Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Strategos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.686
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

137 Excellent

Σχετικά με Strategos

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 23/01/1989

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Athens-Mytilene

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.266 προβολές προφίλ
 1. Και εγώ έκανα 5 Ιουλίου και ακόμα δεν έχει γίνει καμία ανανέωση.
 2. το έβαλα στο καλάθι εχτές το μεσημέρι, το απόγευμα την ίδια μέρα το πήρα από το κατάστημα Ζωγράφου. μου έβγαλε την πίστη για να κάνει connect με ένα HP Elitebook αλλά από τη στιγμή που συνδέθηκε ήτανε κομπλέ. Back/Front με αριστερά δεξιά την ροδέλα δεν μπορείς να κάνεις.
 3. Πέρασε ένας χρόνος και κάτι από τη δημιουργία του dataplatform.gr. Υπήρξαν διάφορες μικρές εικαστικές τροποποιήσεις και αρκετές ώρες συγγραφής. Πέρυσι την ίδια μέρα είχανε δημοσιευτεί 11 άρθρα, σήμερα μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευτεί 80 διαφορετικά άρθρα και έχουν γραφτεί και περιμένουν την δημοσίευση τους άλλα 32 (112 στο σύνολο). Από το ξεκίνημα του ιστοτόπου ο στόχος ήτανε να έχουν γραφτεί 100 άρθρα και να τον επισκέπτονται 1.000 μοναδικοί χρήστες τον μήνα. Κλείνοντας ο Ιούνιος έφερε αυτόν τον στόχο με 1.334 μοναδικούς επισκέπτες μέσα στον μήνα, υπερτριπλασιάζοντας τους 429 που είχ
 4. Λόγο δεύτερου lockdown φάνηκε ότι οι κυβερνήσεις θα δώσουν επιδόματα, τα επιδόματα δίνονται είτε με δάνεια είτε τυπώνοντας χρήμα. Η δεύτερη περίπτωση δημιουργεί πληθωρισμό πράγμα που σημαίνει οποίος φυλάει τα χρήματα του σε νόμισμα αυτά θα χάσουν αξία. Έτσι σκέφτηκαν να χωσουν τα χρήματα σε crypto. Και κάπου εκεί δημιουργήθηκε η φούσκα.
 5. Strategos

  Battlefield 2042

  Υπάρχει περίπτωση να αποφύγουμε τα bots χωρίς dedicated?
 6. Οι τιμές είναι άμεσα εξαρτώμενες από τον κορονοϊο. Αν έχουμε 4ρτο κύμα και τα crypto θα κρατήσουν τιμή και λόγο lockdown η ζήτηση gpu θα παραμείνει ψηλά. Σε περίπτωση που δεν έρθει θα πέσουν και τα gpu και τα crypto.
 7. πιστεύω ότι μέχρι τα Χριστούγενα οι τιμές θα έχουν πάει στο MSRP + 100 euro σε όλες τις κατηγορίες. Αισιόδοξος; ίσως.
 8. Μέχρι στιγμής έχει κλείσει λίγο πάνω από 1 χρόνο που υπάρχει. Εχουν ανέβει 79 νέα άρθρα. Έχουν γίνει διάφορες βελτιώσεις όπως πλέον έχουν μπει και διαφημίσεις. Θα βοηθούσε αρκετά ένα follow στα social της σελίδας να ανέβει και το engagement από όποιον του αρέσει και το επιθυμεί.
 9. άλλα εργοδότη με μεγαλύτερο ποσό οπότε ίσως εκεί.
 10. μετά από χρόνια μου βγήκε λυπητερή 118 ευρώ, αν και ακόμα στο συνολικό χρέος στο taxisnet δεν μου έχει βγάλει το ποσό να πληρώσω. στην αρχή έλεγα ότι ίσως να παίζει ο κωδικός 049 που έβαλα 78 ευρώ λιγότερα από όσα θα έπρεπε για να πιάσω το 30%, δοκίμασα και με +1000 ευρώ στο 049 και πάλι το ίδιο ποσό έβγαζε, πράγμα που σημαίνει ότι φέτος δεν έχεις penalty για λίγο λιγότερο από 30%.
 11. σε αυτές τις περίπτώσεις αυτός που μένει πρέπει να ζητήσει ένα double up, σε περίπτωση που δεν γίνει ψάχνετε για άλλες πολιτείες.
 12. εμένα είναι στο Κ.Α.Τ. από 3/4 και ακόμα τίποτα... 🤐
 13. Ξέρει κανείς πότε πρέπει να κλείσω ραντεβού? Μετά τις 7/7 ή δεν παίζει ρόλο πότε θα πας στον οπτικό?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.