Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Nancy1

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Nancy1

 1. Ναι ακριβώς! Αν και οι ερωτήσεις βέβαια δεν θα είναι τόσες πολλές!
 2. Καλησπέρα! Στο εξ αποστάσεως πραγματικό τεστ έχει μόνο πολλαπλής επιλογής.. Δεν συμπληρώνεις τίποτα πουθενά, μόνο επιλέγεις.. Τα τεστ που έχει στη σελίδα, σε βοηθούν στην εξάσκηση που θα κάνεις και στο διάβασμά σου! Αν δεις τα σχόλια παραπάνω πολλοί έχουμε πει την εμπειρία μας από την εξέταση!
 3. Ναι σωστά.. Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα γιατί και εγώ ακόμα δεν το έχω προσκομίσει κάπου για να δω αν το δέχονται..
 4. Ναι τα θέματα ήταν λίγο πιο τσιμπημενα.. Ξεκινούσε κατευθείαν από β1 και πάνω.. Όχι δεν είχα κανένα τεχνικό θέμα ευτυχώς.. Το μόνο που δεν άκουγα πολύ καλά τον επιτηρητή, αλλά αυτό ίσως να ήταν θέμα δικό τους ή του δικτύου γενικά!
 5. Καλημέρα! Και σε μένα δε γράφει το όνομα πατρός ούτε στο πιστοποιητικό ούτε στο sor θα έχουμε πρόβλημα λες;
 6. Τι εννοείς σε μερικές 40% και σε άλλες 60%; Ναι αυτά τα τεστ είναι μόνο για εξάσκηση.. Στο πραγματικό δεν έχεις ούτε εικόνες π.χ να επιλέγεις τι λέει η καθεμία ούτε τίποτα.. Ξεκινά από τα πιο "δύσκολα".. Εγώ από ένα σημείο και μετά τα παράτησα τα τεστ τα δικά τους και έκανα όλα τα τεστ από δω, τουλάχιστον για listening: Κάτι κάνουν, εξοικειωνεσαι λίγο με τη γλώσσα.. Έχει και για c1
 7. Ναι ευχαριστώ! Το μετέφρασα και το επικυρωσα ήδη.. Ολως παραδόξως ήρθε μέσα σε τρεις μέρες το πιστοποιητικό! 😳😳😯
 8. Ναι ναι τα ξέρω όλα αυτά.. Απλά ακόμα δε μου έχουν στείλει ούτε ηλεκτρονικά το αποδεικτικό.. Το μόνο που μου έχουν στείλει μέχρι σήμερα είναι ένα badge που λέει Β2 certified χωρίς το όνομα μου χωρίς τίποτα.. άρα να περιμένω έτσι;; Ναι Ναι Ναι
 9. Με ειδοποίησαν με mail! Έδωσα την Παρασκευή οπότε λογικά αυτές τις μέρες θα έπρεπε να το είχαν στείλει..
 10. Καλησπέρα! Ισχύει το δεύτερο που είπες.. Χρόνο για να σκαναρεις τις απαντήσεις έχεις πολύ λίγο..
 11. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση βασικά σε αυτούς που έχουν δώσει ήδη την εξέταση.. Εμένα σήμερα το πρωί μου έστειλαν ένα digital bange ότι έχω το Β2, δεν αναφέρει όμως όνομα τίποτα πάνω.. Θα μου στείλουν ελπίζω και άλλο αποδεικτικό έτσι δεν είναι;; Πέρα από το πιστοποιητικό που θα έρθει μέσω ταχυδρομείου..
 12. Ναι ευτυχώς έχεις! Εντάξει βέβαια σε λογικά πλαίσια, θα πρέπει να ρίχνεις και μια ματιά στην ώρα που σου απομένει, νομίζω όμως ότι είναι αρκετή! Καλή επιτυχία!
 13. Καλησπέρα όταν ξεκινά το listening έχεις πολύ μικρό κενό για να δεις τις απαντήσεις.. ακούς δύο φορές αλλά είναι αυτόματο δε μπορείς εσύ να πατήσεις για παράδειγμα pause..Αφου τελειώνει η κάθε συνομιλία έχεις όσο χρόνο θες να επιλέξεις την απάντηση.. Για να πάει στην επόμενη συνομιλία πατάς εσύ next..
