Προς το περιεχόμενο

Nabuko

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  85
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

92 Excellent

Σχετικά με Nabuko

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ναι προφανώς. Καλή τύχη σου εύχομαι 😃
 2. Nομίζω ότι τα λες σε λάθος άνθρωπο. Παρ' όλα αυτά σε ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα, ότι υπάρχουν κενές θέσεις αλλά δεν θέλει κανένας να πάει οπότε κάποιες από αυτές καλύπτονται από οπλίτες ιατρούς οι οποίοι πάνε αναγκαστικά.
 3. Έριξα μόνο μία παραγγελία έτσι για το καλό
 4. Nabuko

  Αρχάρια στην κιθάρα

  Ακουστική για το είδος που θέλεις να παίξεις. Αν θέλεις να μάθεις μόνο ακορντάκια για να γράφεις εντεχνολαικά τραγουδάκια ή να παίζεις διασκευές δε χρειάζεσαι ωδείο. Βρες όλα τα ακόρντα, μάθε τα και κάνε εξάσκηση, αν δυσκολεύεσαι βρες έναν καλό δάσκαλο. Σε ωδείο θα πας μόνο αν θέλεις να γίνεις βιρτουόζος στο όργανο.
 5. Εγώ ναι είμαι, εσύ με αυτά που γράφεις δεν ξέρω. Θα πάθει ψυχολογικά ο γιατρούλης? αχ μωρέ το κακόμοιρο. Άρα με τη λογική σου σε όλες τις δουλειές όσοι δεν έχουν τα κομφόρ που χρειάζονται να σταματήσουν να πηγαίνουν για δουλειά. Μάλιστα. Θα συμφωνήσω τότε απόλυτα με αυτό που έγραψες και ξεκίνα πρώτος να το εφαρμόζεις
 6. Για να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα να προσθέσω ότι σε πολλά νησιά, ακριτικά κυρίως υπάρχουν κενές θέσεις δασκάλων, καθηγητών και ιατρών οι οποίες όμως μένουν κενές γιατί κανένας δε θέλει να πάει, θέλουν να διοριστούν Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Φανταστείτε να γινόταν το ίδιο και με Στρατό/Αστυνομία.
 7. To είχα και το πέταξα εκτός. Τώρα μόνο Glary Utilities, τσέκαρέ το
 8. Ορμώμενος από το άλλο θέμα με τις εκπτώσεις σε nike μπήκα να παραγγείλω στο επίσημο σάητ της Nike και όταν έβαλα να πληρώσω με αντικαταβολή μου έβγαλε αυτό και θυμήθηκα τη συζήτηση εδώ
 9. Καλό φαίνεται. Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Ελλάδα δε νομίζω να έχει έρθει ή κάνω λάθος?
 10. Nabuko

  Αγορα antivirus + vpn

  Κοίτα και το Avira
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.