Προς το περιεχόμενο

Konstantinos2020g

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  4
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Konstantinos2020g

 • Κατάταξη
  Newbie
 1. Αυτό είναι πολύ καλό, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο πως γίνεται η συνδεσμολογία, λογικά θα χρειαστεί και Κολλητήρη ,θα το κοιτάξω , αν το έχεις ψάξει εσύ πως ακριβώς γίνεται εξήγησε μου. Σκέφτηκα και αυτήν την λύση https://www.joom.com/el/products/5d08c8ea8b45130101eefd3d ,και αυτό λογικά θα θέλει Κολλητήρη.
 2. Είναι cd rom και όχι dvd rom , ευχαριστώ όλους σας θα δω τι θα κάνω, θα ψάξω να βρω μια λύση να μπορέσω να το συνδέσω με το cd player, δύσκολο αλλά θα ψάξω ,με αρέσει να παλεύω για νέα και τρελά πράγματα, αν κάποιος έχει καμία ιδέα για αυτό καλοδεχούμενη, ξανά ευχαριστώ.
 3. Αφού τα έχουμε γιατί να τα πετάξουμε; Ας τα αξιοποιήσουμε όπως ή όσο μπορούμε. Έχει έξοδο για ακουστικά αλλά πώς θα γίνει η σύνδεση ; Είναι cd rom εγγραφής , το είχε επάνω ο υπολογιστής από την μάνα του που ήταν τις altek , δεν γράφει κάτι επάνω. Είδα το video .Έχει είσοδο μικρόφωνου έχει και επιλογή έντασης ήχου, δεν έχει όμως για να προχωράω τα κομμάτια μπρος πίσω, το όλο αυτό πως θα συνδεθεί στο στερεο;
 4. Έχω βγάλει από τον υπολογιστή το cd rom και έβαλα ένα dvd εγγραφής, το cd rom θέλω να το συνδέσω με το cd player του στερεοφωνικού συγκροτηματος μου, είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά ,καθόσον το cd player δεν διαβάζει καλά τους δίσκους και είτε κολλάει είτε πηδάει , μπορεί κάποιος να μου πει με ποιον τρόπο και τι θα χρειαστώ; Ευχαριστώ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.