 14. Και εγώ βασικά για αυτό το χρειαζομουν.. Καλή επιτυχία εύχομαι! Περιμένουμε τα νέα σου!
 15. Έκανα τα τεστ του TOEIC που έχει και κείμενα μέσα και επειδή έκανα συνέχεια από ένα σημείο και μετά λέξεις που ήταν άγνωστες για μένα, σιγά σιγά με την εξάσκηση τις έμαθα.. Δεν έκανα κάτι άλλο.. Απλά σχεδόν όλα, τουλάχιστον όσα έβγαλε σε μένα, είχαν να κάνουν με εργασία και υπαλλήλους..
 16. Ευχαριστώ! Το listening σε εμένα το πιο δύσκολο που έφτασε ήταν η συνέντευξη με τα 7 υποερωτηματα.. Είχε question-response και συνομιλίες μεταξύ συναδέλφων με δύο υποερωτηματα.. Γενικά όμως ήταν λιγαααακι δύσκολο όσον αφορά τις λέξεις που χρησιμοποιούσαν.. Μου έμειναν είκοσι λεπτά στο τέλος..
 17. Ευχαριστώ! Ήταν λίγο πιο τσιμπημενα.. Ακόμα και το question respond είχε τη δυσκολία του.. Δεν έτυχε καθόλου στο reading εικόνες και να πρέπει να πεις τι λένε..
 18. Καλησπέρα και εγώ έδωσα σήμερα το πρωί! Έπιασα 71% επίπεδο Β2 με ένα μήνα εξάσκηση και έχοντας παρατήσει τα αγγλικά χρόνια τώρα! Γενικά όπως είπαν και άλλοι, το τεστ δεν έχει σχεδόν καθόλου γραμματική οπότε επικεντρωθείτε στο λεξιλόγιο! Γενικά πάντως δεν ήταν και από τα πιο εύκολα τεστ για εμένα τουλάχιστον που δεν εξασκω τα αγγλικά.. Όσον αφορά τα διαδικαστικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα..ο επιτηρητής μου ζήτησε να δείξω το δωμάτιο, είχα ευτυχώς και εξωτερική κάμερα, μου μίλαγε στα αγγλικά αλλά κοβόταν συνεχώς η σύνδεση με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω τι λέει... Αλλά τεσπα.. κατά τα άλλα
 19. Ευχαριστώ πολύ! Ευχαρίστως να πω την εμπειρία μου! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην είναι τόσο δύσκολο όσο πολλοί αναφέρουν, γιατί και εγώ πάω με ένα μήνα διάβασμα επειδή το βιάζομαι!
 20. Εγώ δίνω την Παρασκευή μέσω του didaktika.. Δε έδωσα τα 30 παραπάνω παρόλο που μπήκα στον πειρασμό.. Προσωπικά νομίζω πως δε μου φτάνουν ειδικά στο listening.. Δε ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά εγώ μπήκα YouTube και βρήκα κάποια γενικά τεστ listening που προσωπικά με βοήθησαν πολύ.. Έχω κατεβάσει και την εργατική εφαρμογή του toeic στο κινητό και κάνω ασκήσεις πιο πολύ για λεξιλογιο..
 21. Το μόνο που χρειάζεται πριν την εξέταση είναι να κατεβάσεις το examshield και να περιμένεις να συνδεθεί και ο επιτηρητής έτσι; Ή χρειάζεται και τίποτα άλλο;
 22. Στο τεστ όταν αρχίζεις το listening σε αφήνει πριν να διαβάσεις τις ερωτήσεις και να πατήσεις εσύ το play ή ξεκινά αυτόματα;;
 23. Ααααα νόμιζα ότι ήταν free.. Έχω κλείσει ήδη να δώσω τέλος του μήνα με το "didaktika".. Επίσης κάτι άλλο.. Αν θες να ξαναδώσεις τι τεστ είναι πάλι το ίδιο; Φαντάζομαι πως όχι έτσι; Γιατί λέει ότι για όλους το τεστ είναι το ίδιο ακριβώς.. Σε ευχαριστώ!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.