Προς το περιεχόμενο

Vkk

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Vkk

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

191 προβολές προφίλ
 1. Vkk

  Λουλούδι

  Ευχαριστώ πολύ Ευχαριστώ πολύ
 2. Vkk

  Λουλούδι

  Ποιος μπορεί να με βοηθήσει με αυτό το λουλούδι? Πως λέγετε?
 3. Vkk

  Θέμα Πολυκατοικία

  Μόνη μου τα κάνω μέχρι τώρα.
 4. Vkk

  Θέμα Πολυκατοικία

  Ίσως η καλύτερη απάντηση που άκουσα εδώ μέσα. Μα εδώ και 5χρονια αυτό κάνω εγώ καθαρίζω τα πάντα από την σκάλα μέχρι το πεζοδρόμιο. Αλλά αισθάνθηκα μαλακας να τα κάνω όλα εγώ. Μέχρι και τον κοινόχρηστο πλήρωσα για να είναι όμορφο. Εδώ μέσα μέχρι κι ότι την εξαπατησα άκουσα. Όλοι στο τζάμπα καλοί είναι. Είμαστε επαρχία και με την κυρία γνωριζομασταν κιόλας. Ένας λόγος ακόμη που από την αρχή έκανα πίσω για τους κανονισμούς κτλ λέω εντάξει γνωστοί είμαστε όλα καλά. Έλα μου ντε που όλα εγώ τα κάνω. Με χαλάει που ενδιαφέρομαι μόνο εγώ για όλα ακόμη και για την καθαριότητα
 5. Vkk

  Θέμα Πολυκατοικία

  Λυπάμαι αλλά αρχικά δεν καταλάβατε τι έχω γράψει. Όταν αποφασίζουν όλοι μαζί για κάτι είναι πονηρό από την δική μου μεριά? Αφελές για το ότι δεν κατοχυρώθηκε με κάποιο τρόπο η απόφαση μας δεκτό. Το ακατοικοιτο που ανέφερα στην πορεία ο κατοχος βρέθηκε προ λίγων εβδομάδων περιμένουμε να συναντηθούμε κι αυτό πονηρό το βλέπετε? Δλδ εμείς οι τρεις είμαστε οι πονηροι και η κυρία που δεν πληρώνει τίποτα είναι η δίκαιη? Όταν ζήτησα να φτιάξουμε κανονισμούς στην πολυκατοικία κτλ ούτε αυτό το δέχθηκε. Προς όφελος μου δλδ είναι που ξόδεψα χρήματα για τον κοινόχρηστο και στο τέλος μου είπε δεν μπορώ να π
 6. Vkk

  Θέμα Πολυκατοικία

  Το θέμα είναι ότι ενώ συμφωνήθηκε από όλους δεν υπήρχε καταστατικο ή κάτι άλλο να κατωχυρωθει η συμφωνία και αναιρεστηκε στην πορεία. Αυτό δεν το είχα προβλέψει.
 7. Vkk

  Θέμα Πολυκατοικία

  Όπως το είπες αποφασίσαμε. Δεν μου ήρθε εμένα ένα βράδυ. Η κυρία άλλαξε γνώμη στην πορεία για την συντήρηση.
 8. Vkk

  Θέμα Πολυκατοικία

  Ναι δυστυχώς έτσι είναι.
 9. Vkk

  Θέμα Πολυκατοικία

  Αναφέρονται στο συμβόλαιο σαν κοινόχρηστοι χώροι. Αποθήκες δύο που η κυρία λέει ότι είναι δικές της. Και οι δύο βρίσκονται στον κοινόχρηστο. Τις γράφει λέει το συμβόλαιο της. Κεντρική θέρμανση δεν υπαρχει η μία αποθήκη λογικά ξεκίνησε για λεβητοστάσιο το οποίο και δεν έγινε ποτέ.
 10. Vkk

  Θέμα Πολυκατοικία

  Όχι το κατάλαβα ότι έκανα βλακεια. Ίσως το ξεκίνησα με τον άντρα μου λάθος από την αρχή. Όταν το αγοράσαμε συνεχεια κλαιγοτανε και ήταν αρνητική σε όλα. Μετά για να αποφύγουμε τους τσακωμους τα πληρώναμε μόνοι μας όλα. Αργότερα όταν αγοράστηκε και ο τρίτος υπήρχε μια σχετική συνεννόηση πάντα με κάποια βήματα υποχώρησης από την μεριά μας. Ίσως θα έπρεπε από την αρχή να πάω για καταστατικο αν και τότε το αρνήθηκε και το ρίξε στο φιλικό ότι είμαστε 4 άνθρωποι μόνο θα συνενοουμαστε Τον κύριο του ακατοικοιτο τον έχουμε πάρει τηλέφωνο και περίμενουμε να έρθει. Τον έχουμε ενημερώσει.
 11. Vkk

  Θέμα Πολυκατοικία

  Εχω κοιτάξει για μηχανες γκαζον. Το θέμα είναι φίλε μου όταν συμφωνείς σε κάτι να κρατάς τον λόγο σου. Εξάλλου τον δικό μας χώρο ομορφυναμε. Ούτε εμένα μου περισσευανε χρήματα απλά είπα εντάξει μεγάλη γυναίκα είναι από το να ερχόμαστε σε τσακωμους ας μην πληρώσει την διαδικασία που να ξερά ότι αυτή γενικά δεν θέλει να πληρωνει.
 12. Vkk

  Θέμα Πολυκατοικία

  Εγώ κι ο σύζυγος ναι. Ο εργένης ναι. Η κυρία του ισογείου και ο κύριος του 3 ορόφου όχι Οκ
 13. Vkk

  Θέμα Πολυκατοικία

  Ναι οροφοδιαμερισμα. Αυτό ρώτησα για να φτιάξω καταστατικό και ότι χρειάζετε για την πολυκατοικία σε δικηγόρο πάω ή σε αυτούς που αναλαμβάνουν διαχειρηση πολυκατοικίας.
 14. Vkk

  Θέμα Πολυκατοικία

  Είναι ισόγειο 1 όροφος 2οροφος 3 όροφος φτιάχτηκε από τον πατέρα τριών παιδιών που μένανε μετά αφού πέθανε ο πατέρας που έμενε ισόγειο πουλήθηκαν όλα εκτός από τον 2 όροφο που κληρονομηθηκε από τα επόμενα παιδιά και έμεινε ακατοικοιτο για 30 χρόνια.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.