Προς το περιεχόμενο

Nikvas87

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  12
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

Σχετικά με Nikvas87

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Παιδιά τελικά το reboot ήταν επειδή είχε κουνηθεί κ δεν έκανε καλή επαφή ο M2... Thanks για τις συμβουλές κ το χρόνο σας Μετά από αυτά πήγα να κάνω restart και δεν άνοιγε ο υπολογιστής (πάει να ανάψει κ σβήνει μόνος του κ ξανά). Άρα πιθανόν να είναι και θέμα τροφοδοτικού..
 2. Το πήγα σήμερα σε ένα φίλο που έχει τις κ γνώσεις λόγω δουλειάς που έχει πιο δυνατό μηχάνημα από το δικό μου να ξεκινήσει να τραμπαρει πράγματα (αρχικά τροφοδοτικό και μετά κάρτες γραφικών κλπ) να βρούμε το πρόβλημα. Μόλις βρεθεί ενημερώνω.. Μετά από αυτά πήγα να κάνω restart και δεν άνοιγε ο υπολογιστής (πάει να ανάψει κ σβήνει μόνος του κ ξανά). Άρα πιθανόν να είναι και θέμα τροφοδοτικού..
 3. Για κάποιο λόγο ενώ πατάω να μου κατεβάσει το αρχείο του prime δεν το κατεβάζει γιαυτό δεν το έκανα.. Θα ξανά προσπαθήσω Μετά από αυτά πήγα να κάνω restart και δεν άνοιγε ο υπολογιστής (πάει να ανάψει κ σβήνει μόνος του κ ξανά). Άρα πιθανόν να είναι και θέμα τροφοδοτικού..
 4. Έκανα manually uninstall τους drivers με ddu και ξανά install από την αρχή. Κατέβασα τα προγράμματα που μου είπες εκτός από το prime 95. Έτρεξα 16 λεπτά το furmark χωρίς να κρασαρει ο υπολογιστής. Και στα παιχνίδια κ στο furmark μέγιστη Cpu 60°c και gpu 65°c
 5. Στοκ κ ο επεξεργαστής κ οι μνήμες, δεν έχω πειράξει κάτι. Τον επεξεργαστή τον είχα σε λειτουργεία oc αλλά μέσα από το board όχι χειροκίνητες ρυθμίσεις. Θα δοκιμάσω να κάνω απεγκατασταση drivers και εγκατάσταση από την αρχή ή γιατί με το reinstall από το expirience πάλι τα ίδια έκανε..
 6. Gigabyte 3060ti gaming oc Μου το έκανε και στο need for speed όχι μόνο στο cod, και εγώ σε M2 το τρέχω το παιχνίδι. Κ το έκλεισα από το κουμπί γιατί δεν επιανε ουτε ctrl+alt+del και τώρα πάω να το ανοίξω και ενώ δίνει ρευμα σαν να ζορίζεται κ δε μου εμφανίζει τίποτα στην οθόνη..
 7. https://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-mwe-gold-v2-750w-modular-80-gold-p-PER.586418
 8. MB Z390 gaming x Cpu 9600k 16gb ram 3200 750 w 80 +gold M2 Samsung Evo 980 500G Windows 10 pro 64bt Το όλο σύστημα το έχω 20 μέρες και το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάστηκε χθες ενώ επαιζα call of duty. Οι customized ρυθμίσεις στα γραφικά του παιχνιδιού δεν ήταν στα κόκκινα
 9. MB Z390 gaming x Cpu 9600k 16gb ram 3200 750 w 80 +gold M2 Samsung Evo 980 500G Το όλο σύστημα το έχω 20 μέρες και το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάστηκε χθες ενώ επαιζα call of duty. Οι customized ρυθμίσεις στα γραφικά του παιχνιδιού δεν ήταν στα κόκκινα
 10. Έχω την 3060ti της gigabyte και ενώ έπαιζα παιχνίδια (μου το έκανε σε 2 που το δοκίμασα) μου έβγαλε μαύρη οθόνη και δεν επιανε ουτε το ctrl+alt +del οπότε αναγκαστικά το έκλεισα από το κουμπί. Έκανα reinstall τους drivers αλλά πάλι τα ίδια..
 11. Έχω μια 3060 ti και την ώρα που βάζω να παίξω κάποιο παιχνίδι, οχι κάποιο συγκεκριμένο μου το έκανε με όλα, μου βγάζει μαύρη οθόνη και δεν παίρνει ούτε το ctrl+alt+del και αναγκάζομαι να το κλείσω από το κουμπί. Έκανα reinstall τους drivers αλλά πάλι τα ίδια..
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.