Προς το περιεχόμενο

tsaskas

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  13
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με tsaskas

 • Κατάταξη
  Member
 1. Και πάλι με 5Α καλώδιο που βάζω τίποτα.Το θέμα είναι γιατί στο pocco x3 δίνει turbo και στο redmi note 9 pro όχι,αφού έχουν τα ίδια πρότυπα φόρτισης.Θα έπρεπε και το redmi note 9 pro στα 27w να δίνει tourbo...Με καλώδιο τις ίδιας εταιρείας που δείχνει τα watts στο δικό μου redmi note 9 pro έφτανε μέχρι 16w ενώ το pocco x3 έφτανε τα 25!!
 2. Σε pocco x3 πάντως που δοκίμασα δίνει turbο charge κανονικά.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε δίνει στο redmi note 9 pro αφού έχουν ακριβώς την ίδια φόρτιση στα 30w...
 3. Κανονικά με τα watts που υπόσχεται θα έπρεπε να δίνει turbo charge.Κριμα γιατί είναι ο λόγος που το αγόρασα,ενώ είχα ήδη το redmi 20000mah,το οποίο μη σου πω ότι φόρτιζε και πιο γρήγορα το κινητό μου.
 4. Με το μαμά καλώδιο του redmi note 9 pro έχω δοκιμάσει και στις δύο θύρες USB αλλά μόνο γρήγορη φόρτιση δίνει και όχι turbo charge.Απ την δε type c ούτε καν γρήγορη φόρτιση με καλώδιο 60w της ίδιας εταιρείας.
 5. Άρα δεν πιάνει τα 30w που υπόσχεται απ' τις USB θύρες.
 6. Μήπως έχεις το redmi note 9 pro??Κι αν ναι σου δίνει turbo charge σε κάποια θύρα?
 7. Ποιο κινητό έχεις αν επιτρέπεται? Πιάνει όντως 30w στις usb θύρες?
 8. Σε ποια θύρα υποστηρίζει? Δοκίμασα σε όλες με το μαμά καλώδιο και type c σε type c αλλά μόνο γρήγορη φόρτιση μου βγάζει όχι turbo charge.Στην type c κιόλας δεν μου βγάζει ούτε καν γρήγορη φόρτιση.
 9. Κι εμένα το ίδιο κάνει.Οι υπόλοιποι έχετε το ίδιο πρόβλημα?
 10. Παιδιά όποιος μπορεί ας μου απαντήσει για να ξέρω αν θα το πάρω.Σε κινητό Xiaomi φορτίζει με turbo charge?? Έχω το redmi note 9 pro.
 11. Το έχει πάρει κάποιος με κινητό Xiaomi?? Υποστηρίζει turbo charge?Έχω το redmi note 9 pro.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.