Προς το περιεχόμενο

tedybear

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  10
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

31 Excellent

Σχετικά με tedybear

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. tedybear

  Κηλες στη μεση

  Δε βλέπω γιατί να πονά μελλοντικά. Το πιθανότερο είναι τώρα να έχει ενοχλήσεις. Έκανα τέτοια επέμβαση πολλά χρόνια πριν. Γρήγορη ήταν, έφυγα την επόμενη μέρα. Κανένας πόνος δεν υπάρχει. Ο κυριότερος λόγος που γίνεται είναι για να μην επηρεαστεί αρνητικά το σπέρμα. Η τομή γίνεται ψηλά, μια παλάμη κάτω και αριστερά (συνήθως) από το ύψος του αφαλού. Ή γινόταν, δεν ξέρω αν έχει αλάξει κάτι τώρα ή αν θα γίνει λαπαροσκοπικά στο σύντροφό σου. Προχωρήστε άφοβα, μόνο καλό θα κάνει η επέμβαση. Αν υπάρχουν αμφιβολίες συζητήστε το με το γιατρό, δεν είναι εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ούτε κάτι ασυνήθιστο.
 2. Είναι η κατηγοριοποίηση των επιπέδων σύμφωνα με τα πρότυπα RQF/CQFW (England and Northern Ireland/Wales). Αγγλική είναι η εταιρία - παράρτημα στην οποία δώσαμε την εξέταση, γι' αυτό γράφουν παράλληλα με τα 6 C, B, A ευρωπαϊκά επίπεδα του CEFR (Common European Framework of Reference) και τα αντίστοιχα αγγλικά. Η αντιστοίχιση παραμένει: Level 3 - C2 - άριστη γνώση Level 2 - C1 - πολύ καλή Level 1 - B2 - καλή και υπάρχουν και άλλα 3 entry επίπεδα: π.χ. Entry 3= Β1 =μέτρια γνώση κ.λπ.
 3. Δεν γίνονται με κριτήρια ΑΣΕΠ οι προσλήψεις σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Δεν μετράνε δηλαδή μεταπτυχιακά, διδακτορικά, βαθμοί, ούτε και η προϋπηρεσία. Και φυσικά ούτε και θα διαφοροποιηθεί ο μισθός σου (που είναι για όλους ~500€) για τα extra προσόντα. Μετράνε κοινωνικά/οικονομικά κριτήρια όπως χρόνος ανεργίας (μέχρι 60 μήνες συνήθως), μονογονεϊκή οικογένεια, πλήθος τέκνων, εισόδημα, ηλικία, το αν είσαι δικαιούχος ΚΕΑ (ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα νομίζω το λένε τώρα) τέτοια πράγματα. Αναζήτησε παλιότερες προκυρήξεις κοινωφελούς για να δεις τις προϋποθέσεις και φυσικά όταν ανακοινωθεί η ν
 4. Πολλά μπορούν να φταίνε. Κακές συνδέσεις/επαφές/βύσματα, παρεμβολές, τροφοδοτικό/μητρική. Αλλά έχεις κάνει και τόσες δοκιμές... Η παραμόρφωση που ακούς είναι άσχετη με την πηγή του ήχου σου; Δηλ. είτε ακούς βίντεο από youtube είτε αρχεία mp3 έχεις τα ίδια συμπτώματα; Το HDMI το δοκίμασες με τα ηχεία τα ενσωματωμένα στην οθόνη σου; Και τα ακουστικά τα δοκίμασες σε θύρες στο κουτί ή και στις πίσω εξόδους της μητρικής; Εξωτερικά ηχεία με δική τους τροφοδοσία υπάρχουν/δοκίμασες; Δε θα κοίταζα τη μητρική πρώτα, ειδικά απ΄τη στιγμή που δοκίμασες άλλες εξόδους ήχου (HDMI) ανεξάρτητες από τ
 5. London Grammar - Lord It's a Feeling https://www.youtube.com/watch?v=rkvsljyqiI0 Χαλαρωτικό
 6. Το πρώτο που θα κοίταζα είναι οι φίσες των καλωδίων που καταλήγουν στα ηχεία. Ίσως να είναι χαλαρές/οξειδωμένες. Σε μια τέτοια περίπτωση ένα απότομο χτύπημα στο ύψος του ηχείου θα έπρεπε να το επαναφέρει σε λειτουργία έστω προσωρινά. Βγάλτες, σφίξτες λίγο αν δεις ότι βγήκαν εύκολα και ξαναβάλτες. Μπορεί να φταίνε και οι φίσες μεταξύ κολόνας-πόρτας που μεταφέρουν όλα τα σήματα (κλειδώματα, παράθυρα, ηχεία) - αν έχει τέτοιες το RAV. Αν δεν... πηγαίνεις για ηχεία που λέει ο Νικόλας.
 7. Ο αυτόματος πληρώσεως θα ανοίξει την παροχή νερού όταν δει ότι έπεσε η πίεση στο κύκλωμα ώστε να μη μείνει το κύκλωμα αυτό χωρίς νερό. Έχουμε τέτοιον στην είσοδο του λέβητα. Σκοπός του να μη μείνει ο λέβητας στεγνός αν χαθεί με κάποιο τρόπο νερό από το κύκλωμα και παράλληλα να κλείσει την είσοδο όταν η πίεση στο κύκλωμα επανέλθει στο φυσιολογικό. Μειωτή πίεσης δεν έχω δει, έχω ακούσει περίπτωση χρήσης όπου η πίεση του δικτύου ήταν υψηλή και χρησιμοποιήθηκε μειωτής προκειμένου να μην ανοίγουν τυχόν βαλβίδες ασφαλείας στην υδραυλική εγκατάσταση. Από τις δυο περιπτώσεις χρήσης φαίνεται πως οι μη
 8. tedybear

