Προς το περιεχόμενο

Kanellos_p

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  56
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Kanellos_p

 1. Ως summary judgement εννοείς ότι παίζει να κατηγορήσουν κι άλλα κρύπτο και στο τέλος να τα εκδικκάσουν όλα μαζί, σαλάτα φάση?
 2. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάει να τεστάρει μία ακόμα κάτω προς 35κ και μετά πάνω για 45... Να γίνει πιο ξεκάθαρο ότι έπιασε πάτο..
 3. To BTC κάνει πάλι τα περίεργα του αυτά που συνηθίζει τελευταία πρίν την πτώση οπότε προσοχή.
 4. Όχι, είναι διάγραμμα με με προφητική προσέγγιση των tweet του Musk
 5. Μάθετε μπαλίτσα.. 😂 (μην τυχόν και το πάρει κανείς στα σοβαρά)
 6. Καλημέρα, ρίξε μιά ματιά στο BTC, πάλεψε με το resistance στα 40k αλλά τώρα γυρνάει κάτω
 7. Τώρα που το ξανα βλέπω είναι ένα μεγάλο "M" το οποίο αποτελείται απο 3 τρίγωνα.. δύο εξωτερικά τα οποία αποτελούν τις κορυφές και ένα ανάποδο τρίγωνο στο κέντρο σαν εσοχή... Θα του έδινα τίτλο τα "3M" Το M.. της Μαμας του Musk.. ΥΓ.. ήρθε η ώρα του Ban 😅
 8. Και εδώ βλέπουμε των ταλαντούχο ζωγράφο Frommyashes να ζωγραφίζει την κόλαση
 9. Γενική διαπίστωση.. Οτι πλάνο και να κάνεις, όλη μέρα να κοιτάς charts να κάνεις τρίγωνα τετράγωνα κύκλους κτλπ... ΑΝ δεν είσαι προφήτης να προβλέψεις το tweet του βλάκα άσπρη μέρα δεν βλέπεις 😅
 10. Twittare ο Ελον ότι ψάχνει για Developers για να ασχοληθούν με το Doge.
 11. Ακριβώς αυτό! Πούλησα πιστεύοντας ότι αύριο ή μεθάυριο θα πάρω περισσότερα coins με τα ίδια λεφτά! Αν ανέβουν κι άλλο απλά καταπίνω τις μυξούλες και συνεχίζω 😄
 12. Εγώ απ'την ανάποδη, σήμερα πούλησα, με προοπτική αγοράς αύριο-μεθαύριο πιο χαμηλά.
 13. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσεις εσύ, ο ίδιος, θα μπρούσα απλά να αναφέρω την δική μου προτίμηση η οποία είναι euro.
 14. Εντωμεταξύ σήμερα επικρατεί μιά πρασινίλα που με κάνει να φοβάμαι περισσότερο απο την κοκκινίλα.
 15. Όχι όχι αυτο για τα stable coins δεν πήγαινε σε εσένα 🤪, πήγαινε σε όσους (πολλά παιδία εδώ μέσα που) κατα καιρούς έχουν γράψει ότι έχουν μετατρέψει crypto σε tether είτε λόγο φορολογίας είτε για φι χι ψι λόγους. 👍
 16. Όλοι εσείς?🤔 Τώρα είμαστε σε crash πολύς κόσμος πούλησε σε fiat ή έκανε exchange σε tether κτλπ και είναι σε αναμονή για να ξαναμπεί.. εε καλό είναι να πούμε ότι κι αυτό το coin αναμένεται να υποχωρησει λόγο πληθωρισμού του $ ! Δεν είμαστε όλοι holders κάποιοι παίζουν με στρατηγική κι άλλοι είναι οπαδοί.. Ο καθένας ότι γουστάρει κάνει, ελεύθερη είναι η αγορά.
 17. Φυσικά και δεν είναι stable coin.. Πως σου ήρθε αυτό?
 18. Έχω την εντύπωση πως έχεις αρχίσει να τυφλώνεσαι.. ιρέμησε σταμάτα να ψάχνεις τόσο πολύ κάθε μέρα και διαφορετική προσέγγιση, καταλαβαίνω την προσπάθεια να κατανοήσεις την αγορά αλλά φοβάμαι πως χάνεις κάπου την αντικειμενικότητά σου. Κάνε ένα διάλειμμα και κάνε πλάνο εισόδου-εξόδου. Φιλικά το λέω γιατί είμαστε στην ίδια ομάδα στην τελική!! Όσο αφορά τον πληθωρισμό του $ να το ξανασκεφτείτε όλοι όσοι έχετε δώσει FIAT για $stable coins, χτυπάει και για σας η καμπάνα!!
 19. Δεν νομίζω να τελείωσε.. ξέρεις πόσοι μαλάκες σαν και μας εδω μέσα υπάρχουν στον πλανήτη που περιμένουν να το δούν στον πάτο για να αρχίσουν τα ψώνια... μπορεί να είναι και η ώρα που το dominance θα περάσει στο ETH.
 20. Αν γίνεται λέει?... Κοίτα τι θα κάνει το BTC ανάμεσα 30-25κ και πάρε απόφαση
 21. Ομάδα εγώ εφάρμοσα μιά τακτική έχοντας κατα νού τα εξής: Απ'την ώρα που μπήκα στα crypto ψάχνω να βρώ αν είναι χρήσιμο το BTC αλλά δεν με πείστηκα απο κανένα γιατί οι περισσότεροι επαναλάμβαναν μια καραμέλα που δεν έβγαζε νόημα. Το BTC δεν είναι decentralised όσο παραπάνω απο το 50% του mining είναι μέσα σε μία χώρα. Ποιός θα πάρει την ευθύνη για το BTC αν γίνει η στραβή? Που σκατα είναι ο Nakamoto? Το ΧRP μας είναι 100% μαριονέτα στα charts απο το BTC. Μέχρι να γίνει reset στο market + τέλος του SEC Το XRP το θεωρώ ώς την καλύτερη ιδέα μέχρι στιγμής μέσα στα crypto.
 22. Ναι έκανα ήδη mine μια δεκαριά και τα έστειλα Binance wallet όλα κομπλέ, τώρα που έπεσε η τιμή ξανα άρχισα.
 23. Άσχετο αλλά για όσους ενδιαφέρονται για mining XRP, μέσω του site unMineable.com. Αυτή τη στιγμή που η ισοτιμία του XRP είναι τόσο κάτω με μία 3 χρονων GTX 1060 βγάζω 3xrp την ημέρα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.