Προς το περιεχόμενο

Elurn

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

Σχετικά με Elurn

  • Κατάταξη
    Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Τους drivers του έχω βγάλει και τους έχω ξαναπεράσει.Απλώς τους περνάω από το geforce experience και οχι με το .exe από το site της υπάρχει διαφορά;.
  2. Τελικά το βρήκα το πρόβλημα,δεν ήταν κάτι σε καλωδια,ανταπτορας κλπ ήταν μια ρύθμιση από τα windows 10 και το power saving.Βάζω το video που είδα και με βοήθησε μην τυχόν και κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα
  3. Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα αλλά έχω ανταπτορα από vga to hdmi και δεν έχω βρει άκρη.Έχεις δοκιμάσει όταν είναι ανοιχτό κανονικά το pc με το μήνυμα αυτό να βγάλεις-βάλεις τον αντάπτορα να δεις αν δουλεύει;Σε εμένα μόνο έτσι λειτουργεί η οθόνη επίσης εμένα λειτουργεί όταν κάνω reboot στο pc ή όταν μπαίνω στα bios για λίγο και ξαναβγαίνω
  4. Σε συνέχεια του παραπάνω δοκίμασα μια tv με καλώδιο hdmi απευθείας χωρις αντάπτορα και παίζει αλλά υπάρχει περίπτωση γιατί έβγαλα έβαλα καλώδιο να "ξυπνησε" και να μου το έδειξε.Btw τους drivers είναι καλό να ους κάνω Install απο το nvidia geforce experience ή από το site κατεβάζοντας το εκτελέσιμο αρχείο;
  5. Ναι αυτό είναι ευχαριστώ!!Έβγαλα-έβαλα drives δυστυχώς τίποτα.......Το επόμενο είναι να δοκιμάσω μια tv που έχω να δω αν θα παίξει,αλλιώς θα την περάσω έτσι μεχρι να πάρω άλλο μονιτορ
  6. Αν εννοείς αν έκανα wipe τον σκληρό και πέρασμα ξανά (δηλ format)όχι δεν έχω κάνει.Αν εννοείς wipe τα drivers της gpu επίσης δεν έχω κάνει.Το τελευταίο θέλω να το αποφύγω γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ ένα πρόγραμμα που είχα παλιά όπου καθάριζα τους drivers.Και δεν μπορώ να το βρω..... Η οθόνη μπορεί να παίξει σε 59 + 60 τα έχω δοκιμάσει και τα δυο δυστυχώς Μπήκα με DEL το γύρισα σε advanced με F7 και στην σε αυτή την επιλογή ,μου είχε το παραπάνω που ειπα.Και εγώ το είδα ότι υπάρχει αλλά δεν το βρήκα(wtf?)Πες μου σε ποια σελίδα το είδες μπας και είμαι τυφλός και δεν το πρόσε
  7. Έψαξα για αυτό στα bios αλλά δεν το βρήκα το μόνο που μου εμφανίζει είναι αν το gpu selection auto ή manually.Πάντως με το που μπαίνω στα bios και μετά βγαίνω μου εμφανίζει πάντα κανονικά εικόνα. Το ζήτημα είναι ότι μου το εμφανίζει μόνο τότε και όχι στα games οπου παίζει κανονικά και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως έπαιζε στην παλία mobo κανονικά και σε αυτή βγάζει το πρόβλημα. Επίσης διάβασα σε forums ότι υπάρχει πιθανότητα να "νομίζει"η μητρική ότι ο επεξεργαστής μου έχει ενσωματωμένα γραφικά και δεν διαβάζει με την πρώτη την gpu και
  8. Η οθόνη είναι η "LG W2243S-PF 22" και έχει μόνο vga σύνδεση και τίποτα άλλο δυστυχώς.Έχω τον αντάπτορα γιατί δεν μπορώ να αλλάξω οθόνη.Στο παλιό μου build δούλευε κανονικά.Επίσης με on/off δεν κάνει κάτι.Όσον αφορά τα bios θα το κοιτάξω και θα δώ.Επίσης διάβασα ότι μπορεί να είναι σκάλωμα της hdmi θύρας και να δοκιμάσω σε κάποια DP.Θα δοκιμάσω αυτό με τα bios και θα επανέλθω Ευχαριστώ
  9. Είναι ο https://www.skroutz.gr/s/11410682/Digitus-HDMI-male-VGA-female-DA-70461.html#specs
  10. Καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση του pc μου έχω το εξής θέμα.Κάθε φορά που το ανοίγω ενώ μου εμφανίζει τα bios & το windows logo,πριν το login screen το windows 10 μου βγάζει μαύρη εικόνα με μήνυμα "Έλεξτε το καλώδιο σήματος". Όταν βγάζω και βάζω το καλώδιο πάνω στην κάρτα γραφικών φτιάχνει.Η οθόνη μου γιατί έχει vga και η κάρτα γραφικών έχει υποδοχές για displayport(3) & hdmi(1) έχω έναν αντάπτορα από vga σε hdmi.Δοκίμασα το καλώδιο & ανταπτορα σε άλλη συσκευή είναι οκ,πείραξα το resolution από τις ρυθμίσεις το ίδιο.Επίσης όταν επανέρχεται η εικόνα και κάνω restart το pc και ό
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.