  m torrent προβλημα

  Δοκίμασε με δεξί κλικ να to τρέξεις σαν administrator. Δεν πρέπει να είναι θέμα έκδοσης (τρέχω την 3.5.5.45449 χωρίς πρόβλημα). Ούτε και ο defender θυμάμαι να μου γκρίνιαξε. Δες και το άρθρο στο support της MS για περισσότερες επιλογές.
 9. Αν βιάζεσαι μπορείς να μεταφράσεις/επικυρώσεις ένα αντίγραφο του e-cert που θα κατεβάσεις/εκτυπώσεις από την LTE. Θα είναι διαθέσιμο 2 μέρες μετά την εξέταση. Αν δεν βιάζεσαι περίμενε ~10 μέρες να παραλάβεις το πρωτότυπο πιστοποιητικό σε έντυπη μορφή (το στέλνουν στο φροντιστήριο που σου κλείνει την εξέταση). Τα δύο έγγραφα είναι ίδια με τη διαφορά ότι εκείνο σε έντυπη μορφή έχει ένα επιπλέον γραφικό στοιχείο (ένα ασημί κουτάκι που γράφει PC) κάτω δεξιά.
 10. Μπράβο, ναι αυτό είναι. Κατεβάζεις και τρέχεις το examshieldlauncher.exe που σου εγκαθιστά την τελευταία έκδοση του examshield με ότι πρόσθετο χρειάζεται. Δοκίμασέ το αν και το pre-check που κάνει στο 10-λεπτο πριν την επίσημη έναρξη της εξέτασης είναι πιο σχολαστικό (τότε εντοπίζει π.χ. το skype ακόμα και αν είναι απλά στο background). Έλεγχος πολύ πριν την έναρξη της εξέτασης δηλ. μέρες ή ώρες (ακόμα και αν έχεις κάνει login), εξετάζει μόνο τα βασικά (π.χ. ήχο-κάμερα-internet).
 11. Αν έχουν δυο bay συνήθως επιτρέπουν και cloning με πάτημα σε κουμπάκια που έχουν επάνω (και χωρίς να είναι συνδεδεμένα στο usb Η/Υ). Θα πρέπει να αναφέρεται με σαφήνεια στην περιγραφή τους. Έχω χρησιμοποιήσει ένα της Raidsonic σαν αυτό. Ήταν παλιότερο μοντέλο αυτό που είχα (το IB-123CL-U3). Δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα πετύχει το cloning με κάθε κατασκευαστή δίσκου. Στο μοντέλο που είχα π.χ. δεν μπόρεσε να γίνει κλωνοποίηση του samsung HDD που φόραγε ένας ΗΡ φορητός. Με άλλες εταιρείες δεν είχα πρόβλημα.
 12. Οπότε το ερώτημα που προκύπτει είναι τι είδους βεβαίωση είναι αυτή που καλύπτει το ανωτέρω. Το χαρτί του ΑΣΕΠ που αναγράφει τους αποδεκτούς τίτλους γλωσσομάθειας, μεταξύ αυτών και εκείνου της LTE αρκεί; Και πως/που θεωρείται αυτό για επίσημη χρήση; Γραφειοκρατεία...
 13. Δεν είμαι ειδικός αλλά απ' ότι διαβάζω, πάλι ο ΟΑΕΔ πρέπει να προτείνει τον άνεργο. Θεωρητικά η αγγελία μπορεί να βοηθήσει να βρείτε ταχύτερα υποψηφίους που αφού δείτε ότι σας καλύπτουν και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος (που θέλει οι άνεργοι να είναι επιδοτούμενοι), θα πρέπει να πάνε από το τοπικό ΚΠΑ του ΟΑΕΔ στο οποίο εσείς θα πρέπει να έχετε δηλώσει την κενή θέση εργασίας, για να ελεγχθούν και να πάρουν συστατική. Δεν ξέρω αν και οι ίδιοι οι άνεργοι πρέπει να ανήκουν στο συγκεκριμένο ΚΠΑ που εξυπηρετεί την επιχείριση ή υπάρχει ευελιξία. Κάντε μια ερώτηση στο ΚΠΑ που ανοίξ
 14. Για Κύπρο βρήκα ένα έγγραφο με "αποδεκτά τεκμήρια για γνώση της... γλώσσας..." που δεν έχει κάποια αναφορά σε χαρτί της LTE ή PeopleCert. Αμφιβάλλω αν θα είναι αποδεκτό το χαρτί της LTE με μόνο Listening-Reading αλλά δες το πάλι στη συγκεκριμένη πρόσκληση-προκήρυξη που θα βγει για αναπληρωτές (ή και μόνιμους) για Κύπρο όταν βγει. Μπορεί να έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε. Ρώτα και συναδέλφους σου φιλόλογους για τις προϋποθέσεις που υπάρχουν. Όλο και κάποιος θα έχει δουλέψει εκεί. Με τη διαφορά μισθών, το νησί φαίνεται δελεαστικό (ειδικά αν έχεις συγγενικό/φιλικό σπίτι να μένεις).
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.