Προς το περιεχόμενο

PCJoe

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  7
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με PCJoe

 • Κατάταξη
  Newbie
 1. https://www.skroutz.gr/s/9943371/NG-AC-Adapter-90W-78-9450C.html 90W κλασικός; Βεβαιώσου πως καλύπτει το μοντέλο που έχεις.
 2. Μόλις ενεργοποιήσει και το spatial sound, χαμούλης θα γίνει.
 3. Πέραν πλάκας, μπράβο τους αλλά man - ας ξεφύγουν από το Win98 design.
 4. Καλησπέρα, Να έχει μια καλή μετακόμιση. Κατανοητό το να αποφύγει κάποιος τις μεγάλες αλυσίδες, αλλά με λίγο ψάξιμο μερικές φορές βρίσκεις ποιότητα και σε αυτές. Προτείνω μερικά μαγαζιά με τα οποία έχω επικοινωνήσει στο παρελθόν ή κάποιος γνωστός, όποιο βολεύει τώρα σχετικά με την περιοχή. Διάφορα έπιπλα για το σπίτι, κουζίνας - υπνοδωμάτιο / https://www.pagonashome.gr/el Πολύ καλά έπιπλα, αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα είναι στις τιμές της / https://www.konstantaras.net Επίσης διάφορα για το σπίτι, κυρίως κουζίνας - ντουλάπες και τέτοια / https://www.dreamykitchen.gr
 5. Καμένο concept, όπως και να 'χει λόγω κόστους η πλειοψηφία θα επιλέξει Oculus kind of stuff.
 6. Cancel culture strikes again, λιγάκι υπερβολικό - αλλά όχι τόσο όσο είναι αυτός.
 7. Τέλεια, γιατί ο M1 είναι OP και χωρίς αντικειμενικό ανταγωνισμό αυτή τη στιγμή. Η Intel & AMD σίγουρα θα βρουν κάποια διέξοδο, συνεργασία κτλ.
 8. Τι όμορφες ειδήσεις με τον Covid-19, πρώτα τέλος το fax στις δημόσιες - απλά μέσω email σε λίγους μήνες και τώρα περαιτέρω εκσυγχρονισμός βασικών υπηρεσιών. Well done, εάν είναι έτσι - ακόμη 1-2 χρονάκια πανδημίας και θα φτάσουμε τη Νορβηγία.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.