Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Nancy1

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

20 Excellent

Σχετικά με Nancy1

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ναι ακριβώς! Αν και οι ερωτήσεις βέβαια δεν θα είναι τόσες πολλές!
 2. Καλησπέρα! Στο εξ αποστάσεως πραγματικό τεστ έχει μόνο πολλαπλής επιλογής.. Δεν συμπληρώνεις τίποτα πουθενά, μόνο επιλέγεις.. Τα τεστ που έχει στη σελίδα, σε βοηθούν στην εξάσκηση που θα κάνεις και στο διάβασμά σου! Αν δεις τα σχόλια παραπάνω πολλοί έχουμε πει την εμπειρία μας από την εξέταση!
 3. Ναι σωστά.. Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα γιατί και εγώ ακόμα δεν το έχω προσκομίσει κάπου για να δω αν το δέχονται..
 4. Ναι τα θέματα ήταν λίγο πιο τσιμπημενα.. Ξεκινούσε κατευθείαν από β1 και πάνω.. Όχι δεν είχα κανένα τεχνικό θέμα ευτυχώς.. Το μόνο που δεν άκουγα πολύ καλά τον επιτηρητή, αλλά αυτό ίσως να ήταν θέμα δικό τους ή του δικτύου γενικά!
 5. Καλημέρα! Και σε μένα δε γράφει το όνομα πατρός ούτε στο πιστοποιητικό ούτε στο sor θα έχουμε πρόβλημα λες;
 6. Τι εννοείς σε μερικές 40% και σε άλλες 60%; Ναι αυτά τα τεστ είναι μόνο για εξάσκηση.. Στο πραγματικό δεν έχεις ούτε εικόνες π.χ να επιλέγεις τι λέει η καθεμία ούτε τίποτα.. Ξεκινά από τα πιο "δύσκολα".. Εγώ από ένα σημείο και μετά τα παράτησα τα τεστ τα δικά τους και έκανα όλα τα τεστ από δω, τουλάχιστον για listening: Κάτι κάνουν, εξοικειωνεσαι λίγο με τη γλώσσα.. Έχει και για c1
 7. Ναι ευχαριστώ! Το μετέφρασα και το επικυρωσα ήδη.. Ολως παραδόξως ήρθε μέσα σε τρεις μέρες το πιστοποιητικό! 😳😳😯
 8. Ναι ναι τα ξέρω όλα αυτά.. Απλά ακόμα δε μου έχουν στείλει ούτε ηλεκτρονικά το αποδεικτικό.. Το μόνο που μου έχουν στείλει μέχρι σήμερα είναι ένα badge που λέει Β2 certified χωρίς το όνομα μου χωρίς τίποτα.. άρα να περιμένω έτσι;; Ναι Ναι Ναι
 9. Με ειδοποίησαν με mail! Έδωσα την Παρασκευή οπότε λογικά αυτές τις μέρες θα έπρεπε να το είχαν στείλει..
 10. Καλησπέρα! Ισχύει το δεύτερο που είπες.. Χρόνο για να σκαναρεις τις απαντήσεις έχεις πολύ λίγο..
 11. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση βασικά σε αυτούς που έχουν δώσει ήδη την εξέταση.. Εμένα σήμερα το πρωί μου έστειλαν ένα digital bange ότι έχω το Β2, δεν αναφέρει όμως όνομα τίποτα πάνω.. Θα μου στείλουν ελπίζω και άλλο αποδεικτικό έτσι δεν είναι;; Πέρα από το πιστοποιητικό που θα έρθει μέσω ταχυδρομείου..
 12. Ναι ευτυχώς έχεις! Εντάξει βέβαια σε λογικά πλαίσια, θα πρέπει να ρίχνεις και μια ματιά στην ώρα που σου απομένει, νομίζω όμως ότι είναι αρκετή! Καλή επιτυχία!
 13. Καλησπέρα όταν ξεκινά το listening έχεις πολύ μικρό κενό για να δεις τις απαντήσεις.. ακούς δύο φορές αλλά είναι αυτόματο δε μπορείς εσύ να πατήσεις για παράδειγμα pause..Αφου τελειώνει η κάθε συνομιλία έχεις όσο χρόνο θες να επιλέξεις την απάντηση.. Για να πάει στην επόμενη συνομιλία πατάς εσύ next..
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.