Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

dimpra

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  7
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από dimpra

 1. dimpra

  Nuki Smart Lock 2.0 Review

  Καλημέρα Χάρη, Όχι, όταν ανοίγω την πόρτα δεν βάζω καθόλου δύναμη. Μόλις τραβηχτεί η γλώσσα κινείται προς τα μέσα μόνη της για 1-2 εκατοστά. Αν η πόρτα σου χρειάζεται να ασκήσεις δύναμη για να ανοίξει, η nuki δεν θα την ανοίγει. Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις στο νήμα "Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας", ίσως χρειάζεται κάποιο ρεγουλάρισμα η πόρτα σου.
 2. Τη χρησιμοποιώ 4 μήνες, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Από τότε που είχα γράψει στο παραπάνω νήμα, λύθηκε το πρόβλημα που υπήρχε με alexa όπως επίσης και με τη σύζευξη της κλειδαριάς σε συσκευή android.
 3. dimpra

  Smart Home

  Έχω πάρει έναν τέτοιο αισθητήρα της shelly. Είναι wifi, δεν χρειάζεται hub και η μπαταρία κρατάει 18 μήνες.
 4. dimpra

  Smart Home

  Μια λύση θα μπορούσε να είναι η εξής: Shelly 2.5 σε κάθε διακόπτη όπως είπε και ο φίλος παραπάνω και εξωτερικά ένα αισθητήρα αέρα που να συνεργάζεται με ifttt όπως πχ το netatmo. Μετά μέσω ifttt φτιάχνεις έναν αυτοματισμό για να ανεβοκατεβαίνει η τέντα ανάλογα τον αέρα που θα έχει.
 5. dimpra

  Zen.com debit mastercard

  Σήμερα αγόρασα ένα gps tracker από το bangood αξίας 42.24$ και πλήρωσα με τη zen μέσω paypal. Σε ευρώ χρεώθηκα 35.39, ενώ η revolut θα χρέωνε 36.30€. Καθόλου άσχημα θα έλεγα...
 6. dimpra

  Smart Home

  Έχω βάλει τη nuki και μέχρι τώρα (2,5 μήνες) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
 7. Έχω μια ενσύρματη κάμερα, δεν θυμάμαι το μοντέλο αλλά δεν έχει σημασία γιατί η εφαρμογή μέσω της οποίας λαμβάνω ενημερώσεις push είναι του καταγραφικού (hikvision). Νομίζω ότι δεν χρειάζεται η συγκατάθεση των άλλων ενοίκων αν η κάμερα "βλέπει" μόνο μπροστά στην πόρτα σου. Με δεδομένο λοιπόν ότι σε μια τέτοια εγκατάσταση η εικόνα που θα βλέπεις από την κάμερα δεν θα έχει βάθος, δεν χρειάζεσαι και κάποιο ακριβό μοντέλο. Επίσης, θα τη σπάσουν πρίν ασχοληθούν με την πόρτα.
 8. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιώ μια εξωτερική κάμερα η οποία μου στέλνει ειδοποιήσεις push όταν εντοπίσει κίνηση σε περιοχή που έχω ορίσει πολύ κοντά στην πόρτα, όπως επίσης και στην περίπτωση απώλειας σήματος της κάμερας. Παράλληλα μου στέλνει και email με φωτογραφίες του συμβάντος. Μια τέτοια λύση είναι περισσότερο χρήσιμη σε περίπτωση που έχεις εφαρμογές smart στο σπίτι ή έστω απομακρυσμένη πρόσβαση στο συναγερμό. Για παράδειγμα σε περίπτωση κίνησης κοντά στην πόρτα την ώρα που λείπεις μπορείς να ορίσεις να ενεργοποιήται η τηλεόραση ή ένα ραδιόφωνο ούτως ώστε να νομίζουν ότι είναι κάποιος στο
 9. Τα προϊόντα που έχει το πρώτο λίνκ (rs3s) τα είχα αγοράσει το 2018 από τοπικό κατάστημα (επαρχία). Μου στοίχισαν 350€ χωρίς απόδειξη, μαζί με την εσωτερική ροζέτα, την τοποθέτηση και μια μικρή τρύπα που έκανε ο κλειδαράς στην κάσα της πόρτας ώστε να μπορεί να μπαίνει ο σύρτης μέχρι μέσα και να μην ακουμπάει απλώς πάνω. Από τότε διαβάζοντας αυτό το νήμα είδα ότι ο 4ks θεωρείται καλύτερος από τον rs3s. Επίσης έχω την εντύπωση ότι το defender που έχει στο δεύτερο λίνκ είναι πολύ υποδεέστερο του bd250.
 10. Για απομακρυσμένη διαχείριση κλειδαριάς εγώ χρησιμοποιώ το nuki το οποίο υπό προϋποθέσεις δεν απαιτεί αλλαγή του κυλίνδρου. Μέχρι τώρα, στον ένα μήνα που το χρησιμοποιώ, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
 11. dimpra

  Συζήτηση για την curve card

  Είχα στείλει μήνυμα στην εξυπηρέτηση πελατών για τον ίδιο λόγο και μου απάντησαν ότι προς το παρόν μόνο κάτοικοι uk μπορούν να προσθέσουν την κάρτα τους στο samsung pay. Είναι στα σχέδια τους να επεκτείνουν αυτή την υπηρεσία σε όλους τους ευρωπαίους πελάτες τους αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
 12. dimpra

  Nuki Smart Lock 2.0 Review

  Χρησιμοποιώ τη nuki εδώ και μια εβδομάδα και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η κλειδαριά μου είναι η cisa rs3s και για την εγκατάσταση χρησιμοποίησα τη βάση Β της nuki και χρειάστηκε να αφαιρέσω τα δυο κόκκινα πλαστικά καπάκια του κλειδιού. Κατά τα άλλα, παρότι το τμήμα του κλειδιού που εξέχει από την πόρτα είναι 4,2cm χωράει χωρίς πρόβλημα στη nuki (στον έλεγχο συμβατότητας δίνει ως ανώτερο μήκος τα 3,7cm). Αρχικά ήταν αδύνατον να κάνω σύζευξη της nuki με οποιαδήποτε έκδοση 2.7.x της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας beta 2.7.4. Η σύζευξη σταματούσε και μου ε
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.