Προς το περιεχόμενο

renaxan

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  744
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.654 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με renaxan

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 30 Σεπτεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Το είχα αναφέρει στην αρχή του νήματος. Η παραγγελία θέλει 20 ημέρες (είχα γράψει μεγάλη αναμονή). Το εργοστάσιο είναι στις Σέρρες (εκτός εάν τελικά πήγε Βουλγαρία). Είναι κάπως build to order. Καλέστε να ρωτήσετε την κατάσταση παραγγελίας σας, από Δευτέρα. Υπομονή, κουράγιο.. Σίγουρα αξίζει η αναμονή για αυτή την καρέκλα σε τέτοια τιμή!
 2. Καλησπέρα σε όλους. Παρέλαβα από Πλαίσιο, την Πέμπτη. Πρώτες κριτικές απλά άψογη η KD55XH9096. Την έχω με network cable μόνο και HDMI ver. 2.0 με το PC (RTX 2080 - αργότερα θα αγοράσω HDMI ver. 2.1). Η Ταχύτητα του VDSL 100 mb's ++ - είναι το καφάο στα 10 μέτρα από το χώρο μου. Ηχεία έχω συνδέσει τα Edifier S350DB, με σύνδεση Bluetooth. Το optical cable ήταν κοντό, δεν μπορούσα να το συνδέσω. Keyboard, ένα μικρό ασύρματο (USB με stick) που το έχω για το το Raspberry Pi Netflix = Άπλα φοβερό. YouTube = άψογο από ανάλυση 720p και πάνω. Σε 4κ video αρχεία, απίστευτα ωραίο.
 3. Μόλις έγινε παραγγελία. Θα την παραλάβω όμως από την ερχομένη εβδομάδα.. Θα επιστρέψω με κριτικές!
 4. Δες το παρακάτω video για να καταλάβεις τι γίνεται με την "μέση".
 5. Για την μέση, πάρα πολλές ρυθμίσεις. Θα περάσουν 2-3 ημέρες για να δεις τι σου αρέσει ή σε βολεύει. Τα χερούλια ναι είναι αποσπόμενα.
 6. Ανεβοκατεβαίνει . Επισης το κάθισμα μετακινειται- συρταρωτά ,μπρος και πίσω δίνοντας μεγαλύτερη ή μικρότερη βάση καθίσματος.
 7. Καλημέρα! Την συγκεκριμένη καρέκλα την αγόρσασα από το περισινό Black Friday. Είναι άψογη σε άνεση, λειτουργικότητα, και κατασκευή. Δεν έχει υποστεί καμιά φθορά σε ένα χρόνο λειτουργίας. Μην την συγκρίνεται με Gaming καρέκλες από θέμα άνεσης. Στην Gaming κάθονται αυστηρά μόνο οι επισκέψεις στο σπίτι μου ! 😄 Όποιος παραγγείλει θα πρέπει να έχει υπομονή. Δεν είναι έτοιμες, δεν αποστέλλονται αμέσα. Επίσης έρχονται σχεδόν συναρμολογημένες, μόνο η πλάτη θα χρειαστεί να βιδωθεί. Καλές αγορές!
 8. Και εγώ θα το ήθελα αυτό. Σας ευχαριστώ.
 9. Σε ευχαριστώ πολύ! Κοιτούσα τόση ώρα και τις 2.. Και δεν μπορούσα να βρω διαφορά.
 10. Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι και εγώ για την εν λόγο TV. Μια απορία μόνο, τι διαφορά έχει από το μοντέλο KD55XH9096? Έχει το ίδιο κόστος με την KD55XH9077.
 11. Καλημέρα και πραγματικά δεν ξέρω που να το βάλω αυτό το καλό νέο.. Επενδήσεις by AMD:
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.