον δεν γνωρίζεις πόσο Bandwidth χρησιμοποιεί ο ICH10R , τότε δεν σε χρειαζόμαστε.
 4. Πολύ σωστή η ερώτηση ! ICH10R Η ουσία και το ζητούμενο είναι η βελτίωση σε κατάσταση πολυδιεργασίας. Υπάρχουν : α) Δυο δίσκοι σε RAID1 = Operating system β) Ένας αποθηκευτικός γ) Ένας ταχύτατος = Operating system Swap-File δ) ο SSD Game storage Σε κατάσταση Gaming οι α+γ+δ τρέχουν όλοι μαζί για διαφορετικούς λόγους. Προδιαγραφές Promise SATA 300 TX4 266MB/sec burst data transfer rate SATA II και βλέπει μέχρι 2T. Ο Promise SATA 300 TX4 είναι ότι καλύτερο έχει βγει ως SATA II σε PCI (κάποτε πλήρωναν 80Ε για να τον πάρουν)
 5. Ένας καλός μου φίλος, μου χάρισε έναν Promise SATA 300 TX4, εφόσον σιγουρεύτηκα ότι έχει τελευταίο Firmware και οδηγούς Win64bit, τώρα σκέφτομαι να τον βάλω σε χρήση, ώστε όλο το PCI Bandwidth να το κερδίσει ο SSD. Ο INTEL controller της μητρικής βγάζει 6 SATA Ports, και τα έχω τώρα γεμάτα. Έχει κάνει κανείς αντίστοιχο πείραμα? να ξελαφρώσει τον INTEL controller , προκειμένου να κερδίσει ταχύτητα από BUS της μητρικής.
 6. Ο τίτλος θέματος είναι κακό γραμμένος αλλά θίγει ένα σημαντικό θέμα, ότι οι Έλληνες είναι άσχετοι με τους κανόνες του εμπορίου. Αγαπητέ .. αυτός που έχει το πορτοφόλι πρέπει να κρατάει χαραχτήρα και να μην ταΐζει όποιον πωλητή βρεθεί μπροστά του. Η έκφραση φιλότιμο είναι Ελληνική ανακάλυψη, μόλις περάσεις οποιοδήποτε Ελληνικό συνοριακό σταθμό ξαφνικά σταματάει να υπάρχει. Συμπέρασμα ... Μεγάλοι Έλληνες εφοπλιστές έγιναν μεγάλοι, διότι εκμεταλλεύτηκαν παρόμοιες καταστάσεις.
 7. Όταν οι Server στην Γερμανία έχουν 61ms delay και το θεό πατέρα να είχα .............
 8. Για τους Old-school υπάρχει το side cooling με 120x38 panasonic. 🙂
 9. Για μια στιγμή νόμισα οτι κυκλοφορήσαν GPU τρύπιες δεκάρες ... προ Ευρό εποχή.
 10. Να ρωτήσουμε όσους πήγαν στον τάφο απο Covid ... ορισμένοι πράγματι είναι στην κοσμάρα τους ... το ότι έχει γονατίσει ολόκληρη η χώρα και η Ευρώπη .... πέρα βρέχει.
 11. Την ζημιά την προκαλούν οι εγωπαθείς με χρήμα, έχουν την εντύπωση οτι με μια 1660 Super δεν θα τους τσακίσω στο Battlefield V επειδή ξόδεψαν τα τετραπλάσια. 🤣
 12. Με κουτσομπολιό δεν ανεβαίνει το Post count ... πριν τρία ~ τέσσερα χρόνια το πήρε.
 13. Οι εξοφλημένες προ παραγγελίες είναι συμβόλαια με το κατάστημα εφόσον με συνεννόηση τις αποδέχτηκε. Όποιο κατάστημα και να είναι.
 14. έχει κολλήσει στη συγκέντρωση προϊόντων ...................... Καμία ευθύνη δεν φέρει το κατάστημα όταν ο προμηθευτής είναι κλειστός υπακούοντας στους νόμους του κράτους. Από την ώρα που θα επιτραπεί στα καταστήματα να λειτουργήσουν, σε τρεις μέρες θα λυθούν τα παρατράγουδα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.