Προς το περιεχόμενο

Alexis84

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Alexis84

  • Κατάταξη
    Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Η εγκατασταση μου ειναι αυτη, λογικα ενας υπολογιστης δε θα επρεπε να μπορει να συνδεθει?
  2. Ταεχω δοκιμησει ολα....λαθος στη συνδεσμολογια δε γινεται εφοσον τα χρωματακια τα εχει πανω η καθε πριζα...το οτι ειναι παραλληλα δε δικαιολογει να μην αναγνωριζεται το καλωδιο.... το λαν τεστερ δοκιμαζει τα καλωδιακια ενα ενα οποτε ταλαμπακια αναβουν σωστα στα νουμερα τους....με τρελαινει οτι δεν αναγνωριζει το καλωδιο, οχι οτι δεν εχει ιντερνετ....το μονο που δεν εκανα ειναι αυτο που λεει ο soteras αλλα και παλι νομιζω δε θα βγει κατι αφου το προβλημα ειναι η μη αναγνωριση καλωδιου και οχι το οποιο σημα ιντερνετ....
  3. Ναι ολα ειναι οκ! Σε ολες τις πριζες τα δειχνει οκ! Αποκλειεται ολα τα καλωδια στο σπιτι να εχουν τραβηχτει....κατι αλλο παιζει...αλλωστε το ζευγος μπλε που δινει το τηλεφωνο δουλευει αψογα (μεσα στο ιδιο utp ειναι και αυτο) και το ιντερνετ δεν εχει ιδιαιτερο θορυβο, συγχρονιζει καλα και δεν εχω προβληματα....δε ξερω τι να πω....δοκιμασα ολες τις πριζες, δε το αναγνωριζει πουθενα ενω σε ολα τα τμηματατο λαν τεστερ δινει σημα
  4. Το καλωδιο ειναι utp 5e της αρχικης εγκαταστασης....το lan tester δειχνει οτι τερματιζει κανονικα και τα ζευγη ειναι σωστα τοποθετημενα...τωρα για τις αντοχες και τις συστροφες δεν μπορω να πω οτι εκανα κατι extreme...το καλωδιο απο το ενα δωματιο παει στο αλλο....πως να ξεπεραστουν οι αντοχες? Δε ξερω...σπαζοκεφαλια εγινε αυτο το θεμα. Τι αλλο να ψαξω? Εχω τσεκαρει απειρες φορες οτι η συνδεσμολογια ειναι σωστη, και δε ξερω που αλλου να ψαξω....
  5. Δε ξερω που γινεται λαθος...οι πριζες εχουν χρωματα επανω και ειναι αδυνατον να κανεις λαθος στη συνδεσμολογια....και αφου το κυκλωμα ειναι οκ δε μπορω να καταλαβω τι φταιει....καποια ιδεα?
  6. Παιδια καλησπερα, εχω κανει μια εσωτερικη καλωδιαση με 5 πριζες διπλες rj45 + rj11... το lan tester δειχνει οτι οι καλωδιωσεις ειναι οκ και υπαρχει κυκλωμα. Παρολα αυτα συνδεω το ρουτερ μεσω lan στη μια πριζα rj45 και ενα λαπτοπ μεσω καλωδιου επισης σε μια αλλη πριζα και δεν το αναγνωριζει καν ο υπολογιστης. Εχει καποθος καποια ιδεα γιατι δεν αναγνωριζεται?
  7. Εχω κανειτην αντιστοιχη συνδεση, με lan tester φαινονται ολα οκ! Παρολα αυτα συνδεω το ρουτερ,ε καλωδιο λαν στη μια πριζα και οταν παω στην επομενη να συνδεσω ενα λαπτοπ με καλωδιο λαν τοτε ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει συνδεδεμενο καλωδιο....εχετε καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο?
  8. Και εγω το ιδιο, εχω 100αρα και πιανω 84...μιλαω ενα μηνα τωρα με την κοσμοτε και ο καθενας λεει διαφορετικα πραγματα....σημερα μου ειπαν οτι στο επομενο firmware update θα διορθωθει και θα αυξηθει η ταχυτητα....κλαιω
  9. στο speedport smart υπαρχει η αντιστοιχη καρτελα DSL modulation parameters ωστε να τσεκαρει καποιος το 35b? εχω 100αρα ταχυτητα αλλα δεν ωλεπω πουθενα επιλογη να δοκιμασω να με κλειδωσει σε 35B... ειχα 50αρα με speedport plus και μου εδειχνε 35b....απο τοτε που εβαλα 100αρα με speddport smart με βαζει ως 17a
  10. Μου στελνεις σε παρακαλω και μενα το κολπο με το snr? Ευχαριστω
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.