Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

TeoPatra

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  11
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

Σχετικά με TeoPatra

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 12/05/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. TeoPatra

  Wind Router ZXHN H268N

  Φίλε jimmy213 Στο συγκεκριμένο ρούτεράκι δεν υπάρχει επιλογή στο Local Network - LAN - DHCP Server για αλλαγή DNS, μόνο στο Local Network και αριστερά τελευταίο DNS.
 2. TeoPatra

  Wind Router ZXHN H268N

  jogatore Θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις δικτύου του τηλεφώνου και του τάμπλετ. Για την σύνδεση σου έβαλες το vlan id 835? Αν δεν έχεις καν σύνδεση κάνε του ένα hard reset και θα τα ξαναπάρει μόνο του και ξαναδοκιμάζεις. Αλλιώς τοπικά στις συσκευές όπως είπε ο spectaculator
 3. TeoPatra

  Wind Router ZXHN H268N

  jogatore 1.Πήγα στο Local Network - DNS και έβαλα της Google 8.8.8.8 - 8.8.4.4. 2.Διέγραψα όλες τις συνδέσεις και την 837 και την 835 από το WAN και έφτιαξα μία δικιά μου μόνο με ipv4 με τα στοιχεία σύνδεσής μου username kai password. Εκεί που λέει enable vlan id βάλε 835. 3.Μπαίνεις στις ρυθμίσεις τις κάρτας δικτύου ασύρματη ή ενσύρματη και ξετικάρεις το internet protocol V6. 4. Πας στο internet protocol V4 βάζεις κι εκεί DNS Google 8.8.8.8 - 8.8.4.4 5. Άνοιξε command line(cmd) και γράψε ipconfig /flushdns και μετά ipconfig /all θα πρέπει να δεις οτι έχει πάρει τους D
 4. TeoPatra

  Wind Router ZXHN H268N

  Έπαιξε τελικά.Τι να πω τα ειχα κάνει όλα αυτά ξανά χωρίς αποτέλεσμα. Η μόνη διαφορά είναι οτι τώρα έσβησα όλες τις συνδέσεις απο το WAN και έφτιαξα μια δικιά μου με τα στοιχεία σύνδεσης και ξετίκαρα το ipv6 από την κάρτα δικτύου. Είμαστε οκ τώρα αλλιώς ήμουν έτοιμος να σετάρω ένα mikrotik δανεικό!!!!! Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν.
 5. TeoPatra

  Wind Router ZXHN H268N

  isay Ναι απαντάει κανονικά. και μόλις την βάζω την ip στον browser ανοίγει το site. Μόλις του δώσω www.greek-team.cc μου βγαίνει το απαγορευτικό. Άρα δεν το έχουν κόψει σε επίπεδο ip. Παράξενο γιατί χθες το βράδυ δεν εμπαίνε ούτε με ip. Το θέμα είναι οτι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα DNS. Αναμονή να δοκιμάσω με άλλο ρούτερ να δούμε! σημείωση : Έχω βάλει και καρφωτά στην κάρτα dns google και μέσα στο router στο πεδίο Local Network - DNS τους ίδιους.
 6. TeoPatra

  Wind Router ZXHN H268N

  το έχω δοκιμάσει κι εγώ και δεν μπαίνει. Πλέον δεν μπαίνει ούτε αν αντί για το www.greek-team.cc βάλεις την ip που ακούει. Πρέπει να το έχουν κόψει και σε επίπεδο ip πλέον. Προχθές που είχε δοκιμάσει με την Ip έμπαινα κανονικά. Θα δοκιμάσω με νέο ρούτερ και θα σας πω αποτελέσματα.
 7. TeoPatra

  Wind Router ZXHN H268N

  jogatore Έχει επιλογή για reboot, πας management - system management - reboot.
 8. TeoPatra

  Wind Router ZXHN H268N

  Φίλε isay Όπως φαίνεται και από την εικόνα είμαι μόνο με ipv4. Προχθές που δοκίμαζα να μπω στο greek-team βάζοντας την Ip του site έμπαινε κανονικά. Από χθες που το δοκίμασα δεν μπαίνει ούτε με την ip. Πιστεύω ότι είδανε τι γίνεται με τις αλλαγές DNS και το έχουν κόψει και από ip. Αν έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος ας μας πει. Εγώ πάντως μόνο μέσω vpn έχω πρόσβαση μιας και δεν μπορώ να αλλάξω από πουθενά τα DNS.
 9. TeoPatra

  Wind Router ZXHN H268N

  Εμένα δεν μου ανοίγουν οι κομμένες σελίδες και ορθά δεν ανοίγουν αφού ότι DNS και να βάλω είτε στο router internet – local network – DNS, αλλά και τοπικά στην κάρτα, παραμένουν οι DNS της WIND. Μέχρι και που ξήλωσα όλες τις συνδέσεις και έφτιαξα μία δικιά μου με τα στοιχεία σύνδεσής μου και πάλι τίποτα. Ακόμα και με ip που δοκίμασα να συνδεθώ στο greek-team δεν με βάζει. Μόνο μέσω VPN. Απαράδεκτο να μην έχει επιλογή για αλλαγή DNS το ρουτεράκι. Θα δοκιμάσω και με άλλο και θα δω.
 10. TeoPatra

  Wind Router ZXHN H268N

  Καλημέρα παιδιά, ξεκινάω ένα καινούριο θέμα γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποια απάντηση. Έχω το ΖΧΗΝ Η268Ν από Wind και όσο και αν έχω ψάξει δεν μπορώ να βρω κάπου ρύθμιση για να αλλάξω τους DNS. Η μόνη ρύθμιση βρίσκεται στο Local Network - DNS - DNS το οποίο και έχω δοκιμάσει αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Στην καρτέλα internet - DSL Connection Status φαίνετε καθαρά οτι έχει DNS WIND ακόμα και μετά από επανεκκίνηση. Μόνο με VPN έχω καταφέρει να ανοίξω σελίδες που έχουν κοπεί όπως greek-team. Έχει κανείς καμία ιδέα ??
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.