Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Evgenios_V

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

-1 Poor

Σχετικά με Evgenios_V

  • Κατάταξη
    Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Έχω την αυθεντική για την 525 (δεν εχω την 425) και ειναι πολύ καλή ποιότητα και κομμένη ραμμένη για το μέγεθος της ψησταριάς...εχει 2 ιμάντες που σφιγκουν κάτω απο τα πλαινά και δεν σηκώνεται με τίποτα...αυτό επιτρέπει να σηκώσεις το πανί για να ανοίξεις μονο το ντουλάπι πχ χωρίς να πρέπει να ανοίξεις τους ιμάντες κτλ...και εχει και δεξια αριστερά αεραγωγούς για να μην κρατάει υγρασίες... σημειωτέον δεν εχω δεί άλλες κουκούλες οπότε δεν μπορώ να συγκρήνω...κρίνω μόνο την δική μου...
  2. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Εκπληκτική δουλειά (τουλάχιστον οπτικά) με το μοσχάρι...!!! Μπράβο...!!! Τιπ... Σοκολατοπιτα...θα πρέπει να δοκιμάσετε (αν δεν εχετε δοκιμάσει ήδη δλδ) του PAPLIBER (Γαλάτσι/Λαμπρινή)...αξίζει...δεν ειμαι φίλος της σοκολάτας...αλλά αυτό το πράγμα κολλάζει και άγιο...
  3. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Πρωτα απο όλα τα κρεββάτια ειναι υπερκτιμημένα...μια χαρά κοιμάσαι στην μπανιέρα... ...δεν εχει να κάνει με την ποιότητα του κρέατος...αλλά με την ευκολία της υπόθεσης και την σταθερότητα της διαδικασίας... οσες προσπάθειες εχω κάνει με την ψησταριά για να πετύχω τέλεια μπριζόλα ειναι δυσκολό...και ευκολό να την χαλάσεις...το αποτέλεσμα με το sous vide ειναι τοσο ομοι'ομορφο που δεν μπορώ να το συγκρίνω... οπότε για 1-2 μπριζόλες θα τις βάζω εκεί για ευκολία...και μετά θωράκισμα στην ψησταριά... μπανιέρα δεν θα πάρω (για την ωρα) εκτός και αν το βάλω στην μπανιέρα που κοιμά
  4. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Αφου δοκιμασα μια μοσχαρίσια (απλό ελληνικό τιμιο μοσχάρι) σε φίλο (ειχα ξαναφάει στο παρελθόν αλλά ειχα ξεχάσει το ποσο ευκολο ειναι)το οποίο το ειχε φτιάξει σε Sous Vide και εμεινά για αλλή μια φορά χαζός με το πόσο καλό γίνεται ενα απλό κρέας στο "μπάνιο" το πηρα απόφαση... και έκανα και την τελευταια αγορά οσον αφορά φαγητό (λέμε τώρα)... Anova Precision Cooker & Anova Precision Sealer...Μπας και φάμε καμια μπριζόλα της προκοπής... Αντε παω τωρα να κοιμηθώ στην μπανιέρα γιατι κρεββάτι θα ξαναδώ ίσως με τον νέο χρόνο...αχ
  5. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Εκπληκτική επιλογή...συζυγου... Καλοριζική η ψησταριά...καλά ψησιματα...
  6. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Εχω δει να το κανουν και για να καθυστερήσουν το πανω ψησιμο...για να εχει λιγο χρονο παραπάνω η βάση να ψηθεί...
  7. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ναι το ελλειπτικό κάνει την καλύτερη κρεμάστρα στο σπίτι... υγ. πωλειται ελαχιστα χρησιμοποιημενη κρεμαστα (δινεις οτι θελεις)...πληροφοριες εντος... την διαφορά τα επενδυεις σε καμαντο... Ερώτηση, εχω δει στον σωλήνα το εξής... αφου βάλουν την πιτσα στον φουρνο (με "κρυο" φτυαρι οπως λές) πριν πχ το πρωτο (αλλα και σχεδόν σε κάθε γυρισμά) γυρισμα βάζουν το φτυάρι πάνω απο την πίτσα υποθέτω για να το ζεστάνουν, παιζει ρόλο στο να μην κολλήσει η πιτσα στο φτυαρι γιατι ειναι μισοψημένη ή οχι?
  8. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Οσον αφορά το ζυμάρι... χρησιμοποιώ αυτό αρκετό καιρό (δεν ειναι συνταγή 2021 φυσικά) με πολύ καλά αποτελέσματα και σε κοινό φούρνο και πριν πάρω το Koda 12"...(ακομα δεν εχω αξιωθει να φτιαξω πιτσα με το ΟΟΝΙ λογω χρονου αλλα που θα πάει...) Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες δεν θα εχεις θέμα με το ζυμάρι τουλάχιστον... για τα άλλα πιστευω οτι ειναι θεμα εξοικειωσης με τον θεμα launch της πιτσας στον φουρνο...πχ ισως λιγο αλευρι στο φτυαρι για να γλυστραει καλυτερα η πιτσα απο το φτυαρι...σωστότερη γωνία προσβολης στον φουρνο και το φτυαρι...κτλ κτλ...
  9. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Χωρίς να θελω να σε επιρρεάσω...
  10. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Στο σωστό εισαι... "πως να μαζεψω χρηματα"...για να τα επενδυσω σε ψησταριά...
  11. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    ΑΝ τα 250ε δεν λείψουν ουσιαστικά απο αλλου και μπορεις να τα διαθέσεις τοτε θα προτεινα να τα δώσεις... ο αριθμος καυστηρων θα σου δωσει πρωτιστως ευεληξία στα ψησιματα...τοσο σε εμμεσο/αμμεσο ψησιμο καθως και να βαλεις διαφορετικα ειδη να ψησεις ταυτοχρονα μιας και επιρρεαζεται λιγοτερο η μια πλευρα με την αλλή (δλδ ψηνεις χαμηλα στον 1ο και 2ο καυστηρα και δυνατα στον 3ο και 4ο) και φυσικα οπως ειπε και παραπανω ο συμφουρμιτης η μεγαλυτερη επιφανεια ψησιματος θα σου δωσει την ευκολια να ψησεις για μεγαλυτερες παρεές αν και οποτε χρειαστεί...
  12. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ooni θερμομετρο πτωση τιμής στα 34ε απο 43ε...για οποιον ενδιαφερετε...!!!
  13. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Οποιος ενδιαφερετε για ΟΟΝΙ φουρνους πιτσας...ηρθε η ωρα να αγοράσει... https://www.skroutz.gr/m.Ooni.56056.html?o=ooni 20%-25% κατω απο την κανονική τους τιμή και σε παραφραση τοy @paylidisΔωστε ΟΟΝΙ στον λαο...!!!
  14. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Λογικά εφτασαν τα κοντεινερ....και ξεφορτωνουν...
  15. Evgenios_V

    Ψησταρια Υγραεριου

    Αν μπορείς να βιδωσεις βιδες...και να ακολουθήσεις τις οδηγίες θα την εχεις ετοιμή σε 1ωρά μαξ...
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.