Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

lagman

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  431
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

100 Excellent

Σχετικά με lagman

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 1. Αν και αποφεύγω να γράφω στο ινσομνια λόγω ότι δεν είναι ασφαλές η σύνδεση. Τα συστήματα “έξυπνου” φωτισμού τεχνολογίας SSL/LED της ΚΑΥΚΑΣ, αντικατέστησαν τα φωτιστικά συστήματα συμβατικής τεχνολογίας και έχουν ήδη συμβάλει σε εξοικονόμηση ενέργειας πάνω από 60%. Είναι πολλά τα χρήματα από την εξοικονόμηση ενέργειας.
 2. Ενώ εσύ δίνεις καλύτερη σημασία στην ασφάλεια κάνοντας login σε ενα forum με clear text password. Connection to www.insomnia.gr is not secure.
 3. Ως τώρα η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει ρίξει πρόστιμα της τάξεως των 12.000€ , προτείνω να κάνετε αίτηση στον πάροχο σας για εγγραφή στο Μητρώο 11. Εγγραφή στο www.dpa.gr και καταγγελίες όταν γίνεται η παραβίαση. Απορώ πως τόσα μέλη στο insomnia δεν έχουν κάνει κάτι. Μόλις βγει ο πρώτος που θα πάρει 10.000€ αποζημίωση ξαφνικά θα ενδιαφερθούν όλοι.
 4. Πιστευώ πως σε bitcoin θα πουλήσει κάποιος usernames και passwords των χρηστών του insomnia.gr, εαν δεν έχει γίνει ήδη . Το insomnia λειτουργεί σε http.
 5. Πραγματικά απορώ ... για ποιο λόγο τόσο καιρό να μην έχουν προβει σε αυτή την ενέργεια.
 6. Τουρκία: Χάκερς έσβησαν τα χρέη των πολιτών στην ΔΕΗ Άσχετο το insomnia γιατί δεν επιτρέπει https σύνδεση;
 7. Απο τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει. Marija Ranđelovićhttps://www.youtube.com/watch?v=VfqrKASkJRY
 8. Πιθανότατα κάποιοι insomniacs να μη το έχουν πάρει είδηση, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάει ήδη στα δικαστήρια κάνανε αγωγή για παραβίαση του μητρώου 11... λένε για αποζημίωση 10.000€ έχει ενδιαφέρον να διαβάσει κανείς την απόφαση της Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων www.dpa.gr έκανε καταγγελία η wind μαζί με forthnet γιατί η cosmote έχει συνδρομητές που αυξάνονται στο μητρώο 11 . Δε ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση ότι οι πάροχοι(πλην cosmote) δεν κάνουν ενημέρωση για τη δυνατότητα ένταξης στο μητρώο 11 και ότι έχει ο κόσμος το δικαίωμα να μην λαμβάνει κλήσεις με σκοπό την πώ
 9. Πως γίνεται εμείς οι χρήστες να φτιάξουμε το δικό μας δίκτυο ;
 10. Κατά την γνώμη μου δεν θα αξίζουν γιατί 1)Υψηλή αξία απόκτησής, χαμηλή αξία μεταπώλησης. 2)Θα είναι τίγκα στα προβλήματα - bugs δείτε παλιότερες εκδόσεις Nexus. 3)Η Google θα δίνει αναβαθμίσεις μόνο για δύο χρόνια.
 11. Το πιό εύκολο πράγμα είναι να βρείς προβλήματα σε Android συσκευή . Κάνε copy paste τα πρόσφατα μηνύματα των χρηστών που γράφουν τι προβλήματα αντιμετωπίζουν.
 12. Αφού τόσα χρονιά οι Nexus συσκευές έχουν προβλήματα γιατί να αλλάξει τώρα;
 13. Εδώ άλλα λένε www.androidauthority.com/nexus-6p-problems-fixes-664072
 14. Είχα πάρει το Nexus 5 και είχα τήν χειρότερη εμπειρία, ψάχνω γιά γνωστά προβλήματα για το Motorola Nexus 6 και το Nexus 6p και βλέπω έχουν αναφερθεί αρκετά. Οι νέες google συσκευές άραγε θά έχουν καί αυτές προβλήματα; Μάλλον αυτές οι συσκευές δέν απευθύνονται στόν μέσο χρήστη αλλά σε προγραμματιστές πού τους αρέσει το debugging.
 15. Ο ήχος σε συναυλίες πως είναι; Γιατί οι περισσότερες Android συσκευές παραμορφώνουν. Εξαίρεση κάποια htc
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.