Προς το περιεχόμενο

tacticalcube138

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  7
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ tacticalcube138

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 22/09/1987
 1. tacticalcube138

  Poker stars

  http://www.king.com/
 2. tacticalcube138

  Γρίφοι

  Κάποιος αγόραζε αυγά 0,3 € το ένα και τα πουλούσε 0,1 € το ένα. Πώς έγινε εκατομμυριούχος;
 3. Δεν το έχω διαβάσει, αλλά αν προσπαθεί με ορθολογισμό να εξηγήσει τη θρησκεία, τότε περισσότερο την υποσκάπτει παρά την υποστηρίζει..
 4. http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=5258430
 5. Εχμ, θα σου λεγα τώρα.. 3 βαθμολογητές για μαθηματικά, φυσικά κ.λπ, για έκθεση όσους και να βάλεις, υπεισέρχονται τόσοι πολλοί παράγοντες... Παράγοντες όπως η προσωπική άποψη των βαθμολογητών και μυριάδες άλλοι: το κοινωνικό πλαίσιο, οικονομικές, πολιτικές συνθήκες, τρόποι αντίληψης, αξίες, πεποιθήσεις, αμέτρητοι παράγοντες, που ο καθένας έχει μία ελάχιστη επίδραση και όλοι μαζί δρουν κατακλυσμιαίως.
 6. Νομίζω οι ισλανδοί ήταν οι πρώτοι που έκαναν κάτι τέτοιο. Κατάργηση βιβλίων, όλοι οι μαθητές με ένα φορητό και κατέβασμα του ημερήσιου μαθήματος από τον σέρβερ του υπουργείου. Τώρα όσον αφορά την έκθεση ιδεών, δε υπάρχει μεγαλύτερη @@. Ο μαθητής γράφει τις απόψεις και τις ιδέες του για ένα συγκεκριμένο θέμα και καλούνται ενήλικες, ενίοτε καμμένοι ή σαλεμένοι, να τον βαθμολογήσουν... Αν είναι δυνατόν.
 7. Ε και; Αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ας κλείσουν, δεν κατάλαβα.. Διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας υπό τους όρους του ιερατείου δεν είναι διαχωρισμός.
 8. Όπως ο φίλος μου ο simboy, πιστός και ταπεινός. Η αλήθεια βρίσκεται στους sex pistols
 9. Ουσιαστικά μετά το #1311 δεν υπάρχει κάτι καινούργιο να πούμε. Η κουβέντα θα συνεχιστεί πάνω σε πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί. Ντάξει αυτό δεν είναι κακό. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:49 ---------- https://www.perizitito.gr/product.php?productid=61507&page=5 Το βιβλίο αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι διαβάζεται εύκολα και γρήγορα.
 10. Ιστορία (κωμικοτραγική) του νεοελληνικού κράτους
 11. Η σφαγή των λύκων ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:16 ---------- Θόδωρος Τενέζος
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.